PV TV
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
PV TV
Am o mare nedumerire, de ce sunt toate emisiunile in ungureste, ca pana si pe Iercosan l-am auzit azi vorbind maghiara?! ...acuma nu ca ar fi deranjant ca nu inteleg nimic, dar macar o titrare sa priceapa si rumanu' din mine ceva de acolo, sau daca tot e tradus tot, de ce nu se cheama postul Halászat és Vadászat, sau HV TV asta ca sa nu ne mai punem intrebari prostesti...sa stim macar o treaba! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
-
- veteran
Re: PV TV
Colegu pentru tine e bine si in maghiara ....Adelin scrie:Am o mare nedumerire, de ce sunt toate emisiunile in ungureste, ca pana si pe Iercosan l-am auzit azi vorbind maghiara?! ...acuma nu ca ar fi deranjant ca nu inteleg nimic, dar macar o titrare sa priceapa si rumanu' din mine ceva de acolo, sau daca tot e tradus tot, de ce nu se cheama postul Hal�szat �s Vad�szat, sau HV TV asta ca sa nu ne mai punem intrebari prostesti...sa stim macar o treaba!

sau poate preferi in chineza...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu merge, se pare ca nu se poate accesa aceasta optiune.La alte canale se poate alege limba, dar la PV TV nu merge decat in ungureste.Noa bine, asta e, o sa ma inscriu la un curs de maghiara intensiv sa il inteleg pe Iercosan cand explica cum "se procedeaza" in ungureste...'tui mama ei de tzara!pescuitorul scrie:daca il ai de pe digi tv pe telecomanda ai un buton opt.deasupra butoanelor colorate.apesi pe el si ai o rubrica de subtitrare si cu sagetile stanga /dreapta muti pana apare romana si apesi iar opt.
sper sa iti fie de folos

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran