stil unic de pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
in ceea ce ma priveste , eu gandesc asa:
ies la peste sa prind si sa traiesc acele momente minunate din timpul drilului. daca nu merge spining-ul de ce sa nu dau dupa biban cu pescutz? sau de ce sa nu momesc un loc pt caras ? si dupa o ora sa ma intorc de la spin. si cu o montura fina sa fac o partida la stationar.
nu ,nu cred ca ar fi intelept sa ramanem la un stil anume.(poate intr-o tara unde , apele sunt ingrijite si se prinde la fiecare iesire ceva, da as ramane pe spining , care ii un stil f simplu , curat si foatre impulsiv atunci cand din adancuri ceva iti scutura batul , cu o putere care te face sa tresari din tot corpul. (si uite si intepatura
)
ies la peste sa prind si sa traiesc acele momente minunate din timpul drilului. daca nu merge spining-ul de ce sa nu dau dupa biban cu pescutz? sau de ce sa nu momesc un loc pt caras ? si dupa o ora sa ma intorc de la spin. si cu o montura fina sa fac o partida la stationar.
nu ,nu cred ca ar fi intelept sa ramanem la un stil anume.(poate intr-o tara unde , apele sunt ingrijite si se prinde la fiecare iesire ceva, da as ramane pe spining , care ii un stil f simplu , curat si foatre impulsiv atunci cand din adancuri ceva iti scutura batul , cu o putere care te face sa tresari din tot corpul. (si uite si intepatura

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
Eu cred ca un pescar care pescuiste de placere trebuie sa se descurce in orice situatie. Te duci la Mare, trebuie sa stii ceva despre guvid si chefal. Te duci la munte pe malul unui lac, tentatia unui pastrav este imensa. Esti in mijlocul verii pe canicula, obletii sunt cei care salveaza partidele ratate. Se raceste apa spre toamna, vine sezonul crapului. Se raceste mai tare, vine sezonul stiucii si al bibanului. Si in in fiecare an ciclul se repeta.
Atunci cand te descurci in orice situatie ai o satisfactie imensa!
Atunci cand te descurci in orice situatie ai o satisfactie imensa!
- vijelie
- veteran
pescuitul nu inseamna nici spinning, nici stationar, si nici musca
pentru unii este o evadare din haosul zilnic, pe cand pentru altii este un mod de trai, deci o sursa de venit
. Nu este o rusine sa traiesti din pescuit....este o rusine sa prinzi cu metode "neortodoxe"
eu de exemplu pescuiesc la toate stilurile de pescuit si pot sa spun ca imi reusesc de minune

eu de exemplu pescuiesc la toate stilurile de pescuit si pot sa spun ca imi reusesc de minune

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
eu ma gandesc la pestii pe care prefer sa-i pescuiesc. prefer shalaul si pastravul, desi am prins cam toate felurile de pesti de la noi. dupa ce am bagat pe rand bani in stationar, spining, muscarit, am ajuns la concluzia ca singurii pe care imi face placere sa-i vad in mana mea sunt cei doi amintiti. conteaza mult sa alegi mediul in care preferi sa pescuiesti. mie imi place sa simt pietre sub picioare, sa fie apa curata, sa fie cat de cat salbatic. nu-mi place mocirla, atmosfera de balta privata, stuful, etc. fiecare isi poate alege mediul si peshtele ca dupa aia sa se specializeze.
- vanatoruldepesti
- veteran
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Personal, cred ca tipurile de pescuit sunt iin functie de anotimp, apa, ... si bani! Spun asta deoarece, spinnerul cheltuieste multi bani pentru deplasari pentru cautarea unui loc cu randament. Craparii (stationari) au un anumit sezon al anului, cu capturi, in rest investitii puternice in momeli si hranitoare plus echipament. Despre fly, nu ma pot pronunta am fost la doua partide; mi-a placut dar este departe de mine.
Pescuiesc la ce este sezonul si stilul care o impune.
Pescuiesc la ce este sezonul si stilul care o impune.
Pestii sunt sub apa!