Aha,acuuum se vede de unde atata inversunare .Chibitz sau participant direct?valistrati scrie: In al 2-lea rind cred ca pricep si chiar stiu despre ceea ce vorbesc ...nu de alta dar am avut ocazia sa fiu de fatanu la umbra tastelor..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu-i nici o inversunare ...se voiau niste explicatii care sa respecte adevarul atit ...chibit poti fi tu... doar aici pe forum ...in rest ...ilie scrie:Aha,acuuum se vede de unde atata inversunare .Chibitz sau participant direct?valistrati scrie: In al 2-lea rind cred ca pricep si chiar stiu despre ceea ce vorbesc ...nu de alta dar am avut ocazia sa fiu de fatanu la umbra tastelor..
Acum inteleg de unde si nick name-ul asta superb.. de la spitalul 9...sau de la Balaceanca ?PescarNebun scrie:Am inteles, deci de aia te-au deranjat atat expresiile mele. AI fost si tu acolo si ai pus umarul la succesul Romaniei! La castigarea cupei mondiale! Felicitarile mele sincere! Esti un exemplu demn de urmat. Cand poti sa imi dai si mie un autograf?
Nu sunt dezamagit ca lotul RO nu s-a intrecut cu nu stiu cate echipe ci pentru ca au lasat sa se inteleaga ca ar fi facut-o. E penibil, repet, PENIBIL sa lasi sa se inteleaga ca ai fi facut mai mult decat ai facut sa vrei sa pari mai bun decat esti, respectiv sa afirmi ca ai castigat o cupa mondiala fara sa precizezi ca a fost de fapt un open in care pe langa echipa ta a mai venit inca o echipa.![]()
Nu sunt dezamagit ca nu particip la competitii pentru ca pur si simplu in anul 6 la medicina nu prea ai timp de altceva decat spital-casa. De pescuit imi gasesc si asa destul de greu timp o data pe luna. Poate altii au mai mult timp liber, cinste lor.
Si ultima chestie, ai fost acolo, spui, bineanteles nu in lotul national (desi lot national e mult spus), ai luat ceva? Vreo marla, vreun biban? Sau tu ai prins de fapt stiucile si le-ai pasat lui Adi Spiac de sub apa in costum de scafandru?
Tavi? Obiectiv!?PescarNebun scrie:...obiectiv privind cam asa sta situatia....