suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 31 Dec 2009, 12:33

La Multi Ani !

ps . imi doresc ca in 2010 sa se ia masuri extreme pe apele romane pana nu e prea tirziu :cry:
fir intins !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 31 Dec 2009, 12:46

Mino , Mino, tu nu stii ca dorintele care se spun nu se indeplinesc?? :D
La multi ani si scuze ca n-am mai sunat deloc dar mai bine ne vedem :wink:
Numa' bine.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 31 Dec 2009, 17:01

la multi ani ,sanatate si prosperitate la toata lumea.doamne ajuta!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 31 Dec 2009, 18:08

La multi ani ! multa sanatate tuturor si tot ce va doriti ! Fire intinse si un an nou mai bun !

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 02 Ian 2010, 12:32

:evil: :evil: :evil: azi hatzarii si triungarii se certau pe podu de la turnu rosu ca se agatzau,nebunie acolo se prindea toate natzile posibile de peste dupa spusele unui prieten, d-zeul lor de hatzari si triungari,unde sunt controalele plm :evil: :evil: :evil:

si la robesti e asa situatzia,s-au umplut de triungari,c.a.c.a.tzi cauta in dracii triunghiuri :evil: :evil: :evil:

ne bagam pl in el pescuit dac se continua asa :evil: :evil: :evil:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 02 Ian 2010, 13:45

marti eram in zona la turnu. si m-am bagat o tura sa vad ce e.
cand am oprit masina pe pod s-a spart gasca si nici macar nu m-am dat jos.
sincer ma doare cand vad asa ceva dar situatia asta trebuie sa io datoram preaslavitului apsalba care a vrut ciolan si e haos total in tara asta .

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Ian 2010, 13:58

Alex, daca tot trebuie sa ne inrolam din nou , zi-ne cat e permisul la voi, si cred ca ar trebui sa ne implicam in asociatie sa determinam folosirea fondurilor pescarilor - spre interesul acestora.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 02 Ian 2010, 18:32

Adrian SB nu spun ca trebuie sa va inrolati si de aceea spun ca e decizia fiecaruia unde vrea sa isi faca permisul de pescuit.Deocamdata nu exista regulament de aplicare a legii, deci apele sunt in continuare ale nimanui.Daca se vor da in gestiune fiti siguri ca va voi anunta si cu siguranta sistemul va fi mult mai puternic cu atatia voluntari care vor sa ajute.
sa speram ca se va intra in normalitate odata

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 02 Ian 2010, 20:25

slaba tara,slabi oameni...
politicieni nostri au alte probleme oameni buni,tara e in faliment,vedeti bine,asa ca va asteptati sa se dea fonduri ptr apele noastre?
sa fim seriosi
daca de ex vedeti braconieri la avrig sub baraj unde ati suna?si asa nare cine veni in control

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 02 Ian 2010, 20:55

pescuitorul scrie:Adrian SB nu spun ca trebuie sa va inrolati si de aceea spun ca e decizia fiecaruia unde vrea sa isi faca permisul de pescuit.Deocamdata nu exista regulament de aplicare a legii, deci apele sunt in continuare ale nimanui.Daca se vor da in gestiune fiti siguri ca va voi anunta si cu siguranta sistemul va fi mult mai puternic cu atatia voluntari care vor sa ajute.
sa speram ca se va intra in normalitate odata
pai si cand vom sti ale cui sunt apele?.........nu de alta dar nu vrem sa mai aruncam cu bani degeaba.

Scrie răspuns