RNP elibereaza permise pe apele de munte !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

RNP elibereaza permise pe apele de munte !!!

Mesaj de Luci » 21 Mar 2008, 15:40

Cica RNP deja incepe sa elibere permise pe apele de munte ( ex in Harghita)!. Halal noua lege, ordin, etc, oricum fac cum vor ei si cum ii taie capul

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 21 Mar 2008, 15:42

eu nu ma mai mir :)) , tre sa te obisnuiesti legea e pt . cei saraci . :shock:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Mar 2008, 17:38

Trebuie sa apara si O.M. pentru ai desfiinta definitiv :help: :respekt: :help:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2008, 20:59

Intr-un fel e firesc ca RNP sa elibereze permisele de munte, in fond e aproape aprilie si pescarii se vor buluci sa intre in legalitate....Eu mai stau pana prin iunie, ptr ca am o ruda care e director mare si tare prin Ministerul agriculturii si mi a zis sa nu ma grabesc sa dau aiurea 500 de lei (permis pe toata tara la munte) ptr ca el poate sa imi dea un permis (autorizatie) semnat de ministru care imi da voie sa dau pe toate apele romsilva si e si moca! Acum sa vedem ce iese! Oicum el e f sigur, zice ca romsilva se subordoneaza minusterului agric. asa ca nu au cum sa imi puna padurarii bete in roate. Va anunt ce se va intampla cand ma vor gasi la Azuga cu acel permis special....

NYPD
junior
junior

Re: RNP elibereaza permise pe apele de munte !!!

Mesaj de NYPD » 23 Mar 2008, 21:27

Luci scrie:Cica RNP deja incepe sa elibere permise pe apele de munte ( ex in Harghita)!. Halal noua lege, ordin, etc, oricum fac cum vor ei si cum ii taie capul
Pe Defileul jiului in jud.Gorj 4-5reprezentanti ai RNP efectueaza controale zilnic si daca intilnesc pescari le solicita acestora sa plateasca o taxa de 23 lei/zi spunand ca ei au concesiune pe aceasta portiune a Jiului,iar daca pescarii refuza sa plateasca aceasta suma sunt amenintati ca li se vor intocmi procese-verbale de contraventie si li se vor trimite la domiciliu.Asa ca RNP ori nu a auzit de OG.23/2008 ori ei au primit alteordine de sus.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2008, 21:31

NYPD, ce spui tu e foarte tare! Adica Romsilva cere sa ai permis dat de ei pe Defileul Jiului inainte de 1 mai? E zona de munte si e ilegal sa se deschida sezonul acum....Daca m-ar gasi aia pe malul apei nu as accepta in ruptul capului sa le platesc vreun leu!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 24 Mar 2008, 07:21

Fario
din cate stiu pescuitul salmonidelor e inchis pana la 1 mai nu pescuitul pe apele de munte
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2008, 08:01

ovidiu14 scrie:Fario
din cate stiu pescuitul salmonidelor e inchis pana la 1 mai nu pescuitul pe apele de munte
Deci Valea Jiului in defileu e considerata apa de munte dar fara salmonide? Ciudat....mereu se scrie pe forum ca acolo se prind pe langa cleni si pastravi, poate si lipani. Ori daca sunt salmonide atunci sigur iti spun ca pana la 1 mai nu ai voie sa dai nici la clean. Asa patesc eu pe Vidraru de vreo 2 ani: merg in jur de 10-15 aprilie sa pescuiesc in lac si cei de la Ocolul silvic imi refuza permisul spunand ca e si pastrav acolo si ca poate risc sa prind pastrav, nu caras cum declar eu. Oricum eu tot merg la pescuit si doar ei pierd bani neacceptand taxa de la mine....

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 24 Mar 2008, 15:48

n-ai nteles se pare ce am vrut sa spun
poti pescui pe ape de munte la clean de ex fara sa ai pb
pana in 1 mai
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pityu
veteran
veteran

RNP elibereaza permise pe apele de munte

Mesaj de pityu » 24 Mar 2008, 22:19

Eu de doi ani incerc sa le explic forumustilor (si nu numai) ca prohibitia inseamna inmultire (boiste) si ca nu se inmultesc apele de munte sau de ses, ci numai speciile de pesti care le populeaza. Pacat ca lumea nu vrea sa inteleaga, iar escrocii abia asteapta sa profite de fraieri !
FRAIERII SUNT PAINEA ESCROCILOR !
Altceva nu mai am ce sa spun, imi vine sa dau cu capul de pereti cand aud atatea enormitati :!: :lol:

Scrie răspuns