Bun inceput la stiuca . In ritmul asta in 3 luni il ajungi pe Dan stiucaru : 15 kg pe bucata.grey-wolf scrie:din august am prins patima spinningului (deocamdata doar la stiuca).
ultima iesire sambata trecuta . 3 bucati 2,7;2,5;1,3kg.
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
- kingofbeasts
- veteran
cam greu de ajuns Dan.Adrian SB scrie:Bun inceput la stiuca . In ritmul asta in 3 luni il ajungi pe Dan stiucaru : 15 kg pe bucata.grey-wolf scrie:din august am prins patima spinningului (deocamdata doar la stiuca).
ultima iesire sambata trecuta . 3 bucati 2,7;2,5;1,3kg.

-
- veteran
draji mei nu conteaza ca vine vara sau iarna,la minei tot una (nu ca la ba...jderu ala stiti voi cine)eu doar sa ies si pot prinde 1,2,3 adeca cam cate bucati doresc.....mam cam plictisit cei drept si trec de la anu la cele de 21,21kg
oricum,cred ca sunt cel mai bun pescar din eropa....
ps
adrian sb,pe unde ai mai fost?ceva rezultate ?salutari la toata lumea
oricum,cred ca sunt cel mai bun pescar din eropa....

ps
adrian sb,pe unde ai mai fost?ceva rezultate ?salutari la toata lumea
-
- junior
-
- junior
Cam greu sa il ajung pe Dan azi am luat doar una de 2 kg. nu stiu de ce dar parca iasa tot mai mici . cine le ia pe toate cele mari? oare sau terminat? in vara mai erau si de 5 kg . de trei iesiri nimic peste 4 kg bucata. oare m am invatat cu binele? lasa ca le arat eu simbata.Adrian SB scrie: Bun inceput la stiuca . In ritmul asta in 3 luni il ajungi pe Dan stiucaru : 15 kg pe bucata.