rupeiiiPony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundentiSambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1"
![]()
![]()
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
uite chiar astazi am fost la magazin si am achizitionat un monoPony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundentiSambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1"
![]()
![]()
0,18 4,65kg x-line high molecular strength bisilicon monofilament cica nu este zgomotos pe inele,nu are memorie,transparent si foarte rezistent la nod si nu are elasticitate mare cica japonez
eu il voi testa sambata pe o balta la salau sper sa nu ma dezamageasca

ma bucur ca ai permis

Salut Pony, anul trecut cat ai platit permisul? Anul asta chiar nu stiu care au fost criteriile dupa care s-au facut calculele...Pony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundentiSambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1"
![]()
![]()
Numa' bine.
trebuia sa zici ca itzi dadeam eu unu gratis ca nu e bun de nimicdanstiucaru scrie:uite chiar astazi am fost la magazin si am achizitionat un monoPony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundentiSambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1"
![]()
![]()
0,18 4,65kg x-line high molecular strength bisilicon monofilament cica nu este zgomotos pe inele,nu are memorie,transparent si foarte rezistent la nod si nu are elasticitate mare cica japonez
eu il voi testa sambata pe o balta la salau sper sa nu ma dezamageasca
ma bucur ca ai permis

ii spune maver

daca citeai ce am scris la fire itzi luai unu rosu de la maver e mai bun de 10 ori
-
- veteran
Anul trecut n-am avut permis...da' nici n-am facut victimesoriniusc scrie:Salut Pony, anul trecut cat ai platit permisul? Anul asta chiar nu stiu care au fost criteriile dupa care s-au facut calculele...Pony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundentiSambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1"
![]()
![]()
Numa' bine.

Pestele care nu latra musca
Pai da. Fara reducere ar fi fost 30 ron ANPA + 52 ron cotizatia + 4 ron carnetul = 86 RON. Permisul l-am facut la AJVPS, prin intermediul magazinului de pe Petuniei (Salutare baietilor de la magazin! Oameni de nota 10!).soriniusc scrie:De aceea ai platit mai putin ca permisul ptr studenti e 10 lei, la care se adauga cotizatia de membru...
Ai facut la ajvps sau la eco?
Cat despre naluci in primul rand trebuie sa ai mare incredere in ele, apoi o sa vina si rezultatele sigur![]()
Numa' bine.
Pestele care nu latra musca