RECORD stiuca 18kg
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
E ocupat, draga!...
Face scufundari cu un motor de 125 HorsePower in turatie mazima... Cauta stiuca aia cu inelul regal increstat in opercul. O fi auzit ca de fapt , dupa douasute si ceva de ani dupa ce a fost repescuita, n0-ar fi fost falita si clonata si redata"circuitului...
..."Azi dimineata, cand ai privit apa, ai zis,ca un expert: Azi CANCI!"
Toma Caragiu_ " Operatiunea monstrul"

Face scufundari cu un motor de 125 HorsePower in turatie mazima... Cauta stiuca aia cu inelul regal increstat in opercul. O fi auzit ca de fapt , dupa douasute si ceva de ani dupa ce a fost repescuita, n0-ar fi fost falita si clonata si redata"circuitului...

..."Azi dimineata, cand ai privit apa, ai zis,ca un expert: Azi CANCI!"

Toma Caragiu_ " Operatiunea monstrul"
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
bravo, dinuta.
cred ca cel mai probabil a fost o eroare de dactilografiere, si anume 1.38m si nu 1.83m. (desi dupa o laminare in conditii speciale...)
raportul greutate/lungime poate fi diferit de la un areal la altul, depinde de conditiile specifice locatiei, de perioada anului sau de starea de sanatate a pestelui (bea sau fumeaza exagerat) ... etc.
(acuma, daca avea cintar rusesc cu arc teoria mea cade, poate avea orice greutate vrea omu ala sa aibe)
chiar si asa, as fi vrut sa vad poza inainte de a mai face valuri.
(iar aicea, cu mai stiu io ce soft, poate avea ce lungime vrea omu ala sa aibe)
in concluzie, pot cu certitudine confirma 100% ca nu sunt sigur de veridicitatea celor expuse mai sus.
cred ca cel mai probabil a fost o eroare de dactilografiere, si anume 1.38m si nu 1.83m. (desi dupa o laminare in conditii speciale...)
raportul greutate/lungime poate fi diferit de la un areal la altul, depinde de conditiile specifice locatiei, de perioada anului sau de starea de sanatate a pestelui (bea sau fumeaza exagerat) ... etc.
(acuma, daca avea cintar rusesc cu arc teoria mea cade, poate avea orice greutate vrea omu ala sa aibe)
chiar si asa, as fi vrut sa vad poza inainte de a mai face valuri.
(iar aicea, cu mai stiu io ce soft, poate avea ce lungime vrea omu ala sa aibe)
in concluzie, pot cu certitudine confirma 100% ca nu sunt sigur de veridicitatea celor expuse mai sus.

pauli, poza aia exista la fel ca si Mos Craciun.
ca sa nu-tzi mai rozi unghiile ia de peste ocean (d-acu 4-5 ani):
http://www.nodakoutdoors.com/members/ph ... hp?p=10514
ala nu sunt io si nu, aia nu-s copii mei. doar stuka, le-am dat-o la consum ca asa sunt io, filantrop.
ca sa nu-tzi mai rozi unghiile ia de peste ocean (d-acu 4-5 ani):
http://www.nodakoutdoors.com/members/ph ... hp?p=10514
ala nu sunt io si nu, aia nu-s copii mei. doar stuka, le-am dat-o la consum ca asa sunt io, filantrop.

-
- utilizator constant
Saracul.... bine ai facut ca le-ai dat marla aia.... altfel le murea copiii de foame.piticu scrie: http://www.nodakoutdoors.com/members/ph ... hp?p=10514
Ma bucur pentru ei