Sigur va fi asa.Chiar tu ai spus ca asociatiile nu au nici o apa.Perfect adevarat.Hotaraste-te odata,cand asa cand asa
Da,recunosc,sunt contra.Dar nu contra lucrurilor bune,ci contra celor care vor sa-mi bage mana in buzunar,fara sa faca nimik.Ce zici daca anul asta venea Ajvps-ul si spunea:"Oameni buni,anul asta vom da permise si celor care nu vor sa fie membrii,si promitem ca vom eradica pe cat posibil braconajul in jud. nostru,dar nu cu vorbe.Astfel speram ca la anul sa avem acceptul tuturor pescarilor din judet de a fi membrii la noi,si a pune astfel umarul la binele pescuitului".Au ratat ocazia de a da peste nas multora."Amabilitatea" cu care am fost expediat cand am intrebat la sediu de permis fara asociere mi-a adus aminte cine-s ei de fapt.
Iar tzie Sorine cred ca-ti dau berea calda :lol:Cu asta am inchis subiectul permise si asociatzii,maine-mi va ajunge si mie cartonul dupa care ies in 'viatza"

ps:Alex,nici eu nu am nimik personal cu tine,sper doar(,chiar daca-s nesemnificativ,cum spuneai)sa va faceti treaba cat mai bine,sa vedem ceva concret.Dupa aia...