Hai sa zic si eu unul dintre rateurile de neutat :
Dupa o chefuiala puternica intr-o noapte , dimineata asa pe rupte de oboseala si total mahmur suna tel. .
- Mergem ? spuse un camarad ..
- Io’ , da .
Si uite asa de dimineata pe nemancate fa repede bagaju , aduna scule , accesorii , cort , izmene si taio la peste .
Odata ajuns acolo , montam cortu ne instalam si cum eram asa de “ limpede “ ma bag in cort si nani pana seara cand m-am trezit . Mai era aproximativ o jumate de ora pana la intuneric , uite asa pe asfintit .
Iau repede undita si dau fuga sa fac oarece maini pan se intuneca .
Dupa 2 – 3 lansari asa in apropierea mea la vreo 3 m de mal o lovitura puternica , hotarata si superviolenta in voblerul meu . Cand a lovit s-a aratat tot . Muciosu avea aproximativ 1 m. juma . A atacat aporoape de suprafata . A facut o rotire specifica dansului dupa care a disparut spre fund .
De aici a inceput drilul . A luato el frumos la vale cu forta si viteza , a inceput sa scuture capatana , shocuri etc . Dupa vreo 3 min. de dril il opresc si incep sa il aduc usor spre mal . Din nou da o tura de scuturaturi si bau …… s-a dus .
Nefortat , usor , cuminte dar s-a dus .
N-a a scapat asta e …
Dar cand ma uit la vobler , canci ancora dinspre barbeta , s-a dus linistit cu tot cu ea . Acum intrebare , vine a cui e a mea sau a voblerului , sau a cei carora l-au echipat ?
Sau a cedat in timp inelul , ca doar acelasi vb. a mai facut 2 executii .
Nu e nimic , mai vine dansul …..