suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Iul 2010, 09:37

silent scrie:@shirkan

Mersi de raspuns, eu pescuiesc(cel putin incerc) cu musca si alte artificiale deci rapitori, mai dau din cand in cand si la albituri, in weekendul asta facem o iesire cu niste colegi de servici, ei sunt axati mai mult pe stationar.

Intre timp am gasit un complex piscicol la Sacel(lacul 6), cica ar fii biban/salau si caras/rosioara, daca poti sa-mi dai sfaturi cu se merita incercat, eu ma gandeam cu rotativa si twister mic/vobler pentru biban(poate intra si salaul) si viermusi/rama/porumb pentru albituri.
uite aici material de studiu:

http://www.pescarsibiu.ro/forum/

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 02 Iul 2010, 10:03

Mersi de raspunsuri :)

Fir intins

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 02 Iul 2010, 14:19

@silent
la sacel pe 6 e mult shalau poti sa dai la bucatica sau la pescut viu (babusca,rosioara sau tiganus) problema e ca o sa ai de-aface cu racii care papa tot ce gasesc,asa ca mai bine incerci montura cu plumb fix si carligul sa-l legi cam la 1m de plumb. asta la stationar.
la spin merge la twister dimineata la crapatul de ziua.
bafta!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Iul 2010, 22:23

@ silent
poti sa ne spui si noua cum a fost la sacel? ca la cum arata oltul cred ca ne paste si pe noi tot privatul :cry:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 06 Iul 2010, 08:55

Salut,

Vineri seara am ajuns la lacul 6, si am stat pana sambata. Deja era lume multa dar am gasit un loc, la capatul spre ceva baraj(acolo apa e destul de mica cam 1-1.5m), de precizat ca nu pescuiesc prea des la stationar, deci...

Vineri seara am incercat sa prind pestisori sa dau la salau dar fara succes, la ora 5 am incercat cu twister dar nimic.

Dimineata pana ora 12 am prins cateva carasei vreo 10buc. la fund mai ales la pufi, la porumb nu a mers asa de bine, am vazut ca a scazut nivelul apei cu vreo 10-15cm in timpul zilei, poate din cauza asta a mers asa de slab, insa am vazut multi crapi, este peste, dar trebuie si prins :)
Am incercat si cu match(pluta) dar nici o trasatura.

Per total, eu nu ma mai duc acolo ca nu-mi place sa pescuiesc la crap/caras, eventual incerc lacul 1 care cica special pentru salau.

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 06 Iul 2010, 10:43

silent scrie:Salut,

Per total, eu nu ma mai duc acolo ca nu-mi place sa pescuiesc la crap/caras, eventual incerc lacul 1 care cica special pentru salau.

lacul 1 a fost secat timp de 2 ani si abia de 1 an au bagat apa din nou, nu-ti recomand sa dai acolo... este shalau da foarte mic 200-300g asa ca...

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 06 Iul 2010, 10:56

Atunci ramane lacul 6, si sa caut locurile ce tin salau... e nasol ca habar n-am cum e relieful, l-am intrebat de dl-ul care da permisul dar nu a vrut sa-mi spuna nici macar unde e mai adanc ..

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Iul 2010, 13:45

Incearca sub cabana,in dreapta, sub copacii aia.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 06 Iul 2010, 14:44

Ne-a zis ca pe faleza aia nu avem voie... nu stiu de ce, data viitoare incerc acolo, mersi de info

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 06 Iul 2010, 21:26

silent scrie:Atunci ramane lacul 6, si sa caut locurile ce tin salau... e nasol ca habar n-am cum e relieful, l-am intrebat de dl-ul care da permisul dar nu a vrut sa-mi spuna nici macar unde e mai adanc ..
se vede treaba ca tot atit de amabil e rahatu ala de administrator sau ce o fi el ca si acum citiva ani . decit sa mai dai bani la gunoiul ala mai bine ai rabdare sa se limpezeasca apele si iesi pe olt .
merci de informatii si fir intins

Scrie răspuns