suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
No asa da, ce sa mai zicem, BRAVO ajvps...!
http://www.youtube.com/watch?v=NUoY3EAN ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=NUoY3EAN ... r_embedded
-
- veteran
nu sorine ,sterge linkul. asta nu se pune sau nu risca sa cazi in gura unora care sunt anti.
ar mai fi unele interesante dar nu trebuie sa ne facem reclama.
multumesc danstiucaru ca nu ai scris nimic aici despre unde ai stiut ca sunt si lui adrian ca nu a scris unde m-a vazut(ma refer la ziua de azi nu de cand e stirea).
respecte.
ps: clar o sa fie unul cel putin care va zice ori reclama ,ori sa atraga membrii(dar nu prin curier), ori ......se va gasi un gica contra cel putin.nesemnificativ caci nu o facem ptr unii ca ei.
ar mai fi unele interesante dar nu trebuie sa ne facem reclama.
multumesc danstiucaru ca nu ai scris nimic aici despre unde ai stiut ca sunt si lui adrian ca nu a scris unde m-a vazut(ma refer la ziua de azi nu de cand e stirea).
respecte.
ps: clar o sa fie unul cel putin care va zice ori reclama ,ori sa atraga membrii(dar nu prin curier), ori ......se va gasi un gica contra cel putin.nesemnificativ caci nu o facem ptr unii ca ei.
-
- veteran
faceti voi controale in continuare ,chiar daca intre noi ne contrazicem doar ptr motivul care de unde are permis.toti de pe acest forum pescuim cu permis in regula achitand taxa la anpa(cea obilgatorie)si cea care ne permite pesuitul in apele gestionate ajvps.salutari si sa mai fie si alte controale ca asta e important.
Lasa Alex sa vada si altii ca se incearca macar ceva la Sibiu... Anti au fost si or sa fie in continuare, fiecare cu optiunile lui... Nici eu nu sunt 100 % pro, dar poate ma faceti si ma razgandesc...
Cu cat mai multe controale, cu atat mai bine, poate mai intra frica in "parasutisti"
Si nu e vorba de ajvps, cum m-am exprimat eu la inceput, controlul a fost facut de anpa insotiti de ajvps si politie... Asa e bine?
Numa' bine.

Cu cat mai multe controale, cu atat mai bine, poate mai intra frica in "parasutisti"

Si nu e vorba de ajvps, cum m-am exprimat eu la inceput, controlul a fost facut de anpa insotiti de ajvps si politie... Asa e bine?
Numa' bine.