suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
S-ar parea ca treaba cu trezoreria si fuga la Anpa a cazut,asa ca ne vom orienta din nou spre una din cele doua asociatii de pescuit din judet.Deocamdata un pescuit linistit pare ca inseamna plata(cotizatia de membru)la una din ele.Acum ramane sa decidem noi care e mai buna.Pacat ca de doi ani ,pe cei de la Eco nu i-am vazut deloc pe apa.Faptul ca au tarif cu vreo 10lei mai putin s-ar putea sa nu mai conteze pentru multi dintre noi.Ne-am fi dorit mai mult,cel putin eu.Macar Ajvps-ul a stiut sa-si joace bine cartea controalelor si uneori a plaselor scoase din apa,puse de braconieri.
PS:Incepe sa ma "roada"de o iesire...
-
- junior
corect argumentatilie scrie:S-ar parea ca treaba cu trezoreria si fuga la Anpa a cazut,asa ca ne vom orienta din nou spre una din cele doua asociatii de pescuit din judet.Deocamdata un pescuit linistit pare ca inseamna plata(cotizatia de membru)la una din ele.Acum ramane sa decidem noi care e mai buna.Pacat ca de doi ani ,pe cei de la Eco nu i-am vazut deloc pe apa.Faptul ca au tarif cu vreo 10lei mai putin s-ar putea sa nu mai conteze pentru multi dintre noi.Ne-am fi dorit mai mult,cel putin eu.Macar Ajvps-ul a stiut sa-si joace bine cartea controalelor si uneori a plaselor scoase din apa,puse de braconieri.

Dane,se pare ca doar asociatiile sunt cele care vor distribui permisele,si asta doar membrilor,deci asocierea este obligatorie,ANPA nu o sa-ti elibereze tie ca pers. fizica nimic.Asta am auzit.Daca nu va fi asa sper ca nu o sa ma injuri.
Bineinteles ca era mai bine cum zici tu,dar astia schimba legea de la o zi la alta.Oricum speranta moare ultima.

ilie,ilie scrie:Dane,se pare ca doar asociatiile sunt cele care vor distribui permisele,si asta doar membrilor,deci asocierea este obligatorie,ANPA nu o sa-ti elibereze tie ca pers. fizica nimic.Asta am auzit.Daca nu va fi asa sper ca nu o sa ma injuri.![]()
Bineinteles ca era mai bine cum zici tu,dar astia schimba legea de la o zi la alta.Oricum speranta moare ultima.
strict legal,dar strict legal,la aceasta ora,ceea ce spui tu este gresit.
adica ,ANPA,ar trebui sa elibereze acele permise de pescuit - care nu sunt tiparite - iar asocierea nu este obligatorie.
inca odata spun,strict legal,in litera si spiritul legii.
p.s. nu stii ca Speranta este cea mai mare curva?? toata lumea traieste cu ea

Am vorbit acum la ANPA Brasov. Inspectorul, un tip de treaba din cate mi-am dat seama, mi-a zis ca permisele nu sunt gata, si e posibil sa se si schimbe si legislatia. Recomandarea lui a fost sa mai astept pana se clarifica treaba (nu se stie exact cat va dura). Deci mai asteptam, oricum atata timp cat nu s-au distribuit permisele nu au ce sa iti faca. Cam astea sunt vestile, or fi bune, or fi rele..?!?
Nici eu nu cred ca va ramane asa, e f. probabil sa apara modificari in legislatie.
Permisul de 30 de lei valabil pe toate apele publice neconcesionate si scoaterea din ecuatie a RNP si AGVPS nu vor fi acceptate de acestia.
Grupuri de interese...
Permisul de 30 de lei valabil pe toate apele publice neconcesionate si scoaterea din ecuatie a RNP si AGVPS nu vor fi acceptate de acestia.
Grupuri de interese...

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13