rapitori

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 28 Mar 2006, 21:01

sherbanel pentru rapitori.ro = bin laden pentru USA :twisted:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Mar 2006, 21:44

Mie mi s-a parut ca le baga asa cu intentia de a atzatza forumistii. Dupa cum scrie nu pare asa batut in cap cum ar vrea sa para.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Mar 2006, 22:08

Omul s-a exprimat intr-un mod civilizat cu toate ca a scris ineptii doar ca sa provoace. Si a obtinut exact ceea ce vroia.
Si cu subiectul asta ii mai dati si apa la moara. Ori il ignorati si lasati si acest subiect sa cada, ori continuati sa-i raspundeti si sa scrieti despre el. Dar sa nu va plangeti, in acest caz, daca el va continua sa existe.

Tudor

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Mar 2006, 09:13

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 7&start=20

Eu zic sa va calmati, a si marturisit :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 29 Mar 2006, 09:56

caz real:
un englez ii spunea altuia cum nemtii au bombardat in Franta in al II-lea razboi mondial o biserica plina cu oameni.
Crima impotriva umanitatii.
La care celalat spune:
-asta nu-i nimic, eu am auzit ca francezii mai prind pastrav la rama!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 29 Mar 2006, 09:57

abia asta era CRIMA!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Mar 2006, 10:49

din cate mi-am dat eu seama, tipu` scrie la mishto sa enerveze si el pe cine poate :lol:
ignorati-i mesajele, fratilor 8)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 12:00

Mai, recunosc ca sunt oleaca derutat de mesajele voastre. Atat de mult se scrie de mine pe situl asta incat ma tem ca in loc de rapitori.ro se va numi serbanel.ro, ceea ce nu as vrea. Pacatul trufiei nu ma caracterizeaza, cei care ma stiu spun ca sunt un om modest, nicidecum un VIP. Dar m-am simtit intaratat de fanatismul vostru, al celor care se autodefinesc sportivii par excellence, aparatorii supremi ai pestilor... unii vad ca au inceput sa ma si insulte cu expresii gen - handicapat, nenorocit - desi eu m-am abtinut de la grosolanii si am muscat ici colo cu umor si nejignitor. In fine... stiam ca lipsa de umor e endemica la poporul asta care se ia prea in serios. De aia si in topul facut de englezul ala aparem pe locul 19 la IQ, prea vedem totul oblic. Spune unul din voi de francezii care prind pastrav la rame, cum ca ar fi vazuti ca si criminali sangerosi. Dar ma intreb si eu, englezii, fiinte delicate, blande, cum de au exterminat indigenii din Australia, ursii si lupii din tara lor, vulpile vanate la vizuina cu zeci de caini? Macar francezii nu sunt ipocriti, iau rame si dau cu ele la pastrav. Bravo lor, asa fac si o duc bine mersi, apele lor sunt pline de pesti!
Eu va sfatuiesc pe toti sa fiti mai moderati si sa va purtati ca oamenii civilizati, altfel o sa va rada curcile...

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 29 Mar 2006, 13:29

Ai ajuns o personalitate pe site folosind tactica publicitatii negative... 8) Pacat ca pentru tine nu a contat daca vei fi tratat intr-un fel sau in altul.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 13:50

Bai frate esti primul care are curajul sa afirme ceea ce e evident - ca sunt deja o personalitate. Vezi limpede in viata, vei ajunge departe!

Scrie răspuns