Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
batul si mulineta sunt ok,mulineta de aceea,catana am si eu are frana buna,am luat o stiuca de 1,800kg acuma 2 ani,in curent la tr rosu,a mers bine,batul pare ok,despre fire nu iti fa probleme,dupa o iesire sau 2 poti renunta urgent la ele si sa le schimbi(firele)batu si mulineta sa fie ok.de multe ori,distrugeam un fir bun,textil,la prima sau a doua iesire tinand cont ca dadeam pe ape mici cu multe agataturi si plante ,stuf,si trebuia s a iau altul ca ramaneam cu prea putin pe tambur.altele le mai inveti pe parcurs,depinde ce rapitor te va atrage mai multPony scrie:Salutare. Am achizitionat in final firele. Va spun din nou ca folosesc un Cormoran Bull Fighter de 2.40 m 10-30 g si un Shimano Catana UL de 2.40 m si 2-10 g. Am decis ca, incepator fiind, sa incep cu monofilamente si am luat Trabucco T-Force Spinning pt. ambele bete. Pentru Cormo am luat de 0.255, iar pentru Shimano de 0.205. Astept sa imi spuneti daca am facut alegerile potrivite. Multzam fain.
ponyPony scrie:Pt fire am nevoie de "OK la apa"... pt. ca la alegerea lor am fost cam in ceata. Cu betele si mulinetele a fost mai usor....apropo...ultima achizitie: o mulineta Daiwa Sweepfire 2500X - sunt foarte incantat de ea. O mulineta robusta, puternica si "lina"...si ieftinica. AAAAA...si un lucru foarte important: de azi voi fi pescar cu acte in regula... voi avea permis