Vad ca ai luat si permisul de la ocol. In protocolul respectiv am vazut ca RNP redistribuie permisele ANPA. Pana la urma cum e, trebuie ambele??flydb scrie:@genu
... dupa ce a vazut ca sunt in regula( permis ANPA si bon de zi de la ocol)...
RNP Romsilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am mai spus si cu alte ocazii ca atunci cand merg la pescuit vreau sa pescuiesc si nu sa ma cert cu padurarii. Ocolul silvic despre care vorbesc a primit respectivele instructiuni de la Romsilva Bucuresti( tarifele suplimentare) si trebuie sa procedeze in consecinta , chiar daca si eu consider ca respectivul protocol este ilegal.
Mi s-a cerut sa prezint permisul tip ANPA si mi s-a taiat factura si chitanta pentru o zi de pescuit ( 26 RON).
Pescarii cu carnete de membru AJVPS si fara permise ANPA erau trimisi la plimbare.
Mi s-a cerut sa prezint permisul tip ANPA si mi s-a taiat factura si chitanta pentru o zi de pescuit ( 26 RON).
Pescarii cu carnete de membru AJVPS si fara permise ANPA erau trimisi la plimbare.
-
- veteran
Apsalba, te rog nu sari calul! Ai ajuns sa consideri ca un coleg de forum e prost doar pentru ca a acceptat sa plateasca un bon de zi la RNP. Faptul ca nu vrea scandal si prefar sa faca mici concesii nu echivaleaza nu a fi "sluga" sauu dobitoc. De fapt tu esti nitel frustrat ca petitia aia a ta nu a produis cine stie ce entuziasm aici pe forum. Asa-i?apsalba scrie:Am afirmat odata ca natia asta nu are nici o sansa. S-a nascut si va muri sluga. Aveti un exemplu in persona care semneaza sub pseudonimul flydb.
Probabil ca asta meritam. Tot inainte tovarasu' flydb. Ilegalitatile unora se legitimeaza prin prostia altora.
Oamenii prefera fie sa se conformeze protocolui din dorinta de a nu avea scandal, fie de frica, fie il incalca tacit (au permis ANPA si daca vine paduraruul isi vad de treaba clami) ori manifest (genul care il ia pe padurar si il arunca in cascada, sper sa am ocazia si anul asta macar 1-2 sa imi fac norma!

Multumesc pentru urari tovarasu Popescu! Va urez su eu sa aveti aceleasi succesuri pe care le-ati avut si pana acum in reprezentarea asociatiilor de pescari sportivi din Romania. Cred ca acum ai vazut si dumneata ca planurile megalomanice pe care le-ai tesut se naruie unul dupa altul.
Am spus de multe ori ca Romsilva nu este cea mai buna solutie pentru managementul fondurilor de pescuit cu potential salmonicol. Dar nu poti sa razi tot si sa nu pui nimic in loc.
In ceea ce priveste lipsa de reactie a forumistilor in general si a mea in particular la materialul pe care l-ai postat pe forum si pe care l-ai trimis probabil catre ministrul agriculturii, vreau sa te anunt ca lucrez in momentul de fata la o petitie catre Ministerul Agriculturii, ANPA si Romsilva in care o sa prezint foarte argumentat motivele pentru care fondurile de pescuit cu potential salmonicol din domeniul public al statului trebuie sa ramana in managementul subunitatilor Romsilva din teritoriu( directii silvice si ocoale silvice ) dar si toate masurile care trebuie intreprinse pentru ca managementul sa fie eficient, modern si transparent.
Am spus de multe ori ca Romsilva nu este cea mai buna solutie pentru managementul fondurilor de pescuit cu potential salmonicol. Dar nu poti sa razi tot si sa nu pui nimic in loc.
In ceea ce priveste lipsa de reactie a forumistilor in general si a mea in particular la materialul pe care l-ai postat pe forum si pe care l-ai trimis probabil catre ministrul agriculturii, vreau sa te anunt ca lucrez in momentul de fata la o petitie catre Ministerul Agriculturii, ANPA si Romsilva in care o sa prezint foarte argumentat motivele pentru care fondurile de pescuit cu potential salmonicol din domeniul public al statului trebuie sa ramana in managementul subunitatilor Romsilva din teritoriu( directii silvice si ocoale silvice ) dar si toate masurile care trebuie intreprinse pentru ca managementul sa fie eficient, modern si transparent.
