Si totusi in ce asociatie ne bagam noi bucurestenii?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 07 Feb 2006, 15:41

Iujin, Gerula si ceilalti,
Noi nu am dorit in nici un fel sa ne spalam rufele in public. Sunt altii care au facut acest lucru. Dar daca accept sa fiu bestelit de Ovidiu, Gyorg sau altii de care habar n-am sa-i fi cunoscut, dar pe care-i deduc ca sunt totusi niste oameni inteligenti (respect acest lucru) chiar daca nu suntem momentan pe aceeasi lungime de unda, insa nu permit unuia ca Vasile (pe care eu nu-l bag in seama pana nu isi arata el coltii) ca sa-si dea cu parerea in ceea ce ma priveste. Cine-l cunoaste stie la ce ma refer. Cine nu...o sa-si dea seama.

Revenind la subiect, intr-adevar, nu sunt decat trei asociatii legal constituite in Bucuresti, din care doua specializate in pescuitul crapului. Conditiile de inscriere in aceste asociatii le-ati putut afla pe linkul de pe crap.ro ce l-am pus la dispozitie. In ceea ce priveste P4E exista o facilitate, pana la 15 februarie, prin care cei care doresc sa se inscrie la noi o pot face la jumatate din taxa initiala, adica 250.000 lei. Costul unui permis probabil va fi in jur de 300.000 lei, iar cotizatia lunara 75.000 lei.
Mihai Negrea, actualul vicepresedinte, lucreaza la un matrix care va cuprinde un sistem de punctare pentru membrii activi (care au cel putin doua actiuni in cadrul unei comisii). Acestia vor fi recompensati cu bonificatii la sfarsit de an in raport cu punctajul obtinut.
Totodata "Family Day", intalnirea anuala intre membri insotiti de familii (gratar, dressing, bere, concurs de pescuit pe perechi, etc, pe cheltuiala asociatiei) se va putea desfasura intr-o locatie chiar mai buna decat cea de anul trecut, care a fost Sarulesti-Sandulita - pista de concurs pentru stationar.
Cei care doresc si au chemare, vor putea lucra activ cu copiii orfani institutionalizati, sau cu cei hipoacuzici, si deja si-au oferit sprijinul baieti din celelalte comisii, nu doar de la stationar. Suntem cativa ce avem experienta in domeniu.
Domnilor, asa cum a spus si Catalin Mateescu, lucrurile nu sunt asa cum au fost zugravite de unul sau altul, cu subiectivismul de rigoare intretinut de evenimente neplacute, care pana la urma sunt omenesti.
Puteti sa veniti la concursul de spinning pe care il vom organiza la Darvari sa ne cunoasteti personal, si sa va faceti o idee despre ce inseamna P4E. Dupa concurs, la un mic si o bere servite pe malul lacului, putem discuta despre ce doriti. Veniti, vedeti, si puteti astfel sa va formati o parere.
Numai faptul ca noi am intins o mana tuturor, poate ca inseamna ceva. Adica gandim pozitiv, suntem proactivi si vrem sa impingem lucrurile inainte.

Numai bine,

al. trentea

P.S. Domnule Paul, chestia cu moderatul trebuia sa se intample mult mai demult, la fel si cu topicul despre Asociatia P4E care ar fi trebuit inchis din start. Ma intreb totusi de ce nu se intampla acest lucru, si cui foloseste?
Ce se intampla in interiorul asociatiei este treaba membrilor asociatiei. Cine a dorit, a ramas in continuare. Cine nu, a plecat.
Acesta cred ca este un site dedicat pescuitului sportiv, si nu can-canurilor, si ar fi pacat sa se denatureze.

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 07 Feb 2006, 17:16

al. trentea scrie:Cat despre tine, Vasile, atunci cand ti-oi schimba laptii ce-i porti in chip de creier si o sa incepi sa vorbesti si sa scrii romaneste, poti sa-ti dai si cu presupusul in ceea ce ma priveste.
Cei care te cunosc stiu la ce ma refer. Adica nu prea ti-a reusit lobotomia.
Hai sa mai destindem putin atmosfera!!!!!!!! :twisted:
Vrem ARENAAAAAAAAAAA!!!! :twisted: :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Feb 2006, 19:45

Domnule Paul, chestia cu moderatul trebuia sa se intample mult mai demult, la fel si cu topicul despre Asociatia P4E care ar fi trebuit inchis din start. Ma intreb totusi de ce nu se intampla acest lucru, si cui foloseste?
Domnul Trentea, as putea sa va lamuresc eu.
Pe acest forum se poate discuta liber, daca sunt subiecte legate de pescuit sau colaterale, fara jigniri.

