salaul si nalucile

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

de ce ataca salaul nalucile ?

le confunda cu pestisorii hrana
10
50%
nu le confunda cu pestisorii hrana, ataca din alte motive
10
50%

Voturi totale: 20

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 24 Dec 2004, 11:20

Dane, la prima intrebare cred ca raspunsul e abundenta hranei. Berile baute aseara :lol: :lol: ma fac sa vorbesc de rau salaul si sa spun ca e NECROFAG. Comportamentul e asemanator cu cel al hienelor :lol:

La a doua intrebare cred ca e vorba de aglomerare si concurenta. Atunci nu mai sta sa culeaga un baboi poposit pe fund si ataca absolut tot, inclusiv confratii lui mai mici care se invart prin preajma.

Numai bine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Dec 2004, 11:55

alooo,

primul punct, vorbeam de pestisori vii nu morti

punctul doi: ce treaba are aglomeratia si concurenta cu ignorarea completa a hranei ? eu spuneam ca ataca doar nalucile nu si pestisorii vii care se zbateau pe fund in carlig

todi, stii foarte bine ca salaul vede perfect, face o super diferenta intre diferite forme, culori, tipuri de glitter etc
mai face si super diferenta intre vibratii, de ex. producatori de twistere :lol: , si trage de ex mai bine la un twister care bate intr-un fel fata de un twister care bate in alt fel
esti de acord sau nu, zi acum in fata natiunii

in conditiile in care sesizeaza diferente atat de fine, sa spui ca virgula confunda un plastic de kkt cu un oblete mi se pare ca te contrazici singur

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 24 Dec 2004, 12:10

Acolo ai perfecta dreptate, dar e vorba de asemanarea cu hrana. Altfel nu'mi explic de ce e selectiv, doar doua MT'uri unul alb si verde cu glitter bat la fel??!! Cand sunt 10 salai pe m2 si se hranesc intensiv cred ca da si in jig gol, daca esti insistent. Bineinteles ca o culoare sau un glitter aduc doi salai in loc de unul, dar deja asta e detaliu.

Am discutat si cu Mihai mult pe tema si n'am ajuns la nici o concluzie :lol: Oricum nu putem judeca dupa extreme, dar am vazut destule comportamente idioate ale salaului sa raman cu gura cascata pana la adanci batraneti.

Numai bine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Dec 2004, 12:26

todi,
cand refuza cu zilele hrana lui naturala dar da de sparge in naluci - nu ma poti convinge de teoria cu confundatul pestilor hrana
spui ca nu putem judeca dupa extreme, dar tocmai aceste extreme arata perfect cat de selectiv poate fi un salau, si cat de bine face diferenta la amanunte care te perplexeaza

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 24 Dec 2004, 12:39

Dane, acum am ochi de salau: sticlosi si tulburi :lol: :lol: :lol: Nu ma provoca la discutii care pot solicita efort intelectual pliz pliz pliz!

Numai bine!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Dec 2004, 14:23

Eu zic,ca orice rapitor are niste instincte primare,pe care noi nu ni le putem explica,care-i fac sa rapeasca,de foame sau din agresivitate,daca ei simt ca sunt in stare sa faca fata,oricarei vietati-prada care le trece prin fata.Mama,ce fraza am scos din mine :shock: ,sper sa intelegeti ceea ce am vrut sa spun... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Dec 2004, 14:27

Problema este,ca in functie de mai multe criterii,pot fi mai mult sau mai putin agresivi. :wink: De aceea eu zic ca nu conteaza atat de mult ce marca este naluca,cat faptul ca daca are o marime potrivita si-i trece prin fata la momentul potrivit,in conditii bune,nu are scapare.Parerea mea :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Dec 2004, 14:42

conteaza marca ca bate altfel si arata altfel :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Dec 2004, 00:46

8 voturi pentru alte motive contra 5 voturi pe confuzia cu pestisorii hrana, cine mai voteaza cine mai marcheaza ?
se pare ca cele afirmate in cele doua articole ALP nici macar nu sunt in asentimentul majoritatii votantilor :lol: , mmmm naspa treaba sa nu te creada cititorii :lol: :lol:

Scrie răspuns