Suntem cei mai buni stiucari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Sep 2009, 15:56

valistrati scrie: In al 2-lea rind cred ca pricep si chiar stiu despre ceea ce vorbesc ...nu de alta dar am avut ocazia sa fiu de fata :lol: nu la umbra tastelor.. :wink:
Aha,acuuum se vede de unde atata inversunare .Chibitz sau participant direct? :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Sep 2009, 16:01

Am inteles, deci de aia te-au deranjat atat expresiile mele. AI fost si tu acolo si ai pus umarul la succesul Romaniei! La castigarea cupei mondiale! Felicitarile mele sincere! Esti un exemplu demn de urmat. Cand poti sa imi dai si mie un autograf?

Nu sunt dezamagit ca lotul RO nu s-a intrecut cu nu stiu cate echipe ci pentru ca au lasat sa se inteleaga ca ar fi facut-o. E penibil, repet, PENIBIL sa lasi sa se inteleaga ca ai fi facut mai mult decat ai facut sa vrei sa pari mai bun decat esti, respectiv sa afirmi ca ai castigat o cupa mondiala fara sa precizezi ca a fost de fapt un open in care pe langa echipa ta a mai venit inca o echipa. :D

Nu sunt dezamagit ca nu particip la competitii pentru ca pur si simplu in anul 6 la medicina nu prea ai timp de altceva decat spital-casa. De pescuit imi gasesc si asa destul de greu timp o data pe luna. Poate altii au mai mult timp liber, cinste lor.

Si ultima chestie, ai fost acolo, spui, bineanteles nu in lotul national (desi lot national e mult spus), ai luat ceva? Vreo marla, vreun biban? Sau tu ai prins de fapt stiucile si le-ai pasat lui Adi Spiac de sub apa in costum de scafandru? :D
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Sep 2009, 16:08

ilie scrie:
valistrati scrie: In al 2-lea rind cred ca pricep si chiar stiu despre ceea ce vorbesc ...nu de alta dar am avut ocazia sa fiu de fata :lol: nu la umbra tastelor.. :wink:
Aha,acuuum se vede de unde atata inversunare .Chibitz sau participant direct? :lol:
Nu-i nici o inversunare ...se voiau niste explicatii care sa respecte adevarul atit ...chibit poti fi tu... doar aici pe forum ...in rest ... :arrow:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Sep 2009, 16:14

PescarNebun scrie:Am inteles, deci de aia te-au deranjat atat expresiile mele. AI fost si tu acolo si ai pus umarul la succesul Romaniei! La castigarea cupei mondiale! Felicitarile mele sincere! Esti un exemplu demn de urmat. Cand poti sa imi dai si mie un autograf?

Nu sunt dezamagit ca lotul RO nu s-a intrecut cu nu stiu cate echipe ci pentru ca au lasat sa se inteleaga ca ar fi facut-o. E penibil, repet, PENIBIL sa lasi sa se inteleaga ca ai fi facut mai mult decat ai facut sa vrei sa pari mai bun decat esti, respectiv sa afirmi ca ai castigat o cupa mondiala fara sa precizezi ca a fost de fapt un open in care pe langa echipa ta a mai venit inca o echipa. :D

Nu sunt dezamagit ca nu particip la competitii pentru ca pur si simplu in anul 6 la medicina nu prea ai timp de altceva decat spital-casa. De pescuit imi gasesc si asa destul de greu timp o data pe luna. Poate altii au mai mult timp liber, cinste lor.

