Si totusi in ce asociatie ne bagam noi bucurestenii?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Au fost multe dispute pe forumul asta, la unele am luat si eu parte, dar mizerii de soiul asta inca n-am vazut. Cred ca se impun niste masuri.al. trentea scrie: Cat despre tine, Vasile, atunci cand ti-oi schimba laptii ce-i porti in chip de creier si o sa incepi sa vorbesti si sa scrii romaneste, poti sa-ti dai si cu presupusul in ceea ce ma priveste.
Cei care te cunosc stiu la ce ma refer. Adica nu prea ti-a reusit lobotomia.
Cu lacrimi Bastus!
Pana la urma o sa inceapa sa rada si "Crapistii" de noi. Eu cred ca razboiul Pescari 4 Ever ar trebui sa se incheie, nu de altceva dar devine si jignitor si plictisitor, si sa incerce sa isi rezolve problemele ca barbatii nu sa isi spele rufele pe un forum ca si acesta. Cei care au plecat sunt buni plecati, cei care au ramas au ramas si gata.
- Dan Cotelici
- junior
Ma bucur ca ai ajuns la aceasta concluzie....dar ma intreb de ce abia acum......Gerula scrie:Au fost multe dispute pe forumul asta, la unele am luat si eu parte, dar mizerii de soiul asta inca n-am vazut. Cred ca se impun niste masuri.al. trentea scrie: Cat despre tine, Vasile, atunci cand ti-oi schimba laptii ce-i porti in chip de creier si o sa incepi sa vorbesti si sa scrii romaneste, poti sa-ti dai si cu presupusul in ceea ce ma priveste.
Cei care te cunosc stiu la ce ma refer. Adica nu prea ti-a reusit lobotomia.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
- Dan Cotelici
- junior
- Dan Cotelici
- junior