RNP elibereaza permise pe apele de munte !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
RNP elibereaza permise pe apele de munte !!!
Cica RNP deja incepe sa elibere permise pe apele de munte ( ex in Harghita)!. Halal noua lege, ordin, etc, oricum fac cum vor ei si cum ii taie capul
-
- veteran
Intr-un fel e firesc ca RNP sa elibereze permisele de munte, in fond e aproape aprilie si pescarii se vor buluci sa intre in legalitate....Eu mai stau pana prin iunie, ptr ca am o ruda care e director mare si tare prin Ministerul agriculturii si mi a zis sa nu ma grabesc sa dau aiurea 500 de lei (permis pe toata tara la munte) ptr ca el poate sa imi dea un permis (autorizatie) semnat de ministru care imi da voie sa dau pe toate apele romsilva si e si moca! Acum sa vedem ce iese! Oicum el e f sigur, zice ca romsilva se subordoneaza minusterului agric. asa ca nu au cum sa imi puna padurarii bete in roate. Va anunt ce se va intampla cand ma vor gasi la Azuga cu acel permis special....
Re: RNP elibereaza permise pe apele de munte !!!
Pe Defileul jiului in jud.Gorj 4-5reprezentanti ai RNP efectueaza controale zilnic si daca intilnesc pescari le solicita acestora sa plateasca o taxa de 23 lei/zi spunand ca ei au concesiune pe aceasta portiune a Jiului,iar daca pescarii refuza sa plateasca aceasta suma sunt amenintati ca li se vor intocmi procese-verbale de contraventie si li se vor trimite la domiciliu.Asa ca RNP ori nu a auzit de OG.23/2008 ori ei au primit alteordine de sus.Luci scrie:Cica RNP deja incepe sa elibere permise pe apele de munte ( ex in Harghita)!. Halal noua lege, ordin, etc, oricum fac cum vor ei si cum ii taie capul
-
- veteran
-
- veteran
Deci Valea Jiului in defileu e considerata apa de munte dar fara salmonide? Ciudat....mereu se scrie pe forum ca acolo se prind pe langa cleni si pastravi, poate si lipani. Ori daca sunt salmonide atunci sigur iti spun ca pana la 1 mai nu ai voie sa dai nici la clean. Asa patesc eu pe Vidraru de vreo 2 ani: merg in jur de 10-15 aprilie sa pescuiesc in lac si cei de la Ocolul silvic imi refuza permisul spunand ca e si pastrav acolo si ca poate risc sa prind pastrav, nu caras cum declar eu. Oricum eu tot merg la pescuit si doar ei pierd bani neacceptand taxa de la mine....ovidiu14 scrie:Fario
din cate stiu pescuitul salmonidelor e inchis pana la 1 mai nu pescuitul pe apele de munte
RNP elibereaza permise pe apele de munte
Eu de doi ani incerc sa le explic forumustilor (si nu numai) ca prohibitia inseamna inmultire (boiste) si ca nu se inmultesc apele de munte sau de ses, ci numai speciile de pesti care le populeaza. Pacat ca lumea nu vrea sa inteleaga, iar escrocii abia asteapta sa profite de fraieri !
FRAIERII SUNT PAINEA ESCROCILOR !
Altceva nu mai am ce sa spun, imi vine sa dau cu capul de pereti cand aud atatea enormitati

FRAIERII SUNT PAINEA ESCROCILOR !
Altceva nu mai am ce sa spun, imi vine sa dau cu capul de pereti cand aud atatea enormitati