RNP Romsilva

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 12 Mai 2009, 10:12

RNP Romsilva Sibiu cere pentru pescuitul in apele de munte taxa ca si anul trecut. Buuun. Au voie? N-au voie? O fac miseleste numai pentru ca legea-i incalcita?
Sun acum o ora la ANPA, vorbesc cu o d-na de la resurse acvatice vii care-mi spune ca nu-i legal sa ceara taxa pt ca in protocolul dintre ei si romsilva nu este stipulata.
Le-am facut o scrisorica la care astept raspuns pe care o sa vi-l transmit cum apare.

pese: sper sa-l si primesc

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 12 Mai 2009, 20:18

Fario_nebunu scrie:
stelica scrie:La noi este simplu,noaptea bate vantu cad copacii si ziua paznici platiti construiesc cabane :lol: :lol: ieftin :twisted:
Pai daca e asa simplu, nu s-ar putea negocia cu vantul sa bata si deasupra raurilor cand din dreapta spre stanga cand din fata in spate (cum e roza vanturilor)? In felul asta, ar aparea cascade podite si pinteni, totul moca! Daca mai scapa cineva si cateva cuie in bustenii aia e super! :lol:
In anul 2oo7 asociatia noastra a solicitat Ocolului silvic aprobarea ptr a taia niste arini de pe maginea unor parauri pentru a face niste toplite pe aceste parauri dar in raspunsul la adresa noastra domnii de acolo ne comunicau ca trebuie sa obtinem aprobare de la Ajvps .Deci poti sa-ti dai seama cata responsabilitate pot avea angajatii RNP si ce bine administreaza apele de munte ca nici cand altii vor sa faca ceva ce nu i-ar fi costat nimic(arinul fiind un lemn fara valoare economica) nu sunt de acord.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Mai 2009, 21:02

s de ce nu ati cerut aprobarea de la Ajvps?

trout
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trout » 12 Mai 2009, 21:23

arini erau uscati sau verzi :?:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 12 Mai 2009, 21:34

NYPD:valoarea arinilor nu este in valoarea lemnului ! In padurile certificate ,20 m pe o parte si alta a piriului ,nu se taie nimic.Inainte de '89 ,agricultura o faceau secretarii de partid si militenii ! Sigur,fiecare avem dreptul la opinie dar n-ar strica sa ne mai si documentam putin inainte de a afirma ceva.Iar despre afirmatii de tipul "cretinii de la RNP" ce sa mai zic ?

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 13 Mai 2009, 06:53

trout scrie:arini erau uscati sau verzi :?:
Erau cazuti la pamant.

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 13 Mai 2009, 06:59

MihaiV scrie:s de ce nu ati cerut aprobarea de la Ajvps?
Nu stiu daca Ajvps raspunde si de masa lemnoasa de pe malurile apelor.Oare daca vrem sa facem o ecologizare pe cursul unui parau trebuie sa obtinem o aprobare si de la firma de salubrizare? Noi am dorit sa facem un lucru bun in folosul pestilor.

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 13 Mai 2009, 07:02

nucus scrie:NYPD:valoarea arinilor nu este in valoarea lemnului ! In padurile certificate ,20 m pe o parte si alta a piriului ,nu se taie nimic.Inainte de '89 ,agricultura o faceau secretarii de partid si militenii ! Sigur,fiecare avem dreptul la opinie dar n-ar strica sa ne mai si documentam putin inainte de a afirma ceva.Iar despre afirmatii de tipul "cretinii de la RNP" ce sa mai zic ?
Nu cred ca eu am facut astfel de afirmatii.Citeste cu atentie ce am scri si dupa aceea criticama.

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 13 Mai 2009, 08:03

Nu este nici pe departe problema arinilor,ci ce ce facea dupa aceea adica toplite si altele pentru binele pestelui...da si totusi de ce nu a-ti cerut aprobare de la agvps????sau santeti in plan opus cu ei si nici nu faceti pact cu diavolul........luati exemplu.....PSD ...PD-L Strangere de mana cu dinti de crocodil..tot pentru binele poporului {{pestelui}}

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Mai 2009, 08:18

NYPD scrie:(arinul fiind un lemn fara valoare economica)
Te inseli..
Noi , la firma am achizitionat arin....

Scrie răspuns