suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 16 Mar 2010, 20:07

fericit da , pescar mai putin :D :D :roll: :D :D
fir intins !

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 16 Mar 2010, 22:46

:D :D :D
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 16 Mar 2010, 22:47

doar nu ai mai dat bani si alora de la anpa......pe langa aia 52.........
MARlACHI

CATALOSS
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CATALOSS » 17 Mar 2010, 00:19

:D

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 17 Mar 2010, 14:06

Salutare. Am achizitionat in final firele. Va spun din nou ca folosesc un Cormoran Bull Fighter de 2.40 m 10-30 g si un Shimano Catana UL de 2.40 m si 2-10 g. Am decis ca, incepator fiind, sa incep cu monofilamente si am luat Trabucco T-Force Spinning pt. ambele bete. Pentru Cormo am luat de 0.255, iar pentru Shimano de 0.205. Astept sa imi spuneti daca am facut alegerile potrivite. Multzam fain.
Pestele care nu latra musca

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Mar 2010, 21:31

Pony scrie:Salutare. Am achizitionat in final firele. Va spun din nou ca folosesc un Cormoran Bull Fighter de 2.40 m 10-30 g si un Shimano Catana UL de 2.40 m si 2-10 g. Am decis ca, incepator fiind, sa incep cu monofilamente si am luat Trabucco T-Force Spinning pt. ambele bete. Pentru Cormo am luat de 0.255, iar pentru Shimano de 0.205. Astept sa imi spuneti daca am facut alegerile potrivite. Multzam fain.
batul si mulineta sunt ok,mulineta de aceea,catana am si eu are frana buna,am luat o stiuca de 1,800kg acuma 2 ani,in curent la tr rosu,a mers bine,batul pare ok,despre fire nu iti fa probleme,dupa o iesire sau 2 poti renunta urgent la ele si sa le schimbi(firele)batu si mulineta sa fie ok.de multe ori,distrugeam un fir bun,textil,la prima sau a doua iesire tinand cont ca dadeam pe ape mici cu multe agataturi si plante ,stuf,si trebuia s a iau altul ca ramaneam cu prea putin pe tambur.altele le mai inveti pe parcurs,depinde ce rapitor te va atrage mai mult :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Mar 2010, 21:35

Cormoran Bull Fighter de 2.40 m 10-30 g
asta zic ca e ok,celalat,ptr mine unu e prea finut

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 18 Mar 2010, 08:27

:) Pt fire am nevoie de "OK la apa"... pt. ca la alegerea lor am fost cam in ceata. Cu betele si mulinetele a fost mai usor....apropo...ultima achizitie: o mulineta Daiwa Sweepfire 2500X - sunt foarte incantat de ea. O mulineta robusta, puternica si "lina"...si ieftinica. AAAAA...si un lucru foarte important: de azi voi fi pescar cu acte in regula... voi avea permis 8)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Mar 2010, 12:35

Pony scrie::) Pt fire am nevoie de "OK la apa"... pt. ca la alegerea lor am fost cam in ceata. Cu betele si mulinetele a fost mai usor....apropo...ultima achizitie: o mulineta Daiwa Sweepfire 2500X - sunt foarte incantat de ea. O mulineta robusta, puternica si "lina"...si ieftinica. AAAAA...si un lucru foarte important: de azi voi fi pescar cu acte in regula... voi avea permis 8)
pony
bagale in teste(firele)abia dupa ce pescuiesti te convingi de ele,pe mine ce ma enerveaza la unele fire este ca sunt mai rigide cu "memorie" si daca nu ai vartej bun,cand pui un vobler usor si lansezi face "peruca",daca sunt mai moi si matasoase scapi de neplacera aceasta,nu uita sa folosesti varej mic cu rulment sa nu speri cleni aia mari :D
mulinetele si betele(cu exeptia batului fin,eu nu am folosit si nu stiu)sunt ok si sigur fac fata dar si asta e relativ
multi prieteni deai mei incep pescuitul in ianuarie cu un model si pe parcursul anului il schimba sau achizitioneaza altul
totul este sa iesi cat mai mult la apa,asa zic eu ca te vei adapta din mers mai usor,decat cu sfaturi pe net,care le poti lua in mare si depinde de fiecare si stilul fiecaruia
in rest fir intins,anuntane cat mai repede ca i prins un rapitor sa vedem de care va fi

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 18 Mar 2010, 16:47

Multam de sfaturi. De exact o ora mi-am luat permisul. A costa 37 lei- pret pt stundenti :roll: Sambata, daca mai tine zapada, sunt la Paltinis cu placa, dar duminica... "Pericol pe balta 1" :D :D :D

Scrie răspuns