Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
ed scrie:poate sapt viitoare dupa pasti ca acum sunt in toi cu pregatirile,poate ne adunam mai multi si la un pahar de vb ce zicetzi?
din pacate mie mi-a expirat verificarea tehnica la masina asa ca sunt consemnat in oras

poate dupa ce o rezolv . sper sa reusesc pana iesim din prohibitie
respecte
-
edâ„¢
- veteran

-
a fost cineva pe la iezerele cindrelului(iezeru mic si mare)

si cum se poate ajunge in afara de asta[[Comuna Rasinari - Apa Cumpanita - Vf.Ghihan-Tomnaticu - Gradina Oncesti - Saua Batrâna - Vf. Rozdesti - Saua Serbanei - Vf. Niculesti - Vf. Cindrel. Marcaj : banda rosie, 10-12 ore]]care este destul de lung si asa vrea unul care se poate ajunge si cu masina [[am vazut ca se poate si pe la Cabana Oasa - Vf. Oasa Mare - Vf. Serbota Mic - Vf. Frumoasa - Vf. Cindrel. Marcaj : cruce rosie, 5 -6 ore]]dar pana acolo nu mai stiu dac e bun drumul ce urca pe la gatul berbecului spre oasa

-
Tavi
- veteran

Pt masina cea mai buna varianta era pe Cibin in sus, acum ceva multi ani cand am fost. Mergi pana unde se gata drumu iar de acolo nu mai e mult.
-
SVF
- veteran

Azi am fost pe Olt,destul de mare si tulbure,dar cu miscare...

(poze).
-
mino
- senior

numai ce am intrat in casa 1buc. stiuca la lingura .
-
SVF
- veteran

Cine vrea detalii despre olt(Avrig) pe mp.

-
Cristi E
- senior

ed scrie:a fost cineva pe la iezerele cindrelului(iezeru mic si mare)

si cum se poate ajunge in afara de asta[[Comuna Rasinari - Apa Cumpanita - Vf.Ghihan-Tomnaticu - Gradina Oncesti - Saua Batr�na - Vf. Rozdesti - Saua Serbanei - Vf. Niculesti - Vf. Cindrel. Marcaj : banda rosie, 10-12 ore]]care este destul de lung si asa vrea unul care se poate ajunge si cu masina [[am vazut ca se poate si pe la Cabana Oasa - Vf. Oasa Mare - Vf. Serbota Mic - Vf. Frumoasa - Vf. Cindrel. Marcaj : cruce rosie, 5 -6 ore]]dar pana acolo nu mai stiu dac e bun drumul ce urca pe la gatul berbecului spre oasa

la iezere am fost eu anul trecut in vara,pe varinata prin Gura Riului-lac baraj-cheile Cibinului-cabana Craciunesa-cabana Z(asa i zicea pe vremuri din cate stiu eu)....putin dupa "Z" se si termina drumul de masina,de aici ar mai fi pe jos cam 2 ore pana la Iezerul Mare.
din coada lacului de baraj Gura Riului sunt cam aprox 20km pana la "Z",drumul e relativ bun,cu putine portiuni mai grele sa zic asa.

-
edâ„¢
- veteran

-
mersi de informatzi,am vazut si varianta asta dar nu arata pe harta sibiului vreun drum pana la 'cabanaZ' doar cel 106m pana in coada barajului iar cel 106n care e pe la gat merge pana la oasa si era destul de mare diferenta de altitudine dintre drum si iezere si nu merita sa o iau pe jos
si din coada barajului fac stanga si trebuie sa merg pe "raul mare" in sus catre izvoare pe acolo e drumul nu

sunt ceva indicatoare spre cabana craciuneasa si 'z'

-
Cristi E
- senior

ed scrie:
si din coada barajului fac stanga si trebuie sa merg pe "raul mare" in sus catre izvoare pe acolo e drumul nu

sunt ceva indicatoare spre cabana craciuneasa si 'z'

exact,din coada faci stanga si tii raul mare in dreapta,la un moment dat ajungi la o bifurcatie si un pod,treci podul tot inainte cu raul pe stanga,ajungi la Craciuneasa iar dupa aia la Z,care e si ultima cabana mai mare.
mai intrebi si tu pe drum,daca ai o harta cu m-tii cindrel e si mai usor
ps.uite aici o harta
http://www.fischinfo.com/erdely/terkepe ... avasok.jpg unde e trecuta si cabana Z
-
edâ„¢
- veteran

-
mersi

asa da, cu harta asta imi dau seama pe unde sunt

si pe unde sa merg,e mai explicita si iti da si marcajele

,oricum nu ma ratacesc asa de usor dar trebuia sa stiu exact pe unde e drumul(ca marcaj pe harta)
paste fericit tuturor si plin de bucurii