rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Omul s-a exprimat intr-un mod civilizat cu toate ca a scris ineptii doar ca sa provoace. Si a obtinut exact ceea ce vroia.
Si cu subiectul asta ii mai dati si apa la moara. Ori il ignorati si lasati si acest subiect sa cada, ori continuati sa-i raspundeti si sa scrieti despre el. Dar sa nu va plangeti, in acest caz, daca el va continua sa existe.
Tudor
Si cu subiectul asta ii mai dati si apa la moara. Ori il ignorati si lasati si acest subiect sa cada, ori continuati sa-i raspundeti si sa scrieti despre el. Dar sa nu va plangeti, in acest caz, daca el va continua sa existe.
Tudor
-
- senior
Mai, recunosc ca sunt oleaca derutat de mesajele voastre. Atat de mult se scrie de mine pe situl asta incat ma tem ca in loc de rapitori.ro se va numi serbanel.ro, ceea ce nu as vrea. Pacatul trufiei nu ma caracterizeaza, cei care ma stiu spun ca sunt un om modest, nicidecum un VIP. Dar m-am simtit intaratat de fanatismul vostru, al celor care se autodefinesc sportivii par excellence, aparatorii supremi ai pestilor... unii vad ca au inceput sa ma si insulte cu expresii gen - handicapat, nenorocit - desi eu m-am abtinut de la grosolanii si am muscat ici colo cu umor si nejignitor. In fine... stiam ca lipsa de umor e endemica la poporul asta care se ia prea in serios. De aia si in topul facut de englezul ala aparem pe locul 19 la IQ, prea vedem totul oblic. Spune unul din voi de francezii care prind pastrav la rame, cum ca ar fi vazuti ca si criminali sangerosi. Dar ma intreb si eu, englezii, fiinte delicate, blande, cum de au exterminat indigenii din Australia, ursii si lupii din tara lor, vulpile vanate la vizuina cu zeci de caini? Macar francezii nu sunt ipocriti, iau rame si dau cu ele la pastrav. Bravo lor, asa fac si o duc bine mersi, apele lor sunt pline de pesti!
Eu va sfatuiesc pe toti sa fiti mai moderati si sa va purtati ca oamenii civilizati, altfel o sa va rada curcile...
Eu va sfatuiesc pe toti sa fiti mai moderati si sa va purtati ca oamenii civilizati, altfel o sa va rada curcile...
- vanatoruldepesti
- veteran