Quat erat demonstrandum.
Specimenul habar nu are de legi si reglementari europene si se face apologetul RNP Romsilva. Am gresit cand am folosit o anumita expresie. Termenul corect era ''Apis''. Mai era de amintit de personajul care moare de grija altuia.
Fario,
Nu faci decat sa confirmi ceea ce am afirmat eu.
Specimenul habar nu are de legi si reglementari europene si se face apologetul RNP Romsilva. Am gresit cand am folosit o anumita expresie. Termenul corect era ''Apis''. Mai era de amintit de personajul care moare de grija altuia.
Fario,
Nu faci decat sa confirmi ceea ce am afirmat eu.
Esti din ce in ce mai jalnic tovarase Popescu. Se vede treaba ca ti s-au inecat corabiile rau de tot. La ce legi europene faci dumneata referire? La legile simple si clare pe care le interpretezi dupa bunul plac.
P.S. Stiu ca-ti este foarte greu dar incearca sa te incadrezi in limitele decentei si ale bunului simt.
P.S. Stiu ca-ti este foarte greu dar incearca sa te incadrezi in limitele decentei si ale bunului simt.
La Regulamentul 199/2008, care spune ca pescuitul sportiv este activitate necomerciala, practicata pentru sport sau recreere. Incearca sa-ti vezi limitele si nu mai da apa la moara veleitarilor. Nu faci altceva decat rau pescuitului sportiv. Ai o parere prea buna despre tine. Asta iti poate dauna. Imi rezerv dreptul sa nu-mi schimb parerea daca continui sa sustii aberatii de genul argumentelor pro RNP. Daca tu esti fraier, nu face ca prin actiunile tale sa fie afectati si altii.
Eu imi cunosc foarte bine limitele, iar parerea mea despre propria persoana este rezonabila. Din postarea anterioara am tras concluzia ca va este tare teama de intentia mea de a inainta petitia catre minister, ANPA si Romsilva.Oare de ce? Sa conteze atat de mult parerea mea in fata celor tei institutii. Nicidecum. Exista o singura explicatie. Ai ajuns in faza in care parerea dumitale conteaza din ce in ce mai putin in fata factorilor de decizie. Ce este atat de comercial in faptul ca Romsilva sa poata percepe niste taxe care sa fie utilizate exclusiv pentru sustinerea pescuitului recreativ /sportiv in apele cu potential salmonocol( probabil ca ai observat ca nu utilizes termenul de ape de munte).
Ma opresc aici cu polemica inutila.
Ma opresc aici cu polemica inutila.
Da. Am ajuns in faza in care particip la sedintele din Parlament unde se fac legi pentru pescuit si din cauza unora ca tine apar astfel de aberatii. Chiar nu-ti dai seama ca devii penibil? Ma gandesc ca si altii au aceeasi parere despre tine.
Nu stiu daca ai fost capabil sa evaluezi ce trebuie facut pe apele de munte si sa cuantifici cati bani fac Directiile silvice din aceste taxe. Atunci ai putea evalua si cat esti de ridicol.
PS Nu mi-e teama de altii mult mai mari, nicidecum de un pigmeu. Insasi notiunea de taxa iti este straina. Ce dai tu la RNP se numeste ciubuc. Taxele le iau altii. Ai priceput? Macar intreaba la RNP cat au investit pentru pescuit in ultimii 20 de ani. Atunci poate te mai destepti putin. Desi ma indoiesc de faptul ca te da inteligenta afara din casa.
Nu stiu daca ai fost capabil sa evaluezi ce trebuie facut pe apele de munte si sa cuantifici cati bani fac Directiile silvice din aceste taxe. Atunci ai putea evalua si cat esti de ridicol.
PS Nu mi-e teama de altii mult mai mari, nicidecum de un pigmeu. Insasi notiunea de taxa iti este straina. Ce dai tu la RNP se numeste ciubuc. Taxele le iau altii. Ai priceput? Macar intreaba la RNP cat au investit pentru pescuit in ultimii 20 de ani. Atunci poate te mai destepti putin. Desi ma indoiesc de faptul ca te da inteligenta afara din casa.