suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

buna buna,poate gasesc si cu ce sa isi dea in capgrey-wolf scrie:intre ei nu se razbuna? sa isi bage betele in fund si sa dea la hita? ca poate celalalt o prins mai mult? daca fac asta sa vezi dupa aceea cit peste prind!!! ca la cit noroc o sa aiba pe bete ......zamfi scrie: Cica se razbuna pe el ca nu o mancat azi vara...
Dobitoci!!!:[am scris fund pt ca sinonimul din 3 litere apare astfel ***]
Hai sa fim mai calmi ca e sarbatorile
Totusi, in primavara daca Dumnezeu ajuta ,asa cum am promis la cineva de pe aici , o sa vin iar pe zona voastra... Si atunci poate discutam si cu baietii aia de dau la "parasuta" si alte stiluri ciudate.Binenteles ca doar cu o atitudine ferma din partea voastra ,ca si proprietari de drept ai Oltului pe zona in cauza
Eu pot sa las masina prin tufe si cum nu ma cunosc ...
Citeam ca in judetul HD s-au organizat cete de colindatori "antibraco" si cica bat in braconieri
Organizati (sau nu) de asociatie...Asta apropo de aia cu dintele...Eu ca sa fiu sincer nu (prea) sunt adeptul acestor metode ,desi nu pot sa nu le recunosc probabila eficienta!
Pana la noi fapte de "arme" va salut pe toti sibienii !
Totusi, in primavara daca Dumnezeu ajuta ,asa cum am promis la cineva de pe aici , o sa vin iar pe zona voastra... Si atunci poate discutam si cu baietii aia de dau la "parasuta" si alte stiluri ciudate.Binenteles ca doar cu o atitudine ferma din partea voastra ,ca si proprietari de drept ai Oltului pe zona in cauza
Citeam ca in judetul HD s-au organizat cete de colindatori "antibraco" si cica bat in braconieri
Pana la noi fapte de "arme" va salut pe toti sibienii !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Multumesc frumos!ilie scrie:Si eu Zamfi,si eu itzi urez de aici din Turnul BabelSarbatori fericite
Sa stii ca ai dreptate cu Turnul Babel daca te referi la ce ma gandesc eu
@ stiuca
Las'ca le trece! Vreodata...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.