struna somn
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
struna somn
la stationar ma interesa mai mult k la spining nu prea ma pricep dar anul asta o sa incerc. 0.50-0.60 e suficient la stationar :?:
Re: struna somn
Parerea mea 0.50 este suficient!!!luccian scrie:la stationar ma interesa mai mult k la spining nu prea ma pricep dar anul asta o sa incerc. 0.50-0.60 e suficient la stationar
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
- kingofbeasts
- veteran
Re: struna somn
in principiu da dar, sa fie un fir mai de calitate rezistent la abraziune si sa nu fie vechiluccian scrie:la stationar ma interesa mai mult k la spining nu prea ma pricep dar anul asta o sa incerc. 0.50-0.60 e suficient la stationar

struna somn
multumesc si fir intins!!!
- kingofbeasts
- veteran
Am patit-o si eu cu un som de cca 170cm, era pe finalul drill-ului (30-40 min), deja il intorsesem cu burta in sus, si il ghidam spre colegul care se pregatea sa il ridice, cand s-a rupt firul textil. Era foarte scamosat (am avut struna de 25 cm, pescuiam cu vobler la stiuca, dar l-a inhatat somnul). Asa ca folositi struna sau inaintas potrivite!!!!!
- storm fish
- veteran
Domnule...eram precis ca iti va intra si a doua oara.A treia oara e al tau.Treci pe la magazin sa mai povestimmbizga scrie:Am patit-o si eu cu un som de cca 170cm, era pe finalul drill-ului (30-40 min), deja il intorsesem cu burta in sus, si il ghidam spre colegul care se pregatea sa il ridice, cand s-a rupt firul textil. Era foarte scamosat (am avut struna de 25 cm, pescuiam cu vobler la stiuca, dar l-a inhatat somnul). Asa ca folositi struna sau inaintas potrivite!!!!!

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Pacat ca nu mai are acces Kuinta p'acileaLucius scrie:Este in comert un fir tubular din aramida http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... -2406.html prin care se poate trage cu un ac firul pe o portiune 30-50 cm lipit cu superglue la capete sau este o tehnica cu care se poate face o bucla cusuta cu invelis din aramida.

In FF mioritic de la noi, la chestea asta i se spune Bucla lui Kuinta' (asa mai popular spus)
Uni dintre noi o folosim sa conectam leaderul sau running line-ul la shooting headuri.
Si firu ala seamana in constructie cu Backing-ul de la FF....
Adica il intorci prin inima, dublandui rezistenta si daca lasi loc si de o bucla...iti iese una a dracu de rezistenta