suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Mar 2010, 06:59

Felicitari :D
Tineti-o tot asa :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Mar 2010, 09:36

Daca se misca ceva e bine.Aveti din pacate un trecut lung in care nu a-ti facut nimik si pentru asta lumea nu are incredere in voi.Dar aveti timp un an de zile (cine stie ce va fi la anul)sa schimbati in bine imaginea voastra si situatia pescuitului in Sibiu.Sper sa nu fie doar un foc de paie si sa o tzii tot asa.Trec cu vederea partea cu" Gica",astazi,pentru ca asa ca mine sunt multzi in Sibiu,si daca eu nu sunt genul"sefu' era sa aveti o scama"....nu-mi pare rau.Sunt destui care-tzi ridica osanale,iar daca orgoliul tau nu suporta si critici e problema ta.Eu am puterea si educatia sa recunosc un lucru bun atunci cand se face si sa-l apreciez. :!:
Ps:E vreo problema ca mi-am facut permis prin curier?Te roade asa mult treaba asta?Altfel nu ai scrie...Pai nu ar trebui,eu sunt nesemnificativ cum ai spus,plus ca voi nu a-ti vrut sa eliberati permise decat la cei care sunt si membrii....
Sa nu uiti TV-ul si la urmatoarele controale,asa o sa fac si eu cand merg azi la servici :lol: :lol:Lucrurile bune se fac remarcate si singure,faptul ca nu vor mai fi braconieri pe Olt va sari in ochi oamenilor imediat,nu va fi nevoie de "ajutor" :lol:

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 24 Mar 2010, 10:24

Bravo. Poate nu-i chiar asa departe ziua cand vom vedea pe balti un pescuit civilizat si responsabil. Cu siguranta mai e mult de lucru pentru ca foamea si prostia inca-s mari. Eu nu cred ca e atat de importanta culoarea permisului atata timp cat avem acelasi scop: balti cu peste si pescuit sportiv, nu ligheane cu apa si masacre. Bafta multa Alex, AJVPS si oricarei alte asociatii care controleaza si sa ne intalnim pe maluri.
Pestele care nu latra musca

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 24 Mar 2010, 11:52

daca imi fac permis AJVPS, mai trebuie platite ceva taxe pt Sopa?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 13:07

ska_vice scrie:daca imi fac permis AJVPS, mai trebuie platite ceva taxe pt Sopa?
Nu mai platesti nici o taxa ptr Sopa, si nici ptr raurile de munte, cele care sunt ale ajvps. O sa ti se dea o lista cu apele alea.
Acum iar o sa sara pe mine cei anti ca am zis ''apele ajvps'' :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Mar 2010, 13:25

Sigur va fi asa.Chiar tu ai spus ca asociatiile nu au nici o apa.Perfect adevarat.Hotaraste-te odata,cand asa cand asa :lol:
Da,recunosc,sunt contra.Dar nu contra lucrurilor bune,ci contra celor care vor sa-mi bage mana in buzunar,fara sa faca nimik.Ce zici daca anul asta venea Ajvps-ul si spunea:"Oameni buni,anul asta vom da permise si celor care nu vor sa fie membrii,si promitem ca vom eradica pe cat posibil braconajul in jud. nostru,dar nu cu vorbe.Astfel speram ca la anul sa avem acceptul tuturor pescarilor din judet de a fi membrii la noi,si a pune astfel umarul la binele pescuitului".Au ratat ocazia de a da peste nas multora."Amabilitatea" cu care am fost expediat cand am intrebat la sediu de permis fara asociere mi-a adus aminte cine-s ei de fapt.
Iar tzie Sorine cred ca-ti dau berea calda :lol:Cu asta am inchis subiectul permise si asociatzii,maine-mi va ajunge si mie cartonul dupa care ies in 'viatza" :lol:
ps:Alex,nici eu nu am nimik personal cu tine,sper doar(,chiar daca-s nesemnificativ,cum spuneai)sa va faceti treaba cat mai bine,sa vedem ceva concret.Dupa aia...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 15:53

Ok, Ilie, dar numai spune-mi daca ar fi dat toate asociatiile din tara permisul cu 20 ron iar anpa cu 30 ron de unde l-ai fi cumparat? :roll:
Cat despre treaba cu apele, chiar nu m-am referit la tine, ma refeream la altii, din afara judetului nostru... :roll: dar na... Cu apele de munte e chiar putin altfel...
Si acum e valabila treaba cu asociatiile ca nu au nici o apa naturala in concesiune, ca au protocoale, intelegeri si altele, asta nu mai stiu...
E buna si berea calda ( am lucrat in domeniu 6 ani :wink: ), dar depinde de la cine e :)
Numa' bine.

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 24 Mar 2010, 16:23

foarte tare!!!in sfarsit se misca ceva pe la noi prin judet.daca se repeta actiuni de genu asta o sa-mi fie drag sa platesc pana la urma cotizatia.....
sper sa nu fie doar de propaganda......

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 16:33

Dorine, tu....mai traiesti???? :D

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 24 Mar 2010, 16:41

ilie my frendddddddddd!!! de ce esti tu "rau" gata,gata ca am glumit (nu-mi raspunde).mai bine cheama-ma la un pescuit :D :D
ce bine arata alex pe micul ecran :oops: hai ca este o stire care mi-a facut placere. daca la fiecare buletin de stiri asa vedea o stire de acest gen... cred ca ar fi cel mai urmarit serial pt mine :lol: :lol: :lol:
maine sper sa ajung si eu la AJVPS sa intru in legalitate. :wink: abia astept sa incep "maratonul" .
anul asta (ca in fiecare an) sunt hotarat sa fiu mai mult pe balta decat acasa. poate ca si reusesc :roll: :roll: Daaa Doamneeeeeeee !!!!!
app. unde se gasesc plase dealea (parasute) :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Scrie răspuns