stil unic de pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stil unic de pescuit
Ce credeti, fiecare ar trebui sa se axeze pe un anumit stil de pescuit si sa pescuiasca exclusiv asa ( ex: spinning, crap, muscarit) sau e ok daca pescuim "la toate"? Ma gandesc insa cat de multe cunostinte trebuie sa ai, si cati bani trebuie sa ai ca sa acoperi toate stilurile de pescuit. Eu unul am imbratisat spinningul si de curand pescuitul la musca. Multumesc.
- johnnybravo
- Moderator
La inceputul anului trecut, aveam doar 2 bete, amandoua "
universale" adica le foloseam atat la stationar, cat si la "spinning". Erau 2 telescoape, Shakespeare si Daiwa
). Apoi am trecut pe "particularizarea" betelor, in sensul ca pentru spinning am luat un bat de spinning, pentru match, am luat unul de match, pentru caras/crap alt bat
si tot asa.Ultima investitie a fost echipamentul de fly, dar care cam someaza.
Desi am investit "masiv" in spinning de atunci si pana acum , nu refuz niciodata o partida de stationar. De fapt..eu cand ies la pescuit, iau cu mine de obicei cam 2 tipuri de echipament, in general, cel de spinning, si ca backup..cel de match sau musca.
universale" adica le foloseam atat la stationar, cat si la "spinning". Erau 2 telescoape, Shakespeare si Daiwa

Desi am investit "masiv" in spinning de atunci si pana acum , nu refuz niciodata o partida de stationar. De fapt..eu cand ies la pescuit, iau cu mine de obicei cam 2 tipuri de echipament, in general, cel de spinning, si ca backup..cel de match sau musca.
Re: stil unic de pescuit
Sincer, NU!fly-er scrie:Ce credeti, fiecare ar trebui sa se axeze pe un anumit stil de pescuit si sa pescuiasca exclusiv asa ( ex: spinning, crap, muscarit)
Sustzin opinia lui Dan.
Dar "e recomandat" ca despre spinning si muscarit sa scrii pe rapitori.ro iar despre boilies pe crap.ro. Nu de alta dar daca le incurci s-ar putea sa te simtzi ca un stelist imbracat in tricoul lui Radoi in galeria lui Dinamo la meciul dintre cele doua rivale.
P.S. Fly-er:
Daca-tzi va spune cineva ca muscaritul este "sportul cu panglica" sa nu-l crezi!
Dar "e recomandat" ca despre spinning si muscarit sa scrii pe rapitori.ro iar despre boilies pe crap.ro. Nu de alta dar daca le incurci s-ar putea sa te simtzi ca un stelist imbracat in tricoul lui Radoi in galeria lui Dinamo la meciul dintre cele doua rivale.

P.S. Fly-er:
Daca-tzi va spune cineva ca muscaritul este "sportul cu panglica" sa nu-l crezi!
Nu conteaza cate stiluri de pescuit practici atat timp cat le faci din placere....nu de ''foame'' cum fac destui....
Pe mine de exemplu ma incanta la fel de mult o partida la oblete ca o partida la salau sau mreana....si va spun cu toata sinceritatea ca nu mananc decat obletele prajit in malai(facut crocant)!!!
Pe mine de exemplu ma incanta la fel de mult o partida la oblete ca o partida la salau sau mreana....si va spun cu toata sinceritatea ca nu mananc decat obletele prajit in malai(facut crocant)!!!