RECORD stiuca 18kg
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
RECORD stiuca 18kg
Rapitori,
Unul din prietenii mei a prins la sfarsitul saptamanii una bucata stiuca 18 kg si 1,83m lungime. Am vorbit cu el sa-mi trimita o poza sa o facem publica. Cred ca asta e un record beton... pacat ca n-am fost eu in locul lui.
Vedeti ca nu doar in Suedia sunt recorduri!
Fir Intins
Adrian B
Unul din prietenii mei a prins la sfarsitul saptamanii una bucata stiuca 18 kg si 1,83m lungime. Am vorbit cu el sa-mi trimita o poza sa o facem publica. Cred ca asta e un record beton... pacat ca n-am fost eu in locul lui.
Vedeti ca nu doar in Suedia sunt recorduri!
Fir Intins
Adrian B
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii
Abia astept sa vina poza.. sa o facem publica.
Culmea este ca a prins-o intr-un loc care nu prea mai avea rezultate.
Dar iata ca perseverenta da rezultate.
Salutari
Adrian B
Culmea este ca a prins-o intr-un loc care nu prea mai avea rezultate.
Dar iata ca perseverenta da rezultate.
Salutari
Adrian B
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii
Avand in vedere ca cea mai lunga (si mare) stiuca (Esox lucius) mentionata PANA ACUM
in literatura de specialitate de pretutindeni (fara aia lui Barbarosa ...) a avut 152 cm (aprox. 35 kg), mai mult ca sigur ca, beneficiind de dovezi irefutabile (poze), ihtiologii vor inregistra stiuca prietenului tau drept cel mai lung (si slab
) exemplar capturat vreodata. Desigur, asta doar daca intre timp n-or sa apara probleme cu filmu' (Doamne feri, sa nu se voaleze!)
...
P.S. observi ca de greutate n-am pomenit nimik... Oricum, asteptam cu nerabdare poza (pozele)

P.S. observi ca de greutate n-am pomenit nimik... Oricum, asteptam cu nerabdare poza (pozele)

- Borealis Fly
- veteran