Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
grey-wolf
- veteran

pescuitorul scrie:.Deocamdata nu exista regulament de aplicare a legii, deci apele sunt in continuare ale nimanui
deci sa intelegem ca fiecare pescuieste[braconeaza] unde vrea si cum poate fara sa il intrebe nimeni nimic???

putem face ce vrem fiecare ???fara repercursiuni???

daca e corect ce am inteles eu Doamne fereste si apara ca doar TU ai mai ramas! luminatima va rog!
-
danstiucaru
- veteran

pai fi sigur ca nu vor fi controale indiferent ca este vorba de 2 ianuarie,1 aprilie sau 23 septembrie,nu vor fi controale eu asa zic
plasari isi vor face de cap in perioada de prohibitie ,mai ales pe cozile barajelor(acolo unde teai obisnuit deja cu prezenta lor)
asa sunt incurajati braconieri si anul acesta am auzit DIN PACATE oameni care pescuiau normal,la pluta sau la fund ca ar incerca si ei la HATA "ca daca se prinde,ar da si ei"
vezi deci nu se raresc randurile lor ci se inmultesc
sincer mi groaza
dar ce ne mai racim noi gura ca tot dejaba si par stupid ca tot cu poezia asta veche vin,so fi si saturat uni de mine
-
mino
- senior

@pescuitorule , o intrebare , ajvps ia ceva ape ori toate sunt la gramada si aps-urile ne trag paie prin gura iar? situatia asta nu mai poate continua , anul trecut a fost un dezastru ecologic si pe maluri si in apa.

fir intins !
-
SVF
- veteran

Ce va tot lamentatzi atata?Pai puneti de o asociatzie,un club,ce va impiedica?Luatzi o portziune de apa si faceti-o asa cum vretzi voi sa fie(populata,curatzata).Avetzi numai grija pe cine chematzi la discutzii,e de ajuns un singur "binevoitor" si se duce drakului tot ce v-ati propus.
-
edâ„¢
- veteran

-
-
SVF
- veteran

Ahh,si o intrebare ptr. Alex.Vorbiind azi cu un prieten,ne intrebam(asta in cazul in care Ajvps-ul va fi din nou nr.1 in judetz)de ce nu ar fi posibil ca asociatzia sa angajeze mai multzi oameni responsabili cu controlul pe apa.Nu conteaza prea mult( cred) faptul ca asta ar insemna un permis mai scump(personal a-si da si 200 lei pe unul de ex.)daca am avea ape mai sigure si fara braconieri.Ca mine gandesc multzi,iar de ajutor stii Alex ca nu duci lipsa in cazul in care vrei sa faci(em)ceva cu adevarat.
-
sorinB
- veteran

Oricum va fi, eu zic sa mai asteptam, sa nu patiti ca mine anul trecut...
L-am vizat in ianuarie, 70 ron + 30 ron Sopa, apoi am mai platit 30 ron permisul, deci 130 ron total. Pentru ca dupa 2 luni, daca vroiai sa fi membru agvps plateai 40 ron !!! si permis, si ptr. Sopa, si vizat carnetul...
A fost atunci cineva la sediul lor si a intrebat cum ramane cu noi, cei care am platit 130 ron si i s-a spus ca o sa se tina cont anul acesta cand o sa vizam carnetul...sincer nu cred nimic, dar sunt curios
Pana nu vad ceva sigur in privinta permiselor, stau pe sezutu' meu...

-
mino
- senior

in completare a-si mai spune: ape pe care cei prinsi in afara legii sa plateasca fara drept de apel si prea multe discutii si chiar anularea permisului

, sa fie lege pentru toata lumea !
sa speram intr-un an mai bun .
fir intins !
-
danstiucaru
- veteran

si eu am patit la fel ca tine sorine(ptr sopa am platit mai mult din mila ,ca sa fie fonduri sa zic asa) cu toate astea as plati in continuare deoarece pe baietelul meu de 5 ani acolo lam dus la pescuit de caras,deci sopa are un loc in inima mea din copilarie
nui vb de paguba la buzunar ci doar ca iam dat dea moaca nu se face nimik cu bani dati la ajvps,as plati si anu acesta dar cine imi garanteaza ceva actiune?nare cine
cat despre ce zice ilie as plati si eu mai mult.poate din banii aceea sa se organizeze controale .sau populari avand in vedere faptul ca este o oarganizatie,asa cum e ea ptr a nu mai face noi alta iam incredinta lor treaba,dar vrem actiune,nu?
despre ce zici tu mino,este suficient sa se aplice legile din zilele astea ,doar sa se aplice si cred car fi deajuns,dar nu le aplica nimenea
-
mino
- senior

nu Dane , romanu trebe ars unde il doare cel mai tare ca numa asa isi baga la cap.Si cu toata democratia avem nevoie de legi mai aspre cel putin in privinta mediului unde suntem un dezatruuuuuu.

fir intins !