Cum am putea noi sa limitam doar discutiile despre anumite asociatii, si sa le lasam libere pe cele despre alte asociatii ?
Adica se poate critica la greu AJVPS-ul, se poate critica la greu Capionatul National, se poate critica la greu guvernul, statul, inspectia pisciola, politia de frontiera si pe oricine pe orice si nu se poate critica asociatia Pescari4Ever ?
Sincer, nu va inteleg mentalitatea.

Fiti siguri ca vizitatorii site-ului vor trage propriile concluzii, in functie de cele prezentate de fiecare.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 07 Feb 2006, 19:55

Dati-o-n Doamne iarta-ma de treaba, exista un topic de scandal4ever in alta parte pe forum, are cineva o parere de variante de afiliere in Buc pentru rapitori si mai mari si mai mici? Asta era intrebarea, capisci :?:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Feb 2006, 20:06

Ai dreptate Dane cam asa ceva am vrut sa spun si eu mai devreme un pic in topicul cu pesc 4 ever.
Prin modul in care au reactionat chiar ei se baga intr-o lumina nefavorabila :idea:
Repeta intr-una necesitatea inchiderii discutiei de parca ar fi cosa nostra nu o asociatie deschisa publicului pescar care in folosul tuturor are nevoie de cat mai multi membri :?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Feb 2006, 20:09

Nu stiu exact cine sunt Anglers21 (parca asa se numesc) in care cred ca sunt implicati cred si cei de la av.la pesc. :!:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 07 Feb 2006, 20:17

Gerula scrie:
al. trentea scrie: Cat despre tine, Vasile, atunci cand ti-oi schimba laptii ce-i porti in chip de creier si o sa incepi sa vorbesti si sa scrii romaneste, poti sa-ti dai si cu presupusul in ceea ce ma priveste.
Cei care te cunosc stiu la ce ma refer. Adica nu prea ti-a reusit lobotomia.
Au fost multe dispute pe forumul asta, la unele am luat si eu parte, dar mizerii de soiul asta inca n-am vazut. Cred ca se impun niste masuri.
Sa inteleg ca "laptii" din capul meu au fost buni atunci cund am facut statutul si am umblat pe la notar, ministerul justitiei,tribunal?? atunci puteau vorbi cu mine?? Ce ai facut tu personal pentru ca P4E sa capete personalitate juridica inafara de faptul ca ai dat un milion,la fel ca toti membri fondatori??? Ai participat la niste discutii unde fiecare sia platit consumatia si ai venit cu trei propuneri la statutul asociatiei,alceva ce ai facut??? ai alergat sa gasesti niste restaurante unde sa ne intilnim? de te erejeji avcum in mare om??macar ai avut bunu simt pe OTV sa spui ca ai avut pe cineva care sa ocupat de acte si de infiintarea asociatiei.Ce ati facut cu sediul asociatiei?? nici azi dupa aproape doi ani nu sa facut mutarea din apartamentul meu a sediului si te lauzi ca esti un om f. important care nu poti discuta cu mine ca nu mi-am schimbat laptii??? daca ai fi fost asa cum te crezi ai fi tacut si nu ai fi intretinut acest subiect dar.............................

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 07 Feb 2006, 20:20

dragos74 scrie:Nu stiu exact cine sunt Anglers21 (parca asa se numesc) in care cred ca sunt implicati cred si cei de la av.la pesc. :!:
Da sunt cei de la aventuri, dan Iercosan si mai multi spineri din Bucuresti, sunt deocamdata 21 de membri fondatori.
Sunt marea majoritate a celor care se intilneau acum patru ani undeva la leu la o fosta casa de cultura,nu-i retin numele.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 07 Feb 2006, 20:22

ss scrie:Dati-o-n Doamne iarta-ma de treaba, exista un topic de scandal4ever in alta parte pe forum, are cineva o parere de variante de afiliere in Buc pentru rapitori si mai mari si mai mici? Asta era intrebarea, capisci :?:
In maxim o luna va fi A. XXI care va capata personalitate juridica.Acum sunt in faza de a depune actele la tribunal.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Feb 2006, 20:43

Merci acum am inteles .O parte ii cunosc nu doar de la intalnirile respective unde si eu mai mergeam uneori.
Sa vedem ce o sa iasa :!:

Scrie răspuns