rateuri de neuitat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
bat Milfa Carpes 300 , fir mono de 0.35 , vobler Rapala Minow Spoon Triple Treble
el:somn mare (vecinii de undita i-au dat 20 kg)
eu:uimit peste masura,pt ca zona nu promitea un somn capital
rezultat:pacat de vobler
in viitor: stiu unde sta.......

Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare
La ce scule foloseai,cel putin firul...nu s-ar spune ca nu te asteptai la ceva mare.De regula folosesti 0.35?bivanus scrie:bat Milfa Carpes 300 , fir mono de 0.35 , vobler Rapala Minow Spoon Triple Treble

vobleru era prins de fir cu o agrafa ordinara.daca stiam eu ce e acolo...
dupa aia am mai incercat cu un ansamblu mai finut dar fara nici macar o muscatura.saptamina asta, in weekend, de abia stept sa ma intilnesc cu el

ansamblul meu de spin: mulineta AbuGarciaCardinal 105R si o lanseta frantuzeasca din fibra de sticla plina, fir-pina de curind mono de 0.18 mai nou FireLine de 4lbs
dar pt dumnealui o sa upgradez la niste SpiderWire de 50lbs pe o mulineta coreana babana (ala de la care am luat-o zicea ca sunt mulinete de marca cu unele mici defecte care sunt revindute sub diverse denumiri,buba la a mea e ca vopsita aiurea si arata ca un c***t dar e tractor nu gluma

Bun sfat! o sa incerc si cu un atractant sintetic dar si cu unul home made
reteta secreta a unchilor mei din galati ,unde, cind eram mic copil am vazut cum arata somnul la 50kg si crap salbatic la 25kg
alea vremuri si aia pesti!
Reteta: mate de peste(de preferinta hering/macrou) lasate la imputit o zi, doua , iar apoi amestecate cu gelatina de apa rece (se gaseste acum la magazinele pescaresti un produs numit "cauciuc pentru crap" care merge de minune)
Pentru spinning:se inmoaie momeala in acest ScarboMix
Pentru stationar:se pune faina dupa caz, si din coca care iese se fac
galuste cit pumnul.teoretic se pot face si boilies dar nu as recomanda nimanui sa isi strice masina de boilies.Chestiile astea nu se fierb, se folosesc crude poate si pentru ca MIROSUL E GROAZNIC!!!

alea vremuri si aia pesti!
Reteta: mate de peste(de preferinta hering/macrou) lasate la imputit o zi, doua , iar apoi amestecate cu gelatina de apa rece (se gaseste acum la magazinele pescaresti un produs numit "cauciuc pentru crap" care merge de minune)
Pentru spinning:se inmoaie momeala in acest ScarboMix
Pentru stationar:se pune faina dupa caz, si din coca care iese se fac
galuste cit pumnul.teoretic se pot face si boilies dar nu as recomanda nimanui sa isi strice masina de boilies.Chestiile astea nu se fierb, se folosesc crude poate si pentru ca MIROSUL E GROAZNIC!!!