Sesizare catre GM Valcea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
haidade ma Tavi,ma crezi dobitoc??Tavi scrie:Du-te ca-s curios ce ti-or zice. Dar ia-ti ceva dispozitiv de inregistrat, asa discret in buzunar

cunosc persoana si stiu ce ii poate pielea

tocmai le-am trimis raspuns :
Buna ziua,
Va multumesc pt invitatia adresata,dar consider ca nu sunt eu persoana cu care trebuie să purtati o discuţie la ora actuala,ci altele sunt persoanele vizate.
Chiar sincer,nu inteleg logica dumneavoastra domnule Comisar Sef,eu doresc sa va ajut pe dumneavoastra si implicit pe mine si semenii mei,fac mai bine de jumate din munca,va aduc dovezi irefutabile de pe teren,iar dumneavoastra vreti sa discutati cu mine?!?!Pot sa intreb de ce???Vreti cumva sa ma cooptati in structurile dumneavoastra organizatorice??!!
Ma indoiesc si ca urmare dati-mi voie sa declin deocamdata invitatia dumneavoastra,atata timp cat nu cunosc si nu percep adevaratul substrat al acestei invitatii.
Daca doriti sa cunoasteti persoana care v-a cerut ajutorul in rezolvarea unei probleme minore si care a indraznit sa va streseze cu cateva emailuri,fiti convins domnule Comisar Sef ca ma veti cunoaste si sper ca vom sta de vorba cat se poate de amical,dar atuncea cand intradevar se va rezolva ceva concret in ceea ce priveste "problema Robesti" fiindca eu consider ca atuncea v-ati facut datoria (nu dumnevoastra,ci institutia garzii de mediu) si voi veni sa va felicit personal.
Cu stima,
Adrian

ma gandesc si eu acuma ca prostul,oare daca ar fi primit 50-100-500 de sesizari de la diverse persoane,oare i-ar fi invitat pe toti la discutii

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.