suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mda .. sunt total scarbit nici nu m-am dezbracat deabia asteptam sa ajung la calculator... erau cel putin 12 insi care dadeau la japca (fara copii) in total vreo 15 ...HellRAISER scrie:sunt curios....maine ce raporteaza pereteleochii (walleye)
si a veint si mirificul control, un nene imbracat in haine kaki (banuiesc ca era de la filiala) si m-a intrebat daca am permisu` vizat... i-am raspuns politicos ca nu si a zis sa-l vizez ca daca vin jandarmii imi dau amenda...
trece de mine, ai saluta stimabil pe japcari si pleaca pe partea cealalta la ceilalti unde se intampla aceeasi poveste

...acu stau si ma intreb ce p*** mea face ajps Sibiu cu banii de pe permise ??? isi iau masini , case ce dreaq nu pot sa-mi explic..controale vad ca nu... am ramas total scarbit!!!!
ma oftic ca nu am avut camera la mine sa nu credeti ca manc rahat... da` a fost ceva de genu asta
http://www.youtube.com/watch?v=a20Gs5h4VMs
...numa ca mai jos de hidrocentrala
p.s asta e filmulet facut de noi anul trecut cand tot nu s-a facut nimic mai exact cand l-am sunat pe pescuitoru si a zis ca vine si nu a venit ca deaia am stat sa filmam si atunci ...
....fir intins

Nu te mai enerva ca nu are nici un rost.In zona asta nu sunt sperante de schimbare.Eu unul nu mai am puterea nici sa ma revolt.O iau asa cum ii si iarna evit sa merg la pescuit , sau merg in zone unde stiu sigur ca nu are cine sa ma enerveze ca in fond ma duc sa admir natura si sa fiu singur cu gandurile mele .Iar daca si prind atunci ori le dau drumu ori retin doar cat am nevoie.Simplu si fara nervi .
Sa faca aia de au puterea ceva ca de aia ne iau banii sau nu ?,ca noi .......degeaba.
Chiar nu are rost .......
Mam scarbit .
Sa faca aia de au puterea ceva ca de aia ne iau banii sau nu ?,ca noi .......degeaba.
Chiar nu are rost .......

Mam scarbit .
fir intins !