Ps. Ne punem intrebarea daca cineva se va implica in a afla ce s-a intamplat cu acei bani (asa putini cati au fost) dati asociatiilor de catre pescari pentru a imbunatati ceea ce se numeste pescuitul ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
1. Încă nu am permis pentru că m-am întors recent în ţară.rapace scrie:in ceea ce priveste pemisul am sa iti raspund scurt daca ai fi citit ai prin postarile mele eu ca spus ca ma cert cu cei de la avps pe diferite motive....si ai fi inteles ca nu te poti certa cu ei daca nu ai permis...... cat de cand am eu permis nu ar fi corect sa iti spun ... iti spun doar atata ca am intrerupt vizarea permisului pe o perioada de 8 ani cat nu am fost in tara si ca de acum 3 ani de cand m-am intors pe zi ce trece raman tot mai stupefiat de nesimtirea asociatiilor ce elibereaza permise ......am pescuit si pe unde am fost pe afara si motivul pt care lumea isi facea permis fara exceptie era ca acolo veneau in control si de cateva ori pe zi iar costul acelui permis era cam la acelasi nivel cu cel de la noi de la romania in it am dat 24 eur in suedia 30 si la fr 40 de eur asta fara alte explixatii ce sunt legate de acele permise ca e povestea prea lunga.iar salariile nu vin pt avps din cotizatii ci de la ministerul de care acestea apartin care aloca si niscaiva fonduri pt ele.... avps apartine statului nu este privat ,au un inginer specializat in piscicultura.....etc respectarea legii la tine ce inseamna ? C&R ......daca a respecta legea inseamna C&R atunci eu nu o respect eu retin capturile de peste 40 cm nu si in cazul somnului dar in fine nu te cunosc sa imi dau cu parerea despre tine .......iti spun doar atat ca daca tu crezi ca s-ar schimba lucrurile doar cu bani te inseli amarnic eu unu iti spun ceva ce poti verifica lucrurile se schimba doar cu atitudine personala.........si asa cum tu unu faci afirmatii gratuite la adresa mea eu unu iti spun ca daca detii permis asta nu inseamna ca esti si pescar de aceea esti doar un contopist intr-o asociatie si sincer asi vrea sa ma intalnesc macar o data cu un peste eliberat de tine......din pacate cred ca nu am sa am bucuria aceasta cred ca esti doar omul cu pareri moraliste de ochii lumiizavera scrie:
N-ai prea nimerit-o !
Nu sunt conţopist pe la nici o asociaţie !
Dar eu sigur o nimeresc cand apreciez că dumneata eşti unul dintre cei care pescuiesc fără permis, pe motiv că nu sunt controale, consideri C@R ca fiind o prostie, iar respectarea legii o chestie care nu te priveşte.
Iar reproşul că pledez pentru pescuitul cu permis...este cel mai ciudat lucru care mi s-a putut întampla !
Singura chestie pe care n-am înţeles-o este aia "fondurile care se aloca asociatiilor". Stie cineva de vreo alocare de fonduri de undeva catre AVPS-uri ? Cine le aloca ? Guvernul ? UE ? NATO ? ONU ? NASA ? Federatia dlui Popescu ?
Pai daca este asa, de ce nu te bagi si dumneata conţopist la vreo asociaţie ?
Mai lucrezi nitel la gramatică, mai cizelezi exprimarea, te dotezi cu ceva Distonocalm (că prea te enervezi) şi...va merge !![]()
![]()
rapace scrie: ...iar salariile nu vin pt avps din cotizatii ci de la ministerul de care acestea apartin care aloca si niscaiva fonduri pt ele.... avps apartine statului nu este privat ,au un inginer specializat in piscicultura.....etc ...
al avps roman de unde am eu afiliatia au un asemenea inginer care intre altele este si directorul asociatiei explica partea cu apocalipsa.....lamurestema si pe mine ca se pare ca sunt dezinformatticairlandezu scrie:rapace scrie: ...iar salariile nu vin pt avps din cotizatii ci de la ministerul de care acestea apartin care aloca si niscaiva fonduri pt ele.... avps apartine statului nu este privat ,au un inginer specializat in piscicultura.....etc ...
![]()
APOCALIPTIC !!!....e asta
![]()
![]()
![]()
Miky, ia zine ce leafa ai!!!
![]()
![]()
Mai sa fie... si eu stiu cel putin 2 pe forumul asta, care : daca elibereaza toti pestii sub dimensiune!!!,ar elibera tot ce prinde peste 5 kg(legale)!!!,si din cand in cand ( probabil nu are trebuinta) ar elibera tot ce prinde!!!....cred cu tarie ca pescuiesc C&R!!!!Ei cred ca Legea, de fapt, este o forma mai permisiva a conceptului C$Rzavera scrie: 3. Legal, înseamnă să respecţi legea, care, cel puţin acum, nu obligă la C@R. !