suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Apr 2008, 09:05

pescuitorul scrie: sambata noaptea la ora 01 am reusit sa mai "recuperez" 2 unelte tip halau la balta de la marsa.
felicitari! daca stiam ca esti acolo intram si eu pe la marsa sa schimbam doua vorbe ,ca la ora aiama intorceam de la porumbacu.
Cat despre permis marea majoritate nu pe valoarea taxei sunt necajiti ci pe faptul ca nu se face nimic constructiv cu banii aia(sau cel putin nu se vede ca se face) si de asemenea pe faptul ca daca au platit taxa si ies din judet nu se stie daca pot pescui sau tre' sa mai plateasca o taxa.
Ps. programul cu publicul la ajvps Sibiu,se poate?
si inca o intrebare : daca am ultimul permis facut la tulcea acu 2 ani, mai tre' sa fac altul la sibiu sau platesc numai viza?
multumesc anticipat,
respecte

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Apr 2008, 09:09

daca a fost cineva pe Olt in weeckend , ati luat ceva?
sau nu mai stiu eu sa pescuiesc, ca nici la pasnic , nici la rapitor (stationar) si nici la spinning n-am avut activitate (exceptand obletele si ghibortul) :(
respecte

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Apr 2008, 09:28

sambata la Avrig, Oltul mare si de cocoa, pe bratul mort catva pescari insa fara rezultate. m-am retras pe o balta privata la Bradu cu " multa stiuca, salau si somn", consecinta:
- 2 rotative mepps,
- 2 oscilante
- va cateva shaduri,
toate prin agataturile din lac.

cele bune

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Apr 2008, 09:30

astept sa se limpezeasca putin Oltul si poate o gasesc pe dansa pe undeva, de privat m-am cam lecuit da deh, sperantza moare ultima!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Apr 2008, 11:02

Paul Adrian scrie:sambata la Avrig, Oltul mare si de cocoa, pe bratul mort catva pescari insa fara rezultate. m-am retras pe o balta privata la Bradu cu " multa stiuca, salau si somn", consecinta:
- 2 rotative mepps,
- 2 oscilante
- va cateva shaduri,
toate prin agataturile din lac.

cele bune

Acum vreo doi ani m-a dus cineva la Bradu,la privat.(dupa pod,pe stg.).Am ajuns in spate de tot,pe un canal,nu mai lat de 3,4m.Mi-a zis,aici luam stiuca :shock: .Esti nebun,dar omul avea dreptate,la pluta cu pescut in 2 ore am luat 3 buc.la 2kg.Puneam pluta in buza malului pe partea opusa sau in lungul canalului si dadeam cu oblete,la carasel nu a vrut.Nu stiu ce o mai fii acum acolo,dar atunci era un loc minunat,plus ca cei de la privat nu aveau cum sa ne taxeze,canalul nu apartinea de ei. :lol: Na,am povestit-o si pe asta,multi nu stiau la vremea respectiva de locul ala,acum...Hai, fir intins si sa auzim de bine. :wink:

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Apr 2008, 11:19

cunosc balta, multa vegetatie, locuri bune dar din pacate stiukul a cam disparut.era balta de refugiu in zilele ratate. ultima data cand am fost anul trecut, fara rezultate doar o pancarda batuta de vant si agatata de salciile de pe mal, "pescuitul interzis. proprietate privata" .
mergea foarte fain la poppere, o splendoare sa vezi stiukul atacand. acum in balta mai sunt catva bibanei si albitura in rest apa.

cele bune!!!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 14 Apr 2008, 11:24

program ajvps :l-v 08-10 si 12-16(joi pana la 17 si vineri pana la 15)
permisul trebuie vizat anual.
daca e vizat si anul trecut ,dar nu la asociatii de apartament, platesti doar viza.

liviu
utilizator constant
utilizator constant

hm............

Mesaj de liviu » 16 Apr 2008, 22:05

cum nu a mers
?
a urcat tot pestele pana aproape de turbine si porti
s-a prins bine-cel putin babusca am adunat de o oala de marinata-ca sa nu mai zic ca s-a incurcat in fir o stiuca la un kil,unui vecin una de vreo 2 kile,am mai avut ceva ce nu am putut sa ridic deloc...a scapat - :-)...iar la cativa metri de noi-tot la ac de albitura-2 exemplare- o stiuca care i-a luat vreo 20 de m de fir si un salau la vreu kil juma---era apa involburata,dadeam foarte aproape de mal,si probabil se incalceau in fir-alta explicatie nu gasesc---salaul mai sta in curent dar tanti stiuca in ditamai involbureala--????? :idea: -n-am idee
Am incercat ieri pe lacul de acumulare cateva rotative si oscilante nou achizitionate-o marla mica mica si-un avatel-i-am trimis la ingrasat pentru 2010(am scris cu creta pe ei -sa le dati drumul daca ii prindeti cumva)
P.S.Ca sa nu uit-unuia i s-a agatat de carlig ditamai bucata de somn-FARA CAP!-cred ca avea intreg peste 5 kg--- :D :D :lol: :lol: :lol:
MARlACHI

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 18 Apr 2008, 20:24

sal la toti
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

mino
senior
senior

branconaj

Mesaj de mino » 19 Apr 2008, 11:29

ceva contrale mai dese pe la avrig.Merg uni 3-4 km pe baraj sa adune zic ei urzici sau alti care sunt in plimbare cu bicicleta pe ploaie tocmai pe insula de pe barajul de la avrig.Si din auzite ,,sau prins peste 200 de salai sub baraj la ancore ''pai si noi ce mai prindem la vara ?.Atita bani bagati in scule pentru ce?ca sa isi bata astia cu "hata" lor joc de noi cei sportivi adevartati ?
:?:

Scrie răspuns