suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Dec 2009, 11:45

HM
sa fim seriosi si sa lasam gluma
daca tu prinzi de 2kg si esti nemultumit?i ok atuncea,stiu multi pescari inclusiv subsemnatu care in ultimile 5-6 iesiri deabaia ce am luat vreo 2-3 marlile.acuma depinde mult si cam ce locuri bati,probabil ca sunt locuri mai izolate unde merge asa bine stiuca de peste 4kg dar eu cu alea o sa fac cunostinta deabia la anu ,in primavara ca nu am avut barca
la capturile care leai scris ca leai facut tin sa te felicit si sper sa pup si eu cateva de astea

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Dec 2009, 11:46

daca esti amabil dami pe un mp si mie locurile astea bune,promit ca le eliberezz :D :D :D
vreau si eu stiuca mareeeee

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Dec 2009, 12:45

la cat o vaslit si o indurat pentru ele ma indoiesc ca le va divulga de buna voie :D chestia la locuri e ca aia cu momeala (momeala muncita de tine produce -adunata sau produsa- deci si locul produce daca e muncit :wink: :D )
ps oricum n-are voie sa divulge ca-l las pe jos :lol: :twisted:
acu' io sper ca n-o fi cu suparare da' divulgarea locului e ca si imprumutarea amantei :idea:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Dec 2009, 16:15

ai dreptate Bestialule :lol:

bashca io pun pestii inapoi, nu vreau sa afle toti neam-de-traista unde i-am lasat :lol: ciuflingari care nu vor ca si copiii lor sa aibe parte de pesti frumosi :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Dec 2009, 16:40

kingofbeasts scrie:la cat o vaslit si o indurat pentru ele ma indoiesc ca le va divulga de buna voie :D chestia la locuri e ca aia cu momeala (momeala muncita de tine produce -adunata sau produsa- deci si locul produce daca e muncit :wink: :D )
ps oricum n-are voie sa divulge ca-l las pe jos :lol: :twisted:
acu' io sper ca n-o fi cu suparare da' divulgarea locului e ca si imprumutarea amantei :idea:
Eu de abia acuma mam prins ca sunteti parteneri de indurat frigul :lol:
spunetimi mai mie locu,eu sunt baiat de comiteth,dau drumu la toate
:lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Dec 2009, 17:05

stai linistit ca nici noi n-am gasit pomu' laudat , avem totusi vreo cateva fete acolo sub apa pe care le tot prindem de fiecare data (nu de alta dar isi aleg tot alt model de lingura :D ) si nu vrem nici in ruptl capului sa uite gustul de tabla dar nici sa se invete cu ala de lemn , silicon sau pene . :idea: :D
totusi iarna-i lunga si-avem timp de negociat :bere:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Dec 2009, 20:46

aaaa deci tot lingura(tabla)este sfanta
si cat mam mai contrazis cu uniiiii...stiu ei cine

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 05 Dec 2009, 09:51

kingofbeasts scrie:stai linistit ca nici noi n-am gasit pomu' laudat , avem totusi vreo cateva fete acolo sub apa pe care le tot prindem de fiecare data (nu de alta dar isi aleg tot alt model de lingura :D ) si nu vrem nici in ruptl capului sa uite gustul de tabla dar nici sa se invete cu ala de lemn , silicon sau pene . :idea: :D
le tot prinzi de fiecare data, ca fetele astea care le retziii sau is cele mici care le dai drumu :?: :?: :?:

http://avat.pescuitul.info/galerie_foto ... at=0&pos=8

Citat:''regula c&r personala : eliberez sub 1,5 kg + ceea ce e viu si vioi in juvelnic la sfarsitul partidei , cu exceptia trofeelor'''

acum nu vreau sa fiu carcotas, dar uitate la ce scrii si ce faci pe balta, sunt total diferite asa ca nu ne mai aburii, ca pe ideile astea a fost faurit ajvps-ul care te deranjeaja pe tine asa de tare

spune mai bine itzi place sa manananci peste prins de tine indiferent cat de mare este,fi corect fatza de tine si ceilaltzi pescari

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Dec 2009, 11:45

edâ„¢ scrie:
kingofbeasts scrie:stai linistit ca nici noi n-am gasit pomu' laudat , avem totusi vreo cateva fete acolo sub apa pe care le tot prindem de fiecare data (nu de alta dar isi aleg tot alt model de lingura :D ) si nu vrem nici in ruptl capului sa uite gustul de tabla dar nici sa se invete cu ala de lemn , silicon sau pene . :idea: :D
le tot prinzi de fiecare data, ca fetele astea care le retziii sau is cele mici care le dai drumu :?: :?: :?:

http://avat.pescuitul.info/galerie_foto ... at=0&pos=8

Citat:''regula c&r personala : eliberez sub 1,5 kg + ceea ce e viu si vioi in juvelnic la sfarsitul partidei , cu exceptia trofeelor'''

acum nu vreau sa fiu carcotas, dar uitate la ce scrii si ce faci pe balta, sunt total diferite asa ca nu ne mai aburii, ca pe ideile astea a fost faurit ajvps-ul care te deranjeaja pe tine asa de tare

spune mai bine itzi place sa manananci peste prins de tine indiferent cat de mare este,fi corect fatza de tine si ceilaltzi pescari

:lol: :lol: :lol:

si se jura ca nu fura, dar l-am prins fu...l in gura

Ma MIKE..... dane' si tu peste bot cu ceva din noua ta "gradina"

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Dec 2009, 12:32

hai s-o lamurim .
1. n-am sustinut niciodata ca fac 100% C&R
2.de citat s-a citat corect insa s-a inteles prost astfel : elinberez tot cee ce are sub 1,5 kg iar din cei peste 1,5 eliberez tot ceea ce e viabil (adica ceea ce are sanse de supravietuire ) la sfarsit de partida. nu credeam ca mai e necesar sa mai mentionez faptul ca pestii raniti care nu supravietuioesc pot dezvolta unele boli care pot afecta o buna parte din ecosistem. vad insa ca e necesara si aceasta precizare. acesta e motivul pentru care pastrez pestii in juvelnic pana la sfarsitul partidei si la final eliberez numai ceea ce are sansa de a se recupera.
mai fac mentiunea ca exemplarele tinere au mai multe sanse de recuperare (recuperare care la aceste exemplare se produce mult mai rapid -nu o zic eu ci sau facut studii in acest sens- )
3. imi face placere sa manac peste proaspat , nu mananc peste de cultura "umflat artificial cu chimicale" si nu vreau sa incurajez indirect pescuitul comercial cumparand peste din magazin ( relatia e simpla : creste cererea de peste pe piata , se intensifica pescuitul industrial, apare o supraoferta pe piata=> o mare cantitate de peste aruncat pentru ca nu se vinde sau transformat in ingrasamant natural)
4. cred ca politica C&R si-o face fiecare in functie de propriile criterii insa, cel mai important e ca ea sa existe.
ps . concluziile le trege fiecare . ceea ce am scris si aici si in link reprezinta opinia mea . in rest cum am zis de fiecare data "cine are ochi sa vada si cine are minte sa priceapa"

Scrie răspuns