suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 29 Dec 2009, 18:10

:oops: Adywolf,zamfi pina nu sa va schimba legea sa fiti convinsi ca nu se va schimba NIMICA cum zicea cineva dinte pentru dinte :twisted:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 29 Dec 2009, 20:22

grey-wolf scrie:
zamfi scrie: Cica se razbuna pe el ca nu o mancat azi vara...
Dobitoci!!!:
intre ei nu se razbuna? sa isi bage betele in fund si sa dea la hita? ca poate celalalt o prins mai mult? daca fac asta sa vezi dupa aceea cit peste prind!!! ca la cit noroc o sa aiba pe bete ...... :lol: [am scris fund pt ca sinonimul din 3 litere apare astfel ***]
buna buna,poate gasesc si cu ce sa isi dea in cap :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 30 Dec 2009, 15:22

:lol: Stiucarule poate sa le dea cineva ca ei ,lor NICIODATA :oops:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Dec 2009, 16:34

Hai sa fim mai calmi ca e sarbatorile :lol:
Totusi, in primavara daca Dumnezeu ajuta ,asa cum am promis la cineva de pe aici , o sa vin iar pe zona voastra... Si atunci poate discutam si cu baietii aia de dau la "parasuta" si alte stiluri ciudate.Binenteles ca doar cu o atitudine ferma din partea voastra ,ca si proprietari de drept ai Oltului pe zona in cauza :lol: Eu pot sa las masina prin tufe si cum nu ma cunosc ... :lol:
Citeam ca in judetul HD s-au organizat cete de colindatori "antibraco" si cica bat in braconieri :shock: :lol: Organizati (sau nu) de asociatie...Asta apropo de aia cu dintele...Eu ca sa fiu sincer nu (prea) sunt adeptul acestor metode ,desi nu pot sa nu le recunosc probabila eficienta! :twisted:
Pana la noi fapte de "arme" va salut pe toti sibienii !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2009, 16:43

Si eu Zamfi,si eu itzi urez de aici din Turnul Babel :lol: Sarbatori fericite :wink:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 30 Dec 2009, 16:45

8) Daca fac ce fac inseamna ca nu au nici frica si nici DUMNEZEU :roll:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 30 Dec 2009, 16:50

IlieAtit tie cit si tuturor Sibienilor care m-ai merg pe la biserica,si respecta ce-i a tuturor :oops: Nu respectam ,nu avem.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Dec 2009, 16:50

ilie scrie:Si eu Zamfi,si eu itzi urez de aici din Turnul Babel :lol: Sarbatori fericite :wink:
Multumesc frumos! :wink:
Sa stii ca ai dreptate cu Turnul Babel daca te referi la ce ma gandesc eu :lol: Ca am gasit pe la voi pescari din vreo trei judete! Fara judetul Sibiu... :lol:

@ stiuca
Las'ca le trece! Vreodata...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 31 Dec 2009, 11:16

Pentru sibieni, si nu numai, pentru toti pescarii de pe forum, va doresc un an 2010 cu cu multa sanatate si cu cat mai multe clipe placute pe ape. La multi ani !
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 31 Dec 2009, 11:20

La multi ani si tie, Adi, si tuturor forumistilor, un an mai bun si multa sanatate!!!
Numa' bine.

Scrie răspuns