ihih, unii au ajuns chiar directori de filiale pe la Timisoara...danr scrie:nu rade ca sunt pescari cunoscuti care sustin treaba asta
se si transmite genetic ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Despre parerea lui Malin Musatescu e vorba, dar Dane, ideea nu era chiar asa. El spunea mai degraba ca intr-o zona, majoritatea exemplarelor care ataca o anume naluca, vor fi prinse. Astfel, in zona vor ramane in special acele exemplare neinteresate de naluca respectiva. Ele isi vor transmite genetic urmasilor lor aceasta caracteristica.
Nu ma pricep de loc la acest domeniu dar cred ca are sens.
daca am inteles io bine:MariusC scrie:Despre parerea lui Malin Musatescu e vorba, dar Dane, ideea nu era chiar asa. El spunea mai degraba ca intr-o zona, majoritatea exemplarelor care ataca o anume naluca, vor fi prinse. Astfel, in zona vor ramane in special acele exemplare neinteresate de naluca respectiva. Ele isi vor transmite genetic urmasilor lor aceasta caracteristica.
1. se da naluca in zona, alea se dedau si mor.
2. incetu cu incetu mai ramin in zona alea neatrase de naluca
(adica oarbele, schioapele, minorele si retardatele)
aceste caracteristici vor fi transmise genetic urmasilor?
aoleo taiculitza this theory stinks!
- costica_fishing
- veteran
Opre.Ovidiu scrie:O.K. dane. O sa invete toate culorile. Apoi noi trecem pe combinatii de culori. Apoi invata si toate combinatiile posibile de culori si tot asa. Bagam si ceva voblere transparente si o sa se sperie pana la urma de orice tip de naluca.
Peste cativa ani o sa cupar de la cumatra vreun tablou, ceva!
O sa picteze mai frumos ca Picasso.

Daca totusi nu mai merge la nici un fel de naluca, trecem la carbidu' ala nou. Tot il dam noi pe mal. Cine-i mai tare!
Tre sa citesc si io articolul ala. Fiind mital redus, numai m-am uitat pe poze

Cred (personal ca om) ca se pot transmite genetic informatii la nivelul instinctelor. Adica salaul ala micu' sa nu sara, doamne fereste pe vreo platicuta sa-i faca rusine. Si pe la instincte mai apar probleme. A se vedea cateii cu apucaturi "ciudate"
Pe voi astia care fumati, nu v-au dadacit ai vostrii cu anii ca nu e bine. Si ce s-a ales?

Totusi, nu pot crede ca Musatescu poate sustine (fara un studiu din ala, a la fantezii de duminica) asa ceva. Nu prea imi vine sa cred.
Parerea mea.
Mai vb despre subiect!
near the beer
Costica, nici io nu cred ce nu crezi tu!
Aveam in Olanda o balta de 100x50m cu 30-40 crapi de vreo 3 kg bucata. Lumea ii prindea la paine in carlig, fara pluta, plumb sau alte alea, pe suprafata. Se prindeau si eliberau cam 10 pe zi. Si tot nu s-au invatat sa nu mai puna botul. O fi crapul o specie mai imbecila?
Aveam in Olanda o balta de 100x50m cu 30-40 crapi de vreo 3 kg bucata. Lumea ii prindea la paine in carlig, fara pluta, plumb sau alte alea, pe suprafata. Se prindeau si eliberau cam 10 pe zi. Si tot nu s-au invatat sa nu mai puna botul. O fi crapul o specie mai imbecila?
Poate era o specie mai sadica... le placea sa fie prinsi...MihaiV scrie: Se prindeau si eliberau cam 10 pe zi. Si tot nu s-au invatat sa nu mai puna botul. O fi crapul o specie mai imbecila?