Sesizare catre GM Valcea

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Oct 2007, 22:48

Du-te ca-s curios ce ti-or zice. Dar ia-ti ceva dispozitiv de inregistrat, asa discret in buzunar :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Oct 2007, 23:13

Tavi scrie:Du-te ca-s curios ce ti-or zice. Dar ia-ti ceva dispozitiv de inregistrat, asa discret in buzunar :wink:
haidade ma Tavi,ma crezi dobitoc?? :(
cunosc persoana si stiu ce ii poate pielea :wink:
tocmai le-am trimis raspuns :
Buna ziua,

Va multumesc pt invitatia adresata,dar consider ca nu sunt eu persoana cu care trebuie să purtati o discuţie la ora actuala,ci altele sunt persoanele vizate.
Chiar sincer,nu inteleg logica dumneavoastra domnule Comisar Sef,eu doresc sa va ajut pe dumneavoastra si implicit pe mine si semenii mei,fac mai bine de jumate din munca,va aduc dovezi irefutabile de pe teren,iar dumneavoastra vreti sa discutati cu mine?!?!Pot sa intreb de ce???Vreti cumva sa ma cooptati in structurile dumneavoastra organizatorice??!!
Ma indoiesc si ca urmare dati-mi voie sa declin deocamdata invitatia dumneavoastra,atata timp cat nu cunosc si nu percep adevaratul substrat al acestei invitatii.
Daca doriti sa cunoasteti persoana care v-a cerut ajutorul in rezolvarea unei probleme minore si care a indraznit sa va streseze cu cateva emailuri,fiti convins domnule Comisar Sef ca ma veti cunoaste si sper ca vom sta de vorba cat se poate de amical,dar atuncea cand intradevar se va rezolva ceva concret in ceea ce priveste "problema Robesti" fiindca eu consider ca atuncea v-ati facut datoria (nu dumnevoastra,ci institutia garzii de mediu) si voi veni sa va felicit personal.

Cu stima,
Adrian
:wink: :wink: :wink:
ma gandesc si eu acuma ca prostul,oare daca ar fi primit 50-100-500 de sesizari de la diverse persoane,oare i-ar fi invitat pe toti la discutii :? :? :lol: :lol: :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Oct 2007, 06:59

Pai normal, decat sa nu faca nimic toata ziua, mai bine sa aiba cu cine discuta. Mai schimbi o vorba, mai spargi o samanta, si uite asa trece vremea si vine ora sa mergi acasa, ca altfel trebuie sa mai umbli si pe teren! :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Oct 2007, 08:07

adiwolf scrie:
Tavi scrie:Du-te ca-s curios ce ti-or zice. Dar ia-ti ceva dispozitiv de inregistrat, asa discret in buzunar :wink:
haidade ma Tavi,ma crezi dobitoc?? :(

nu, dadeam si io cu sugestia, atata tot

Scrie răspuns