suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 24 Mar 2010, 16:53

soriniusc scrie:Dorine, tu....mai traiesti???? :D
]
chiar asa !! mai traiesti Dorine??? respect din partea mea pt cel care mi-a deschis ochii intr-o privinta si datorita caruia am avut cateva partide super la stiuca :D :D :D sa traiesti Dorine !!!!!!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 17:04

Si io am patit la fel Nicky... :wink:
Dorin a fost primul spinner pe care l-am intalnit cand am inceput sa " ies" la spinning, asta era acum vreo 3 ani, pe la Avrig... :)
:respekt:
De asta imi place de omu asta, tace si face... nu se lauda, nu se baga in discutii aiurea, doar actioneaza... :wink:
Numa' bine.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Mar 2010, 18:59

[quote="nickydarnico"]ilie my frendddddddddd!!! de ce esti tu "rau" gata,gata ca am glumit (nu-mi raspunde).mai bine cheama-ma la un pescuit :D :D
ce bine arata alex pe micul ecran :oops: hai ca este o stire care mi-a facut placere. daca la fiecare buletin de stiri asa vedea o stire de acest gen... cred ca ar fi cel mai urmarit serial pt mine :lol: :lol: :lol:
maine sper sa ajung si eu la AJVPS sa intru in legalitate. :wink: abia astept sa incep "maratonul" .
anul asta (ca in fiecare an) sunt hotarat sa fiu mai mult pe balta decat acasa. poate ca si reusesc :roll: :roll: Daaa Doamneeeeeeee !!!!!
app. unde se gasesc plase dealea (parasute) :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted:[/quote
@Nicky,
Stii cam pe unde umblu,acum ca-mi vine permisul nu-s greu de gasit :lol: :wink: Sorine,am glumit mah,berea e asa cum trebe' sa fie :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 19:26

Ilie io n-am glumit, pe bune ca berea calda e buna... dar asta inainte sa fie trimisa la fermentat :wink: e ca un ceai de hamei..
Parca vad peste un timp ce pustiu o sa fie pe aici...ceri un sfat ceva, si daca ai norocul sa ti se raspunda in 2 zile, esti fericit :D Si asta din cauza ca toti sunt la PEEEESTI!!!
Numa' bine.

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 24 Mar 2010, 20:21

azi am dat 82 de lei-permis+un viitor biletel de pescuit-ok
cei care au dat 52 de lei -ma refer la ajvps-nu pot pescui...?
e...bine daca au inceput controalele..........numa' sa ne tinem de ele...
MARlACHI

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 24 Mar 2010, 21:04

merci Sorine,merci Niky....la pesti stau bine cu rabdarea dar pe forum nu prea am rabdare sa ma implic in discutii. :)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 21:10

Atunci sper sa ne vedem la un pescuit... :wink: Si cu Lae, normal :)
Numa' bine.

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 24 Mar 2010, 21:15

pai da...maine am zis ca ies putin pe olt ca deja am o saptamana de nepescuit.......intru in sevraj

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Mar 2010, 21:23

bai aghiuta...zii...sau las...te sun
:lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Mar 2010, 21:23

soriniusc scrie:Ilie io n-am glumit, pe bune ca berea calda e buna... dar asta inainte sa fie trimisa la fermentat :wink: e ca un ceai de hamei..
Parca vad peste un timp ce pustiu o sa fie pe aici...ceri un sfat ceva, si daca ai norocul sa ti se raspunda in 2 zile, esti fericit :D Si asta din cauza ca toti sunt la PEEEESTI!!!
Numa' bine.
bre, aia de mi-ai dat-o mie no fu calda :lol:
m-am stricat de matze, vezi cum rezolvi problema...

:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns