Suntem cei mai buni stiucari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da, corect, e pacat sa nu ne bucuram de acest rezultat:
Felicitari baietiiiii!!!!
Sunt convins ca sunt adversari redutabili pentru orice natie de manuitori de lansete.
Relaxati-va si bagati un ochi la filmuletul asta fain:
http://www.youtube.com/watch?v=0Ir5ogjzK90
Misto anecdota
Felicitari baietiiiii!!!!

Sunt convins ca sunt adversari redutabili pentru orice natie de manuitori de lansete.
Relaxati-va si bagati un ochi la filmuletul asta fain:
http://www.youtube.com/watch?v=0Ir5ogjzK90
Misto anecdota
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Parca te pregate-ai sa devii medic nu ..popa ca sa ma poti ierta ...PescarNebun scrie:Vii si tu acuma si ne strici distractia.Ai dreptate. Ce mai in colo si in coace, obiectiv privind cam asa sta situatia.
Dar daca Valistrati continua cu atacurile de gen "nu esti pescar", "gandesti infantil", "du-te si te cauta" si din "spatele tastelor e mai usor", eu tot nu il iert.

Sa fi sanatos ...mai trebuie doar sa-ti gasesti timp si sa mergi la peste si poate o sa devii si pescar....intr-o zi..

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- PescarNebun
- senior
Face si omul ce poate..... poate o sa inveti si tu sa scrii corect intr-o zi. ("te pregateai", nu "te pregate-ai", chestie de clasa a 3-a)valistrati scrie:Parca te pregate-ai sa devii medic nu ..popa ca sa ma poti ierta ...PescarNebun scrie:Vii si tu acuma si ne strici distractia.Ai dreptate. Ce mai in colo si in coace, obiectiv privind cam asa sta situatia.
Dar daca Valistrati continua cu atacurile de gen "nu esti pescar", "gandesti infantil", "du-te si te cauta" si din "spatele tastelor e mai usor", eu tot nu il iert.![]()
![]()
Sa fi sanatos ...mai trebuie doar sa-ti gasesti timp si sa mergi la peste si poate o sa devii si pescar....intr-o zi..

SI sa inteleg ca tu ma si cunosti de sti ca nu sunt pescar......

Eu parca am explicat de ce nu prea am timp de mers la peste. De aceea nu am pretentii de pescar de competite ci de simplu pasionat de spinning. Altii de, merg prin tari straine la stiuca, le da mana sa comenteze.

Dar astea sunt simple nimicuri in comparatie cu intrebarea capitala: i-ai dat sau nu stiucile de sub barca lui Spiac? Fii sincer, fara falsa modestie, recunoaste. Stiu ca tu esti cel mai bun pescar din cati exista, te-am intrebat si de un autograf dar vad ca nu iti bafi in seama fanii.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
- veteran
Dar astea sunt simple nimicuri in comparatie cu intrebarea capitala: i-ai dat sau nu stiucile de sub barca lui Spiac? Fii sincer, fara falsa modestie, recunoaste. Stiu ca tu esti cel mai bun pescar din cati exista, te-am intrebat si de un autograf dar vad ca nu iti bafi in seama fanii.
..........................................................................................................
Intrebarea asta a ta cu care insisti stii cu ce seamana ...cu spotul ala publicitar in care baiatul ala cu camasa cu mineci lungi si care seamna leit cu tine zice :
".......dincolo era mai ieftin"
Haide pa
...ca e devi plictisitor ....
..........................................................................................................
Intrebarea asta a ta cu care insisti stii cu ce seamana ...cu spotul ala publicitar in care baiatul ala cu camasa cu mineci lungi si care seamna leit cu tine zice :
".......dincolo era mai ieftin"

Haide pa

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- PescarNebun
- senior

SI totusi, nu esti baiat delicat. Eu incerc sa te iau cu mistouri finutze si tu o dai in barci din alea de coada vacii "ma plictisesti, hai pa". Is this all you've got? Altceva mai bun nu ti-a trecut prin bezna dintre urechi?

Ooo scuza-ma nu am vrut sa te insult. Dar.... mi-a placut.

SI iar nu ai fost baiat cuminte si nu mi-ai spus cu ce te ocupi. Nu-i frumos....
Nu de alta, dar sunt curios cum de studentii la medicina nu pot fii si pescari iar.........(aici ar intra profesia ta) sunt pescari?
SI tipul zicea "da halatu da halatu",,,,, nu "dincolo era mai ieftin". Vai de capul nostru. Nici o amarata de reclama nu ne amintim si incercam sa facem mishto folosindu-o.

Tipul semana leit cu mine? EU nu prea disting multe trasaturi din avatarul meu....
E clar, te-am intimidat, numai astfel pot sa imi explic multimea greselilor pe care le-ai facut: gramaticale, de logica, reclama aiurea, mistoul grosolan etc etc. Imi pare rau, chiar nu am vrut.

-
- veteran
- PescarNebun
- senior

-
- veteran