RECORD stiuca 18kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 19 Ian 2005, 11:33

Paul scrie:Cat despre pierderea pestisorului, de ce nu folosesti montura DRACHOVITCH ? Nu este greu de realizat si este foarte eficace...
paule, omu' da stationar la pestisor... nu la spinning... daca ar monta draikowitch la stationar s-ar lasa pagubas de tot.

@aZu: exista topic despre pescuitul la viu unde gasesti multe informatii care te-ar putea interesa, inclusiv metode de prindere;

la aia cu permisu si cu 13 carasi la o rima de la nemti, ce satz zic?
bravo lor? sau bravo tie?

ovidius
veteran
veteran

Re: .

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 11:40

aZu scrie:Cine imi poate da un sfat?
Cum se poate agata pestisorul momeala in carlig fara sa se piarda la aruncare?
eu folosesc murgoi baltzat de 3,4,5 cm intepat in spate intre cap si aripioara dorsala. de multe ori il pierd in momemtul in care montura intra cu viteza in apa.
N-o exista vreun elastic, clema, agrafa de agatat momeala vie?
Va multumesc anticipat
Poti sa decupezi dintr-o invelitoare de caiet, carte, o bucatica sub forma de triunghi, patrat, cum doresti, pe care o infigi pe ac sau tripla dupa ce ai bagat pestele, binenteles.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2005, 11:50

piticu scrie: paule, omu' da stationar la pestisor... nu la spinning... daca ar monta draikowitch la stationar s-ar lasa pagubas de tot.
--------------------------------------------------------------------------------------

la aia cu permisu si cu 13 carasi la o rima de la nemti, ce satz zic?
bravo lor? sau bravo tie?
mda... scuzele mele... Multumesc pentru atentionare piticu'
cat despre carasi la rama... poti prinde o multime pe Jijia... si 20 cu aceeasi rama, numai s-o legi bine :)

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 21 Ian 2005, 19:23

Multumesc pt sfaturi.
Tre sa recunosc ca nu sint mare pescar de rapitor, si spre rusinea mea pescuiesc cu viu -)
Cindva, cand eram mai tinar si mai frumos, pescuiam pe balti la crap. De vro 2 ani m-am convertit la ape curgatoare si nu ma simt prea bine, fink nu le nimeresc asa cum mi-as dori. Asa ca incerc si eu sa mai fur cate ceva de la meseriasi.
La revedere. Succese!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Ian 2005, 09:17

aZu scrie:De vro 2 ani m-am convertit la ape curgatoare si nu ma simt prea bine, fink nu le nimeresc asa cum mi-as dori.!
Ce zici aZu... incerci ceva maine? Poate nimerim Prutul?
Eu as merge, dar inca nu sunt hotarat pe deplin.... Se pare ca azi se anunta frumos. Numai sa nu mai ploua sau sa inghete

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 25 Ian 2005, 16:45

Mda, raspund cam tarziu, eu intru pe forum o data pe saptamina.
Am fost vinerea trecuta tot pe seara dar n-am avut nici macar o trasatura.
Ai fost in week-end?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Ian 2005, 16:51

Am fost duminica aZu... La Ungheni - Bosia
Nu prea a vrut. Prutul scazut si foarte limpede... Am prins 5 cleni si 3 avati, 2 avati mici, eliberati
Am lasat 2 voblere, am spart barbeta la altul, vreo 60 m de nailon, vreo 4 twistere.. etc etc
dar, a fost frumos, pentru ca a fos :)
Daca tot intri asa de rar, uite ca ne-am hotarat, intre noi, sa ne intalnim (pescari din Iasi)
pana una-alta, intalnirea ar avea loc joi seara, la ora 19 in fata la CORSO.
Suntem 4 pana acum: Ioan, Teodor, Tin si eu.... cel putin, in plan. Ce zici.. ni te alaturi?
Oricum, nu e nimic batut in cuie ramane de hotarat maine, poimaine, cine poate si cine nu, asa asa ca idee.
Mie mi-ar placea sa ne cunoastem,...

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 25 Ian 2005, 17:05

nu stiu ce fac joi. s-ar putea sa fiu in barlad, avem niste lucrari pe acolo.
mai bine ne vedeam la Corso in Ungheni -)
duminica ai fost de dimineata? unde?
shalau a prins careva?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Ian 2005, 17:10

aZu scrie: mai bine ne vedeam la Corso in Ungheni -)
duminica ai fost de dimineata? unde?
shalau a prins careva?
am fost de dimineata cu trenul, la ungheni si am urcat usor pana la insula si chiar dinsus de ea.
Erau cam 8 pescari in tren... Din ce am auzit, merge foarte bine la vetrica (mreana) si la pestisor (salaul)
Nu stiu cand o sa mai ies le un pescuit... sa imi mai refac intai voblerele ramase :), cu toate ca mi-ar placea...

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 25 Ian 2005, 17:21

Am vazut si eu ce au prins unii la ventricola d-aia, Platici cit palma si mreana mica cam la 500 grame. avea un nene vro 3 kile de pestisori d'astia cand am fost saptamina trecuta.
am observat ca salaul trage de pe la 16,00 h pina pe la 19,00 h. pe mine ma enerveaza ca nu gasesc obleti pe vremea asta si sint nevoit sa dau cu murgoi - intra multi strapazani.

Scrie răspuns