Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Hell
- veteran

-
Salut Tavi, ce mai invarti k de mult nu te-am mai vazut pe forum (sau nu am scotocit destul dupe tine

@ Adi, mdea suna interesant ce zici, dar k si Tavi intreb care sunt obiectivele
-
SVF
- veteran

In primul rand poate facem si popularea aia,apoi mai vedem

:lol:Ma gandesc ca asa ne-am interesat si la asociatii atatia ani cand am cotizat,nu?

Acum serios,lumea se aduna,discuta,fiecare poate veni cu o idee,o propunere,invitatia la dialog a fost pentru toti , nu?Cel putin eu asa am priceput.
-
sorinB
- veteran

Si eu sunt de acord cu asociatia, e foarte bine
Daca tot nu se face, poate facem un club de pescuit dupa modelul (ideea)''brasov". Sau ii lasam pe ei sa faca primii, vedem cum e si dupa aia hop si noi

Cred ca mai repede facem club decat asociatie

-
Tavi
- veteran

Popularea aia o facem oricum, cu asociatie sau fara.
Dar e o idee buna, sa facem asociatie si din cotizatii sa facem periodic cate o populare macar.
Club? Daca stiu eu bine cluburile de pescuit de la noi se cheama cluburi sportive si au ca obiectiv participarea membrilor la concursuri, nu populari si alte cele. S-au adunat si au facut lrs.ro.
Nu prea stiu amatori de competitii de spin din SB, dar daca sunt f. bine, lor le trebuie club.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
adiwolf
- veteran

mah baieti,
eu va citesc de mult,ma refer la topicul vostru,cu unii dintre voi chiar am vob pe mess sau pe MP.
sunteti o gasca mare si inimoasa,chiar ati avut acea idee cu popularea,care deocamdata am inteles ca ramane in stand by
din punctul meu de vedere,sincer va invidiez pt gasca care sunteti acolo,pt comunicarea dintre voi,pt locurile frumoase de pescuit pe care le aveti,etc.
sfatul meu este ca deocamdata sa nu va avantati in asociere.
incercati intai sa va intalniti,sa discutati,sa vedeti daca va simtiti bine unii cu altii,formati mai intai un fel de club al vostru si daca lucrurile merg bine in continuare,deabia atuncea iesiti in fata ca o asociatie cu statut juridic.
scuze daca m-am bagat in ciorba voastra,dar eu cam asa vad un mers firesc al lucrurilor de genul asta.
-
sorinB
- veteran

Ce bine le zici Adi

La felul asta de club m-am referit si eu, in nici un caz la club sportiv sa participam la concursuri, etc. Un fel de "fanclub" unde sa ne adunam, sa discutam, " s-o punem" de-o pescuiala, putem cotiza sa facem populari, cum ati zis voi, cam la genul asta de club m-am referit
Mai haideti si voi cu propuneri, poate iasa ceva fain!
Numa' bine.
-
old_radu
- veteran

adiwolf scrie:mah baieti,...
sunteti o gasca mare si inimoasa...
din punctul meu de vedere,sincer va invidiez pt gasca care sunteti acolo,pt comunicarea dintre voi,pt locurile frumoase de pescuit pe care le aveti,etc....
scuze daca m-am bagat in ciorba voastra...
Subscriu si eu
Fir intins !...tuturor.

-
SVF
- veteran

Adiwolf,stii ce simt eu referitor la gasca asta a noastra,asa cum iti place tie sa spui?Ca nu toti suntem sinceri. Si ma refer aici strict la initiativa lui Adi.Mai am eu asa o banuiala,ca o anumita persoana incearca si chiar reuseste sa conduca din umbra pe o parte din cei care posteaza aici.Cand o sa fiu sigur de asta,la revedere si numai bine la toti.
PS:Brasovenii stiu ce vor,nu au nevoie de nici un guru pentru asta.
-
Hell
- veteran

-
Mai baieti, eu sambata vin in Sibiu, niste treburi, poate ne vedem la o bere sau un suc

sunteti liberii??
ca loc de intalnire la Redal (am o pofta de un profiterol

) pe centru vis-a-vis de cinematograful Pacea, ora.....ramane la latitudinea voastra
-
mino
- senior

ideea clubului este mult mai la indemana decit o asociatie cum bine a grait @adiwolf.
Sincer la asa ceva am tot visat si pe la noi.
Se pot face multe chiar si asa.
fir intins !