suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Apr 2008, 16:08

nu se deschide abia la 1 mai la GR ?
ai intrat cu brca sau ai dat de pe mal ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Apr 2008, 16:17

Am fost la un mic,la gratar,nu la pesti,eu...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Apr 2008, 16:25

am inteles
baboiari au fost dintotdeauna - asta e nivelul tarii deocamdata - iar pe baraj chiar paznniii au fire lasate la baboi direct de sus de pe baraj ......
deci fario pa si pu.....
da cleni inca mai sunt ....pana i-or face praf si pe aia bibaneii .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 29 Apr 2008, 16:36

azi aceasi apa colorata, la salca arsa ca la concurs zburau la linguri in stanga si dreapta :lol: saracii pesti ce stres au avut :?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 01 Mai 2008, 09:43

tincu ilie scrie:Azi am iesit la un "mic"la Gura raului,apa scazuta vreo 10m,limpede,miscare slaba,vreo cativa cleni mici la mal,speriosi.In coada cred ca se scoate nisip,nu mai sunt locurile de acum cativa ani,nu mai este ce a fost in orice caz.Cativa pescari cu rezultate zero,maluri cu cracane ptr. stationar,adeptii lui Fario cred...Oricum ca o concluzie,dezamagit de drum,de mizerie,dar si de lejeritatea cu care se poate pescui la rama la nici 50m de paza barajului. :!: O sa postez si vreo doua poze,caci curand nu o sa mai merg.
pune, te rog, pozele as vrea sa vad schimbarile fata de toamna 2007
respecte

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 01 Mai 2008, 09:48

un sfat de iesire pentru maine sau sambata are cineva?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 01 Mai 2008, 17:00

pe olt nu prea ai ce face(tulbure) incearca mai bine pe baltzi

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Mai 2008, 18:13

kingofbeasts scrie:
tincu ilie scrie:Azi am iesit la un "mic"la Gura raului,apa scazuta vreo 10m,limpede,miscare slaba,vreo cativa cleni mici la mal,speriosi.In coada cred ca se scoate nisip,nu mai sunt locurile de acum cativa ani,nu mai este ce a fost in orice caz.Cativa pescari cu rezultate zero,maluri cu cracane ptr. stationar,adeptii lui Fario cred...Oricum ca o concluzie,dezamagit de drum,de mizerie,dar si de lejeritatea cu care se poate pescui la rama la nici 50m de paza barajului. :!: O sa postez si vreo doua poze,caci curand nu o sa mai merg.
pune, te rog, pozele as vrea sa vad schimbarile fata de toamna 2007
respecte
Am pus o poza,sper sa te ajute,oricum drumul e nasol de tot pana sus.Azi la Avrig,barajul mort,tulbure dar scazut brusc fata de zilele trecute cam un metru,la fel si sub baraj,se vede urma dupa cat de mare a fost apa,in ritmul asta nici nu e de mirare ca pestele e innebunit.Sub baraj,unde se termina dalele,ceva miscare de rapitor,s-a luat un salau la pescut(baietii nu stiau de prohibitie :!: ,nimic la artificiale.Am cam iesit zilele astea,dar nu am vazut nici urma de control,de nici o parte.....

nik_01
junior
junior

Mesaj de nik_01 » 02 Mai 2008, 12:27

salutare frati pescari :lol: pe unde ati mai fost?? am iesit ieri putin la sacel....balamuc curat,plin de pescari ..cred ca mai multi amatori,deabea am gasit un loc..canta guta din toate partile(asta poate ca o fi fost si 1 mai)de aia asa aglomerat.....taxa 25 lei insa capturi 0,am fost 3 persoane si nici unul nu a prins vreun peste mai mare decat palma(la stationar vb)....insa am prins o galeata si ceva de carasei...nu am eliberat nimic....i-am luat pe toti acasa si le-am dat drumul in cibin.In schimb domnul administrator foarte flegmatic,ca sa nu zic altfel....pe lacul 3 nu se pescuieste(dar nu pt toti e valabil). uite asa am putea popula barajele(avrig,porumbacu) cu puiet de creap si caras ...unde la sacel se prind in prostie :) :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Mai 2008, 12:31

Pai noi vrem rapitor....caras e destul. :wink:

Scrie răspuns