Si totusi in ce asociatie ne bagam noi bucurestenii?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Feb 2006, 22:01

Inteleg bine ? Adica te duci pe domeniul privat si platesti taxa pe zi si mai trebuie si permis in plus ? Mai ales ca si la mare trebuie permis de pescuit ?

Atitea taxe n-am mai vazut. Pe alte meleaguri ori te duci pe privat si platesti proprietarului, normal, ori pe public si ai permis. Pe mare nu-ti trebuie nimic. Cine gereaza marea ?

Tudor

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 05 Feb 2006, 22:13

tudor scrie:Inteleg bine ? Adica te duci pe domeniul privat si platesti taxa pe zi si mai trebuie si permis in plus ? Mai ales ca si la mare trebuie permis de pescuit ?

Atitea taxe n-am mai vazut. Pe alte meleaguri ori te duci pe privat si platesti proprietarului, normal, ori pe public si ai permis. Pe mare nu-ti trebuie nimic. Cine gereaza marea ?

Tudor
Tudore,
La noi domeniul privat este de fapt al statului care concesioneaza luciul de apa deci nu esti patron esti de fapt administrator al statului.
Ai fi patron daca ai fi proprietarul luciului de apa si al pamintului de sub luciu de apa,asa tot statul batal vina,,,,,,,, :wink:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Feb 2006, 22:24

Mda frumos sistem. Orice faci platesti de doua ori, sau de mai multe.
Sa-l pastrati sanatosi ! :lol: Sper sa nu se inspire si altii !!!! :twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Feb 2006, 22:39

Bun, revenind :lol:, ce asociatii stiti in Bucuresti? :)
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 05 Feb 2006, 22:48

Ma bate gandul sa fac si eu o asociatie (ca tot zic ca avem nevoie de mai multe) Gyorg&Fraierii , ce zici ,"ne bagam"? Voi platitii cotizatia si dupa aia mai vedem , poate fac si un statut , asa cum imi convine :wink: !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Feb 2006, 23:07

[quote="tudor"] Pe mare nu-ti trebuie nimic.

Tudor[/quote]

Si tu care zici ca nu-ti place apa sarata !

Pai eu dau vreo 11 euro pe doi ani . Exista rezervatii si cineva trebuie sa le pazeasca , treaba nu-i chiar asa roza cum se vede la televizor ( nu zic de tine Tudore , asta cu televizoru ).

Fir Intins!!!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 06 Feb 2006, 11:15

Gyorg scrie:Ma bate gandul sa fac si eu o asociatie (ca tot zic ca avem nevoie de mai multe) Gyorg&Fraierii , ce zici ,"ne bagam"? Voi platitii cotizatia si dupa aia mai vedem , poate fac si un statut , asa cum imi convine :wink: !
Daca ai nevoie de fraieri, ma bag, macar ma declar pescarici prostan singur, nu sa ma ia "membru' fondator" in chip de fraier. :roll:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 06 Feb 2006, 23:04

Gyorg scrie:Ma bate gandul sa fac si eu o asociatie (ca tot zic ca avem nevoie de mai multe) Gyorg&Fraierii , ce zici ,"ne bagam"? Voi platitii cotizatia si dupa aia mai vedem , poate fac si un statut , asa cum imi convine :wink: !
Daca-i bal atunci sa mai fac si eu una ca poate are nevoie Trentea de un nou post de presedinte.
Acum fara misto sunt in tratative pentru a forma o noua asociatie,sper ca de data asta sa aleg numai fraieri nu si intelectuali ca la P4E si sa dureze......
Cit de curind, cu acceptul Moderatorului,bineinteles, voi posta aici statutul pentru cei interesati.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 07 Feb 2006, 08:35

Te astept cu flori, intolit in pionier, da' acu' repede, ca daca da coltul ierbii fugim cu toti pe balta si uitam de forum :wink:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 07 Feb 2006, 13:04

Un link util: http://www.crap.ro/pagina/4/416/asociat ... -2006.html

Cat despre tine, Vasile, atunci cand ti-oi schimba laptii ce-i porti in chip de creier si o sa incepi sa vorbesti si sa scrii romaneste, poti sa-ti dai si cu presupusul in ceea ce ma priveste.
Cei care te cunosc stiu la ce ma refer. Adica nu prea ti-a reusit lobotomia.

Scrie răspuns