Si ultima chestie, ai fost acolo, spui, bineanteles nu in lotul national (desi lot national e mult spus), ai luat ceva? Vreo marla, vreun biban? Sau tu ai prins de fapt stiucile si le-ai pasat lui Adi Spiac de sub apa in costum de scafandru? :D
Acum inteleg de unde si nick name-ul asta superb.. de la spitalul 9...sau de la Balaceanca ? :lol: :lol: :lol:
M-am gindit eu ca esti doar prieten cu pescarii nu pescar ...in fine poate ai sa devii cindva ...
La ultima afirmatie nu poat decit sa observ cit de infantil gindesti ...asa ca te las sa-ti continui studiile sau mai bine du-te frate si te cauta ... :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Sep 2009, 16:16

Aha,acuuum se vede de unde atata inversunare .Chibitz sau participant direct? :lol:[/quote]
Nu-i nici o inversunare ...se voiau niste explicatii care sa respecte adevarul atit ...chibit poti fi tu... doar aici pe forum ...in rest ... :arrow:[/quote]

Era o gluma :lol: :lol: pareai un tip de treaba,chiar daca uneori te mai dadeai cu barca prin sufragerie :lol: :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Sep 2009, 16:23

Spitalul 9. De la baietii care poarta camasi din alea cu maneci luni legate in fatza. Am scapat si m-am apucat de medicina. A, si nick-ul vine de la faptul ca vreau sa devin psihiatru, imi plac nebunii. Personal cred ca fiecare dintre noi e un pic nebun.

Sa ma duc sa ma caut..... deci daca nu sunt de acord cu tine trebuie sa ma duc sa ma caut, fiind nebun in mod evident. Interesant mod de a gandi. Chestia asta, cand crezi ca doar tu ai dreptate si ceilalti sunt nebuni cum se numea..... paranoia... nu stiu, nu imi mai amintesc.....

Deci daca sunt student automat nu sunt pescar ci prieten cu pescarii.... Alta chestie bizara. Poti sa imi spui te rog care e ocupatia ta? Eu am spus-o pe a mea.

Regret k umorul meu ti se pare infantil. De aia poate nu l-ai gustat. Sau poate pentru ca era indreptat impotriva ta?

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Sep 2009, 16:29

valistrati scrie: Acum inteleg de unde si nick name-ul asta superb.. de la spitalul 9...sau de la Balaceanca ? :lol: :lol: :lol:
Si eu sunt infantil..... :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Sep 2009, 16:40

Amestecati capra cu varza.
Prezentarea pompoasa a rezultatelor lotului nu prea are legatura cu calitatile de pescari sau cu modestia baietilor.
Tine de partenerul media si de nevoia acestuia de reclama si imagine.
Pana la urma si asta e de inteles.
Va certati fix degeaba.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Sep 2009, 16:47

Vii si tu acuma si ne strici distractia. :D Ai dreptate. Ce mai in colo si in coace, obiectiv privind cam asa sta situatia.

Dar daca Valistrati continua cu atacurile de gen "nu esti pescar", "gandesti infantil", "du-te si te cauta" si din "spatele tastelor e mai usor", eu tot nu il iert. :D

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 11 Sep 2009, 17:07

PescarNebun scrie:...obiectiv privind cam asa sta situatia....
Tavi? Obiectiv!?
Telescop, domnule, telescop!
:lol:

Pe o strada erau trei croitori. Pe firma primului scria: "Cel mai bun croitor din tara!". Pe a doua, mai pompos, "Cel mai bun croitor din lume!". Al treilea, modest, si-a scris doar atat: "Cel mai bun croitor de pe aceasta strada"...

Imi cer scuze ca am recurs la aceasta anecdota veche de cand lumea, dar nu stiu de ce mi-a venit in minte...

De aici, din colt, treaba se vede cam asa. Sau dus acolo cei mai buni croitori de pe strada. Cineva s-a gandit ce bine ar suna sa-i numeasca "Cei mai buni croitori din tara". Nemultumit, managerul de PR a inaltat stacheta: "Cei mai buni croitori din lume"...

Una peste alta tot la ei mi-as coase costumul...

Felicitari, baieti! Va urez sa faceti acelasi lucru si cand vor fi 20 de natiuni!
:wink:

P.S.... Romanii astia!... Nici sa se bucure nu pot...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Închis