rateuri de neuitat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Oct 2005, 08:51

@ Mihai V.
Asta am facut acum am schimbat inelele . Ancorele zic eu sunt ok.Deocamdata nu mai vor sa vina . Dar depinde si in ce zona a gurii se agata , de ex. daca in peria aia de dinti de sus sau jos , tot eu zic ca daca e respectabil iti strimba orice ancora .
@ Gabor
Nu stiu de unde ai ghicit de Shad Rap , dar nu era nici un model din cele amintite de tine dessi era un shad rap .
Pe SR mi-a luat o ancora cu inel cu tot pe cand la un DT mi le-a luat pe aman2-oua . Si pe un C mi-a strambat super ancora dupa ce a mai lasat vreo 10 spire de fir pe mulineta .
Astea sunt alte intamplari pe care vi le spun alta data .
Tin sa ti spun ca frana era reglata incat sa nu se poata intampla nimic , dar uite .... ca totusi te lovesti de fel si fel de surprize .
Cum dai cate un rateu de asta din cand in cand , parca mai rau te bolnavesti de pescuit ca mai stai si cate o luna si te gandesti tot la aia , de ce , de ce ?

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 06 Oct 2005, 09:30

de la rapala, modelele pentru apa sarata au ancore si inele mult mai rezistente decat cele pentru apa dulce. de fapt e vorba de magnum-uri. am mai vazut si long cast minnow-uri la fel. cam atat. separat ancore asemanatoare n-am vazut.

cred ca am cateva de care, din pacate, n-am nevoie. daca treci prin timisoara poti sa le iei. de ancore e vorba. :)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Oct 2005, 14:18

dar ancorele de apa sarata eu le-am schimbat ca erau tratate anticoroziv,erau argintii si erau nefiresti in rau.Am pus Mustad-uri maronii.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Oct 2005, 14:27

Michael scrie:dar ancorele erau tratate anticoroziv,erau argintii si erau nefiresti in rau.Am pus Mustad-uri maronii.
Asa zici tu ca e mai bine ? Nefiresti ?
pei ce nu le-ai vopsit cu o culoare fireasca ... :lol:
apropo -o-ntrebare - un FireTiger ti se pare firesc ?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Oct 2005, 14:32

nu,niste ancore argintii intr-o apa maronie mi se par nefiresti :!:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Oct 2005, 14:33

Mie nu . Cred ca nu conteaza ce culoare are ancora .

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Oct 2005, 14:36

naluca e bine sa fie vizibila,dar nu stridenta,adica sa fie adaptata conditiilor de vizibilitate din apa.Dar ancorele zic eu sa nu atarne dupa naluca ca niste bannere...parerea mea :roll:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 06 Oct 2005, 14:39

alta intrebare - ai tu vreo nalua de saltwater si nu ai prins cu ea dar cand ai echipatt-o cu ancore de freshwater ai inceput sa prinzi cu dansa ?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Oct 2005, 14:45

Michael, de unde sti ca ancorele alea nefiresti nu sunt chiar elementul care sa declanseze atacul?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Oct 2005, 14:48

Michael scrie:dar ancorele de apa sarata eu le-am schimbat ca erau tratate anticoroziv,erau argintii si erau nefiresti in rau.Am pus Mustad-uri maronii.
Asta cu nefiresti e ca aia de la Procesu Etapei cu pozitia nefireasca a mainii :D
vrem un Zoom :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns