suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Mar 2010, 17:04

Pony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundenti :roll: Sambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1" :D :D :D
rupeiii

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Mar 2010, 18:40

Pony scrie:Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundenti :roll: Sambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1" :D :D :D
uite chiar astazi am fost la magazin si am achizitionat un mono
0,18 4,65kg x-line high molecular strength bisilicon monofilament cica nu este zgomotos pe inele,nu are memorie,transparent si foarte rezistent la nod si nu are elasticitate mare cica japonez
eu il voi testa sambata pe o balta la salau sper sa nu ma dezamageasca :D
ma bucur ca ai permis :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Mar 2010, 20:12

Salut Pony, anul trecut cat ai platit permisul? Anul asta chiar nu stiu care au fost criteriile dupa care s-au facut calculele...
Numa' bine.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Mar 2010, 22:31

danstiucaru scrie:
uite chiar astazi am fost la magazin si am achizitionat un mono
0,18 4,65kg x-line high molecular strength bisilicon monofilament cica nu este zgomotos pe inele,nu are memorie,transparent si foarte rezistent la nod si nu are elasticitate mare cica japonez
eu il voi testa sambata pe o balta la salau sper sa nu ma dezamageasca :D
ma bucur ca ai permis :D
trebuia sa zici ca itzi dadeam eu unu gratis ca nu e bun de nimic :lol: chiar ieri l-am pus pe o mulineta sa dau la albitura si in agatzatura imediat se rupe dar e bun ptr albituri :lol:

ii spune maver :wink: http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 277_25_815

daca citeai ce am scris la fire itzi luai unu rosu de la maver e mai bun de 10 ori

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Mar 2010, 23:09

daca nui bun,il arunc si imi iau altul,nu ma supar.eu nu am asa experienta buna cu firele mono.dar trag speranta ca va fi bun :lol:
mai da si tu un sfat,ca prinde bine :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Mar 2010, 23:28

danstiucaru scrie:daca nui bun,il arunc si imi iau altul,nu ma supar.eu nu am asa experienta buna cu firele mono.dar trag speranta ca va fi bun :lol:
mai da si tu un sfat,ca prinde bine :lol:

da e bun la albituri asa cum am zis, deci sperantza ta numai pana acolo se limiteaza :lol:

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 19 Mar 2010, 00:06

soriniusc scrie:
Salut Pony, anul trecut cat ai platit permisul? Anul asta chiar nu stiu care au fost criteriile dupa care s-au facut calculele...
Numa' bine.
Anul trecut n-am avut permis...da' nici n-am facut victime :lol: (si cu permis voi pescui tot C & R). Deci...e primul meu permis...si a costat doar atat pentru ca am luat o adeverinta de la facultate cum ca sunt student. N-am stiut de smecherie pana nu mi-a zis tipul de la magazin.
Pestele care nu latra musca

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 19 Mar 2010, 00:13

Inca o chestie misto ce am cumparat-o: o oscilanta (Made in Germany) marca "Dream Tackle" care imita o broscuta, ii holografica si culoare fire tiger. Imi inspira mare incredere la clean...sa vedem!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Mar 2010, 01:01

De aceea ai platit mai putin ca permisul ptr studenti e 10 lei, la care se adauga cotizatia de membru...
Ai facut la ajvps sau la eco?
Cat despre naluci in primul rand trebuie sa ai mare incredere in ele, apoi o sa vina si rezultatele sigur :wink:
Numa' bine.

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 19 Mar 2010, 09:20

soriniusc scrie:De aceea ai platit mai putin ca permisul ptr studenti e 10 lei, la care se adauga cotizatia de membru...
Ai facut la ajvps sau la eco?
Cat despre naluci in primul rand trebuie sa ai mare incredere in ele, apoi o sa vina si rezultatele sigur :wink:
Numa' bine.
Pai da. Fara reducere ar fi fost 30 ron ANPA + 52 ron cotizatia + 4 ron carnetul = 86 RON. Permisul l-am facut la AJVPS, prin intermediul magazinului de pe Petuniei (Salutare baietilor de la magazin! Oameni de nota 10!).

Scrie răspuns