PV TV
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- victor fishing
- utilizator constant
la infopescar nu mai poate fi vizionat.. din cauza unor probleme tehnice care se vor rezolva in curand. online puteti sa il vedeti in reteaua pbx telecom.
referitor la Benzar..omul nu "violeaza" nici o limba ..pur si simplu este romana vorbita in secuime, care diferita de la formularea propozitiei, cuvinte si pana la sensul ei, de romana olteneasca sau moldoveneasca sau literara...
mai important cred ca e sa vrei sa intelegi mesajul transmis...
cu stima
referitor la Benzar..omul nu "violeaza" nici o limba ..pur si simplu este romana vorbita in secuime, care diferita de la formularea propozitiei, cuvinte si pana la sensul ei, de romana olteneasca sau moldoveneasca sau literara...
mai important cred ca e sa vrei sa intelegi mesajul transmis...
cu stima
- victor fishing
- utilizator constant
Nu-l cunosc pe Benzar dar trebuie sa recunosc ca a "facut copii frumosi" ... parca vreo trei titluri de campion national, individual sau cu echipa ... nu mai stiu exact, la pescuit stationar.poti sa "violezi" limba romana cu o singura conditie ....=> sa ii faci un copil frumos .acu nu stiu ce "copii" au iesit din gura lui Benzar ...
S'altare și bunăstare !
pai exact asta spuneam si eu ! fara ironii ,fara mistouri ...doar mult respect pentru un campiontaicanoe scrie:Nu-l cunosc pe Benzar dar trebuie sa recunosc ca a "facut copii frumosi" ... parca vreo trei titluri de campion national, individual sau cu echipa ... nu mai stiu exact, la pescuit stationar.poti sa "violezi" limba romana cu o singura conditie ....=> sa ii faci un copil frumos .acu nu stiu ce "copii" au iesit din gura lui Benzar ...

- victor fishing
- utilizator constant