suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 21 Mar 2010, 19:43

nickydarnico scrie: Pony mii de scuze nu am vazut postarea ta. chiar mi-ar fi facut placere sa nu merg singur.
Nici o prob. Si eu am fost singur, am stat sub baraj, pe dale, iar mai tarziu am fost chiar unde se termina dalele. N-am avut niciun atac, dar a meritat din plin iesirea.
ska_vice scrie:Ma poate lamuri cineva cum sta treaba cu asociatiile? la ce asociatie sa merg, ce oferta are, unde pot pescui gratuit si linistit dupa ce voi deveni posesor de "permis de asociatie"?
mersi :)
Treaba e ca tre' sa te aciuesti la o asociatie. Eu mi-am facut permisul la AJVPS, prin intermediul magazinului de pe Aleea Petuniei; pretul "intreg" este de 82 RON + 4 lei carnetul (in cazul in care nu ai carnet din anii trecuti), iar pt. studenti este 37 RON. Ai voie sa pescuieti pe apele de ses, pe apele de munte care nu apartin Romsilva (de ex: Cibinul Mic, Sebes, Lotrioara, etc.), pe barajul de la Gura Raului, si pe toata perioada anului (inclusiv in prohibitie) pe Shopa. Cam asta e treaba.
Pestele care nu latra musca

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 21 Mar 2010, 19:49

Normal, dupa lege nu ai voie sa pescuiesti nici pe Sopa in prohibitie...
Sopa nu mai e a ajvps-ului, nici o asociatie nu mai are ape naturale concesionate... :wink: Nici macar paznicu ala de acolo nu mai are drept de control.
Numa' bine.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Mar 2010, 20:06

nickydarnico scrie: stie cineva situatia sigura a acelor balti???? are dreptul sa detina suprafata apei??? :roll:
Poate sa detina pamantul de sub apa
Ca sa aibe drepturi asupra apei ii trebuie autorizatie de acvacultura sau piscicultura??? :roll:
Pescutiorul ar trebui sa ne lamureasca cu asta

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Mar 2010, 21:18

Pony scrie:
Treaba e ca tre' sa te aciuesti la o asociatie.

Gresit. Nu" tre sa te aciuesti"la nici o asociatie.Trebuie doar sa "cauti" bine,mai sunt si oameni integri care elibereaza permise fara asociere.Sapt.viitoare o sa rezolv cu permisul in alt judet,unde voi plati doar valoarea lui.Cand va fi gata o sa revin cu mai multe amanunte ptr. cei interesati.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 21 Mar 2010, 21:19

HellRAISER scrie:
nickydarnico scrie: stie cineva situatia sigura a acelor balti???? are dreptul sa detina suprafata apei??? :roll:
Poate sa detina pamantul de sub apa
Ca sa aibe drepturi asupra apei ii trebuie autorizatie de acvacultura sau piscicultura??? :roll:
Pescutiorul ar trebui sa ne lamureasca cu asta
nicky si alti au primit astefel de amenintari
din cate stiu eu,nu are si luciu de apa si mai stiu ca are cam 20h de pamant pe acolo
pacat ca nu stie sa gestioneze locul dar ,nu iti recomand sati faci de lucru cu el (oricum,nu mai este stiuca de acuma 3-4 ani ptr ca sa sa braconat la greu)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 21 Mar 2010, 21:36

Dane cand ai de gand sa ne zici de salaii aia? :)
Sau astepti pozele...

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Mar 2010, 22:29

nu cred ca e cazul sa umblati cu deinformari.inainte sa spuneti ceva mai bine intrebati.
atentie sopa e apa naturala amenajata.nu o lasato D-zeu acolo ci a fost amenajata pe cursul unui parau.asa ca paznicul de acolo si nu numai are tot dreptul sa va verifice si daca se va face un regulament cei care vor sa pescuiasca trebuie sa il respecte.
nu cred ca la o balta privata puteti merge cu permis de pescuit.
sper ca am fost destul de clar.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 21 Mar 2010, 23:00

ska_vice scrie:Ma poate lamuri cineva cum sta treaba cu asociatiile? la ce asociatie sa merg, ce oferta are, unde pot pescui gratuit si linistit dupa ce voi deveni posesor de "permis de asociatie"?
mersi :)
poti sa alegi sa nu fi membru sau poti fi ! In general sau facut la avjps anu asta da se mai fac si la Eco din cite stiu da si apscaras se lauda ca da permise la liber , cum am spus alegerea e a ta.Si mai citeste si comunicatu Anpa , poate tie mai usor sa te hotarasti.
Am avut si eu dileme da.............

Am petrecut astazi o zi de neuitat cu citva prieteni pe o balta privata la salau , super , mai putin ca am fost pe locu patru din patru :oops: :lol: :lol: :lol:

Sorine.....dan te face, ca o prins gustu mai ales din pozitia X , as-i dane? :lol:

una peste alta o zi superba !
fir intins !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 21 Mar 2010, 23:03

Nici n-am curaj sa " ma pun" cu Dan :D
Data viitoare vin si eu cu voi... :wink: Sper ca e o "data viitoare"...
Numa' bine.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 21 Mar 2010, 23:07

Da ma da ,cum sa nu da tre sa dai tu berea ,azi am dat-o yo ! :lol: :lol: :lol:
fir intins !

Scrie răspuns