Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Uite asa ai ajuns dezamagit!Expresia "Crede si nu cerceta!" cum iti suna?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
PescarNebun
- senior

-

Pai.... asa cum si este....PENIBIL.
Da, sunt dezamagit. Aveam o parere mai buna despre ei.....
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
terrybill
- veteran

despre cine averai o parere mai buna?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!

-
Zamfi
- veteran

Aveam o parere mai buna despre ei.....
Cred ca aici greseti! Sincer! Intamplator cunosc cativa din baietii care participa la AVP. Chiar SUNT PESCARI! Nu cred ca e vina lor ca denumirea este putin pompoasa, poate,pentru acest open la stiuca...Pana la urma ,functie de cine merge acolo, se poate considera si o chestie mondiala.
Dar baietii merita felicitari.Cel putin eu asa consider.
Fir intins!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
vali stratonov
- veteran

PescarNebun scrie:
Pai.... asa cum si este....PENIBIL.
Da, sunt dezamagit. Aveam o parere mai buna despre ei.....
Am impresia ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi....
Titulatura au dat-o organizatorii suedezi si norvegineni ...nicidecum cei de la revista Aventuri.....poate acum ti-e mai clar.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Sorin
- Moderator

O mica precizare poate e binevenita
E Cupa mondiala nu Campionat mondial
cupa mondiala poate face oricine acasa si dand la carasei cu biscuiti
Campionat Monidal insa e organizat sub egida FIPS CIPS CHIO CHIPS si e altceva
la campionat monidal a fost lotul anul trecut in Italia la bass .....si poate mai merg si anul asta in Mexic
Cat despre competitiile europene de profil , se pare ca greu ai de unde alege ....au nivelul pe care-l au si asta e
Ca AVP a ales sa duca lotul acolo unde l-a dus anul asta cred ca trebuie interpretat mai mult ca o recompensa pt lotul national decat ca pe o prezenta la vreo mare competitie . Era un concurs Open unde participa cine vrea , daca sta bine pe cascaval .
Asta insa nu schimba cu nimic calitatea lotului care s-a deplasat acolo
Ii stiu pe toti cum pescuiesc si sunt in opinia mea , extrem de buni .
Chiar si faptul ca de cate ori s-au dus au castigat nu e putin lucru si trebuie apreciat ca atare . Nici un concurs nu e usor si nici castigat dinainte . Ca e pescuit nu matematica .
Stima ,
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
PescarNebun
- senior

-
Ok, sa explic putin. Nu neg calitatile lor ca pescari, dar ceea ce m-a dezamagit a fost faptul ca au acceptat chestia asta. Oricum din revista si publicitatea pe care au facut-o pe site, forum, revista, acestui open se intelegea ca era o competitie foarte importanta. Cand de fapt era un caca-maca. Ca au acceptat sa fie ridicati in slavi pentru o chestie.... de nimic. Asta m-a dezamagit.
-
Sorin
- Moderator

Te inteleg ca ....competitia in sine nu era la nivelul la care te asteptai ca si hai sa zicem spectator din afara , pasionat de spin
Nu s-au strans cei mai mari si renumiti pescari de stiuca din lume ( acu drept sa-ti spun nici nu stiu care or fi aia ) , sau echipe reprezentative nationale....cu surle si trambite
Probabil oricui i-ar place sa se bata in pescuit cu cei mai buni si sa participe la cele mai tari concursuri .....
Ca nivel de competitie , insa ,Lapland nu e de caca - maca ....cum spuneam orice concurs nu e simplu din start ....dovada ca nici ai nostri nu au terminat in corpore bulucindu-se pe podium toti...( presupunand ca ar fi fost cei mai bine pregatiti si restul erau concurenti de caca maca ) .dar unu de-al nostru a castigat ceea ce nu-i putin ....
si mie imi place stiuca si am si o bruma de experienta de concurs
tu vad ca te inchini zeului stiuca deci probabil iti place si tie f mult pescuitul ei
ai tu cumva siguranta ca tu sau eu sau oricine altcineva era castigator doar asa direct din start ?
in ce ma priveste cel putin, eu nu cred .
In rest , nu vb in numeole nimanui si nu comentez ce imagine si cum o fac cei care se ocupa de treaba asta .
Asa cum nici ridicatul in slavi nu e cel mai potrivit , nici blamarea nu e la locul ei
E bine de luat lucrurile asa cum sunt ele
Stima
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
PescarNebun
- senior

-
Sigur ca nu am impresia ca as fii castigat din start concursul. Sunt doar un pasionat de spin la stiuca, atata tot. Poate nu as fi vazut nici coada de marla.

AI dreptate, blamarea nu e la locul ei, dar nici toata valva ce s-a facut in jurul acestui concurs nu mi se pare la locul ei. De aici si reactia mea poate brutala cand am aflat cum sta treaba. Aveam impresia ca ai nostrii au fost cei mai buni din nu stiu cate echipe ale nu stiu cator tari. Si eram mandru de ei. Cand ei au fost mai buni decat pescarii din Cehia. De aici dezamagirea mea. Nu am pretentia ca as fi mai bun decat vreunul din ei, dar am totusi pretentia ca faptele sa fie prezentate obiectiv, nu umflate. E adevarat ca se numea Cupa Mondiala concursul, dar nu a specificat ca era un open si ca a participat pe langa noi o singura alta echipa. Detalii care dupa mine conteaza al dracului de mult.