suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 01 Mar 2009, 12:42

am ceva de spus.
in primul rand trebuie sa ne documentam daca era un paznic de la ajvps.asadar iti voi trimite un mp cu nr de telef caci vreau sa aflu daca era de la noi.
in rest ce sa mai spus caci unii dintre voi a-ti vazut ca doar doi insi nu pot face fata unei asemenea situatii.ar trebuii sa stam acolo toata ziua.dar nu stiu de ce unii care sunt membrii la alte asoc ma intreaba pe mine!!!!
dar raspund caci resursa nu e ajv sau eco.ci a tuturor
si stiti ca sunt in asentimentul vostru ca daca se dau bani sa se faca ceva, dar nu sunt eu cel care diriguieste banii vostrii.
dar poate imi voi face asociatia mea si atunci poate schimbam ceva :D :D :D din comunismul care ne domina
referitor la acel filmulet sa stii ca am fost atunci cand ai sunat , chiar cu cei de la arme si munitii din sibiu dar nu mai era nimeni acolo, desi am mers pe jos.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Mar 2009, 15:05

Daca vrei sa faci asociatia ,ok.Dar cat mai repede.In cazul asta sunt alaturi de tine,asta pentru ca spui si am vazut ca vrei sa faci ceva pentru pescuit cu adevarat.Sunt sigur ca toti de aici(Sibiu) cel putin vrem o asociatie in care sa avem incredere si sa tina sub control braconajul.Se pare ca si Bv.or sa faca la fel.Daca va iesi ceva bun,nu stiu,dar merita sa incercam. :wink:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 01 Mar 2009, 15:33

eu personal l-am sunat pe alex si in maxim 40 de minute i-o luat din prima.
super pe felie. am stat si am vazut cu ochii mei.
nu stiu ce facea acasa dar o fost pe bune. mobilizare viteza :lol: :twisted:
walleye

singura solutie e sa avem noi grija cum putem de apele astea ca in rest...
vorbee vorbee Twisted Evil
poate ar trebuii sa facem niste sedinte in care sa ne adunam pe rand la fiecare acasa (sau gasim un loc de inchiriat odata pe saptamana) sa mai schimbam o parere , sa ne cunoastem mai bine , sa ne ajutam pe unde ne intalnim ...etc.
sincer , cred ca o intalnire pe saptamana ar fi super de ajutor si am avea si noi o activitate placuta in timpul iernii.
eu sunt dispus sa fiu prima gazda . cu siguiranta o sa fie super ok.
putem stabilim o zi din saptamana in care sa ne intalnim ( sa avem si noi o zi de "repetitii")
ganditi-va : o cafea , o poveste , o provocare, o dezbatere, o decizie de grup,un schimb de experienta si ideea aia : wau maine ma duc la intalnirea cu baietii. pai sa tune si sa fulgere ca nu as rata asa ceva :twisted: :twisted: :twisted:
ce ziceti???? :oops:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Mar 2009, 18:35

nicky, dacaimi aduc eu bine sa facut asa ceva anu trecut, dar stim amandoi destul de bine cati s-au prezentat, REspectele mele celor care s-au prezentat, am ajuns sa leg prietenii destul de bune cu unii dintre ei :wink:
Cat despre asociatia pescuitorului...am mai vb noi si fata in fata, deci imi stii destul de bine parerea despre problema aceasta

Cat despre "repetiti" oricand si la orice ora, pun la bataie, cafeaua, vinu, si..... vorba...eh asta trebuie sa o aduceti fiecare
:P

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Mar 2009, 18:36

Uitasem sa spun....HAI VARA HAI!!! :lol: :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Mar 2009, 19:41

:D Dragilor Rog pe cei care stiu EXACT la cit si ce trebuie facut pentru a intra in legalitate pe 2009,cu privire la pescuitul sportiv sa dea de stire.CONCRET ,ce cit unde ,etc. 8)
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Mar 2009, 19:51

:help: Ilie draga ,am dedus ca esti destul de documentat referitor la SIBIU,si totodata la sibieni .Am inteles ca la Sibiu reprezentantul ANPA ar fi un domn Ian si il putem gasi pe undeva prin TURNISOR dar ,daca vrei exact unde str ,si nr ,eventual un telefon ca destula lume intreaba ,si cred ca ai face un bine la mai multii .Mii de multumirii.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Mar 2009, 20:09

Doamne fereste,maine poimaine aflu ca am o agentie de detectivi particulari 8) :lol: Tot ce-am facut a fost sa aflu singur cam ce" ofera"fiecare asociatie fata de pescarul amator.Asa ca am vb.cu cate un repr.de la asociatiile noastre din judet,respectiv cu Gabi(Eco) si Alex(Ajvps).Concluziile le pastrez pentru mine,inca nu mi-am vizat carnetul de membru nicaieri,deci nu am platit nici pentru permis.Asta sper ca nu ma face braconier,singurele mele" iesiri "de anul asta au fost noaptea,cand la mine pe perna avatii atacau in draci. :lol: :lol:
Referitor la dl.de la ANPA(filiala Brasov),acesta isi are sediul pe strada dr.E. A. Bieltz,nr53-55.Acesta se numeste Ionica Ionel,tel-0742779774.Ultima data cand am vorbit cu el,incerca sa ma lamureasca ca asocierea e obligatorie,dar de atunci a trecut ceva vreme.Sper ca v-am fost de folos,nu stiu nici eu mai multe. :?
PS:Referitor la intalniri de taina,aveti grija,Big Brother e cu ochii pe voi. 8) :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 01 Mar 2009, 21:00

daca se poate sa cooptam cat mai multi membrii, prieteni la aceste adunari ar fi cel mai bine.asta daca ma primiti si pe mine in randul vostru.
ionica nu va da permise de pescuit caci asteapta sa se publice MO in care se spune ca permisele se elibereaza prin asoc de pescari.stiu ca unora nu va place dar din pacate suntem mici si nu putem face nimic.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Mar 2009, 21:16

Alex,
Eu am platit cotizatia la voi, trebuie sa vin sa platesc si costul permisului sau platesc permisul cand o sa iasa de la tipar? Cred ca tot de la voi o sa-l iau, nu?
Mersi, numa' bine.

Scrie răspuns