RECORD stiuca 18kg
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Mshad scrie:Recordul national in Franta la stiuca este de 18,1 kg si acest exemplar are 1,33 m.De la 1,33 pana la 1,83 e cale lungavreo juma' de metru
ehehehe !!! au mai pus si baietzii aia mana pe carte, au studiat problema si au aflat cu sta treaba cu stiucile: cat cresc, cat se-ngrasa etc., etc. Speram ca urmatoarea GOGOASA sa nu fie chiar asa INFURIATA
e cam greu sa te opresti din exagerari...daca esti obisnuit cu asta .
Adelin(Arad) scrie:Bai daca posta GHEORGHE gogoasa asta nu ma deranja, dar la mmarine sincer nu ma asteptam.Cine-l mai crede cand vrea sa vanda un motor?!
eu il cred...
MARINEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marinelu' , fa tata ceva ca te pierdem si-i pacat de tine asa tanar!
Ia o marla, pozeaz-o , da un carton de bere la un soarece de monitor, apeleaza la Brice, 3D Max, ACDSee, ceva si da-o macar de consolare!
Hai ca n-a cazut ceru'! Poate l-o apucat iemotiili pi omu' si o scos porumbelu'...
 Si eu mai ziC Consoartei ca le-am eliberat , cand de fapt nici nu i-am vazut culoarea. Asa ma stie in liniste pe balta si nu cu fustele-n cap... 

Ia o marla, pozeaz-o , da un carton de bere la un soarece de monitor, apeleaza la Brice, 3D Max, ACDSee, ceva si da-o macar de consolare!
Hai ca n-a cazut ceru'! Poate l-o apucat iemotiili pi omu' si o scos porumbelu'...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
						Prieteni Pescari _Iasi