suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Ian 2009, 22:03

stiuca scrie::?: Cu scuzele aferente:Cei atit de neinteles Nu poti avea permis si sa nu FI inscris intro ASOCIATIE indiferent cum so numi ea .TU ca pescar nu poti avea INDIVIDUAL o relatie cu apele romine ok .Deci numai o asociatie poate sa fie asociata sau sa aibe o relatie de colaborare cu Apele romine si tu ca pescar prin faptul ca esti membru la aceasta asociatie ,ASOCIATIA reprezinta si cererile tale .Asociatia are si personalitate JURIDICA si respectivi doar cu acestia stau de vorba ok .Vati da seama ce ar fi sa se stea cu fiecare in parte de vorba ok INTELES ? :wink:
Vezi d-le ca nu ai fost la coada la pepeni? :lol: Nu stii cum sta treaba.Ok?Eu nu vreau sa am o relatie cu apele romane,eu vreau cu...am asa niste fantezii acum:lol: :lol:

@Ed,serios vorbind acum,nu prea avem noi ce face.Nu suntem in stare sa ne" curatim "apele din jurul casei ,de braconierii nostrii,d'apoi sa mai vedem si de ai vanatului.Trist dar adevarat.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Ian 2009, 22:25

dupa ce ca raul ala a fost luat cu japca si facute lacuri pe el,dupa ce ca padurea de langa rau a inceput sa se rareasca si chiar acum taie din ea,dupa ce ca se apuca aia si de braconat prin padure eu sa stau cu mainile in san si sa ma uit, Nu am sa incep de maine sa pun poze cu dezastrul petrecut in zona aia ''poate'' ca cineva se va interesa si de problema asta de ****

am ajuns chiar asa de rau domnilor incat sa nu mai vedem faradelegile petrecute in jurul nostru

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Ian 2009, 22:57

ed,

ai la indemana internetul,folosestel la maxim :wink:

Alex311294
junior
junior

Mesaj de Alex311294 » 23 Ian 2009, 07:32

Cine face weekend-ul acesta o iesire pe Oltul vechi? Poate ne intalnim pe-acolo... :wink:

horry
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horry » 23 Ian 2009, 17:51

as merga eu dar cred ca inca mai sunt inghetate baltile , daca poate cineva sa ne spuna care este situatia baltilor (azi vineri)
ceva capturi pe undeva in zona sibiu ?

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 23 Ian 2009, 21:30

:?: Ilie draga poate nu i-am zis eu cum vor ei ANPA dar cam tot acea este si cam tot treaba aia o fac dar de :?: Sti ce nu prea inteleg eu ca cam toti vor bani FARA SA FACA CEVA ?OK
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 24 Ian 2009, 08:31

vineri la avrig, barajul inca inghetat, sub baraj dezghetat, apa verzuie (de zapada) intersectia cu bratul mort era "dirijata" de hatari, pe toate partile, trist, jenant, dezgustator...pentru cine are urechi..

Alex311294
junior
junior

Mesaj de Alex311294 » 24 Ian 2009, 18:56

Am fost pe oltul vechi dar nu am luat nimic,nici urma de peste.Am mai blinkerit sub baraj dar nu am avut nici un atac :cry:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 24 Ian 2009, 20:10

Paul Adrian scrie:vineri la avrig, barajul inca inghetat, sub baraj dezghetat, apa verzuie (de zapada) intersectia cu bratul mort era "dirijata" de hatari, pe toate partile, trist, jenant, dezgustator...pentru cine are urechi..
Inafara de nenorocitii astia de hatari, prin zona noastra ati mai vazut in ultimul timp monofilamente intinse?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Ian 2009, 20:16

@alex
Pai la blinker nici nu prea cred ca vei avea rezultate acum.Vezi cand iau braconierii o pauza :twisted: si incearca la un jointed shad rap sau un CD.Chiar o gumita,dar cu primul eu am avut ceva rezultate.

Scrie răspuns