Reviste de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Mar 2006, 18:38

De ce nu scoateti voi o revista? Sa zicem: "RAPITORI" (cata imaginatie m-a pocnit ). Mai intai electronica. Asa sa vedeti cate download aveti. Si apoi tiparita. e? CE ZICETI?
Stefane, revista aceasta electronica exista si se numeste Rapitori.ro :lol:
pe hartie nu va apare niciodata, pentru ca eu sunt adeptul Net-ului
acest site, asa cum este el, este o revista electronica
conform trafic.ro sunt 30.000 vizitatori lunar, nu sunt unici si nimeni nu poate sti cati unici sunt, dar oricum este o cifra

este foarte adevarat ca in ultima vreme nu au mai aparut articole, si nu prea si-a mai schimbat infatisarea, dar asta se va schimba cand va aparea sustinere financiara ( mai multe articole, alta organizare )
cand va aparea sutinerea financiara ?
sper ca in curand, am un plan :wink: :lol:

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 01 Mar 2006, 20:57

dragilor, nu va grabiti sa aruncati cu pietre unde pescuieste cel de care nu va place...
nu ajuta la nimic sa va varsati frustrarile unii pe altii.
poate ca am avea cu totii mai mult de castigat, daca am discuta despre ce ne-am dori sa gasim intr-o revista, despre ce asteptari avem de la ea. sau de la o emisiune tv.

sigur, exista grupuri tinta de cititori specifice asa cum exista si grupuri tiunta de cititori mai largi al caror orizont de asteptari are limitele mai flexibile.
dar de ce sa nu fim creativi si in primul rand constructivi, promovand o abordare pozitiva?
cred ca atunci cand avem o problema e important sa ne concentram pe gasirea solutiei si nu pe a arunca cu pietre in unul sau in altul in functie de antipatii si/sau de gradul de frustrare (asta ca sa ma exprim eufemistic...)

intrebam doar...

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 04 Mar 2006, 20:49

cate publicatii de pescuit exista in romania in acest in romania?
am auzit ca in anglia ar fi cam vreo 30...

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 05 Mar 2006, 09:03

or fi in anglia 30 (atunci cate or fi in regatul unit?...), insa, vorba unui prieten... englez :) :desi suntem tari de pe acelasi continent, traim pe planete diferite.

p.s. faceti, va rog, abstractie de faptul ca britanicii nu se considera ca facand parte din continentul europa. pentru ei, continentul e continent iar arhipelagul britanic e arhipelagul britanic. punct.

Scrie răspuns