suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Apr 2008, 11:10

ed scrie:poate sapt viitoare dupa pasti ca acum sunt in toi cu pregatirile,poate ne adunam mai multi si la un pahar de vb ce zicetzi?
din pacate mie mi-a expirat verificarea tehnica la masina asa ca sunt consemnat in oras :cry: poate dupa ce o rezolv . sper sa reusesc pana iesim din prohibitie :roll:
respecte

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Apr 2008, 17:34

a fost cineva pe la iezerele cindrelului(iezeru mic si mare) :?: si cum se poate ajunge in afara de asta[[Comuna Rasinari - Apa Cumpanita - Vf.Ghihan-Tomnaticu - Gradina Oncesti - Saua Batrâna - Vf. Rozdesti - Saua Serbanei - Vf. Niculesti - Vf. Cindrel. Marcaj : banda rosie, 10-12 ore]]care este destul de lung si asa vrea unul care se poate ajunge si cu masina [[am vazut ca se poate si pe la Cabana Oasa - Vf. Oasa Mare - Vf. Serbota Mic - Vf. Frumoasa - Vf. Cindrel. Marcaj : cruce rosie, 5 -6 ore]]dar pana acolo nu mai stiu dac e bun drumul ce urca pe la gatul berbecului spre oasa :?:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Apr 2008, 17:45

Pt masina cea mai buna varianta era pe Cibin in sus, acum ceva multi ani cand am fost. Mergi pana unde se gata drumu iar de acolo nu mai e mult.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Apr 2008, 19:16

Azi am fost pe Olt,destul de mare si tulbure,dar cu miscare... :wink: (poze).

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 25 Apr 2008, 19:22

numai ce am intrat in casa 1buc. stiuca la lingura .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Apr 2008, 11:55

Cine vrea detalii despre olt(Avrig) pe mp. :wink:

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 26 Apr 2008, 12:35

ed scrie:a fost cineva pe la iezerele cindrelului(iezeru mic si mare) :?: si cum se poate ajunge in afara de asta[[Comuna Rasinari - Apa Cumpanita - Vf.Ghihan-Tomnaticu - Gradina Oncesti - Saua Batr�na - Vf. Rozdesti - Saua Serbanei - Vf. Niculesti - Vf. Cindrel. Marcaj : banda rosie, 10-12 ore]]care este destul de lung si asa vrea unul care se poate ajunge si cu masina [[am vazut ca se poate si pe la Cabana Oasa - Vf. Oasa Mare - Vf. Serbota Mic - Vf. Frumoasa - Vf. Cindrel. Marcaj : cruce rosie, 5 -6 ore]]dar pana acolo nu mai stiu dac e bun drumul ce urca pe la gatul berbecului spre oasa :?:
la iezere am fost eu anul trecut in vara,pe varinata prin Gura Riului-lac baraj-cheile Cibinului-cabana Craciunesa-cabana Z(asa i zicea pe vremuri din cate stiu eu)....putin dupa "Z" se si termina drumul de masina,de aici ar mai fi pe jos cam 2 ore pana la Iezerul Mare.
din coada lacului de baraj Gura Riului sunt cam aprox 20km pana la "Z",drumul e relativ bun,cu putine portiuni mai grele sa zic asa.
Imagine

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Apr 2008, 13:57

mersi de informatzi,am vazut si varianta asta dar nu arata pe harta sibiului vreun drum pana la 'cabanaZ' doar cel 106m pana in coada barajului iar cel 106n care e pe la gat merge pana la oasa si era destul de mare diferenta de altitudine dintre drum si iezere si nu merita sa o iau pe jos

si din coada barajului fac stanga si trebuie sa merg pe "raul mare" in sus catre izvoare pe acolo e drumul nu :?: sunt ceva indicatoare spre cabana craciuneasa si 'z' :?:

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 26 Apr 2008, 14:20

ed scrie: si din coada barajului fac stanga si trebuie sa merg pe "raul mare" in sus catre izvoare pe acolo e drumul nu :?: sunt ceva indicatoare spre cabana craciuneasa si 'z' :?:
exact,din coada faci stanga si tii raul mare in dreapta,la un moment dat ajungi la o bifurcatie si un pod,treci podul tot inainte cu raul pe stanga,ajungi la Craciuneasa iar dupa aia la Z,care e si ultima cabana mai mare.
mai intrebi si tu pe drum,daca ai o harta cu m-tii cindrel e si mai usor :)

ps.uite aici o harta http://www.fischinfo.com/erdely/terkepe ... avasok.jpg unde e trecuta si cabana Z

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Apr 2008, 19:10

mersi 8) asa da, cu harta asta imi dau seama pe unde sunt :D si pe unde sa merg,e mai explicita si iti da si marcajele :D ,oricum nu ma ratacesc asa de usor dar trebuia sa stiu exact pe unde e drumul(ca marcaj pe harta) :wink:

paste fericit tuturor si plin de bucurii :bere:

Scrie răspuns