Nu am nimic cu ungurii, dar ma enerveaza ca ma uit la emisiuni romanesti traduse in ungureste...si unde, in Romania?! ...ca daca aveam televizoru' la Szeged nu era motiv de nacaz.edâ„¢ scrie:adeline inseamna ca ii ai la inima pe unguri![]()
![]()
nici la mine nu merge(nu am pe digi)
PV TV
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- PODOSU DOREL
- utilizator constant

- semlecangheorghe
- veteran

- pastravarul 77
- utilizator constant

- victor fishing
- utilizator constant

nu ne alina reciproca absolut deloc.victor fishing scrie:din pacate mai scapa si unele emisiuni nedublate, 1,2 /saptamana, ..daca va alina reciproca...sa stiti ca si ei se plang de unele emisiuni in rom..
si acum trebuie se asteptem se intre crapu la nada...
felul in care vorbeste Benzar limba romana nu-l face mai putin pescar si daca vrei chiar ai ce invata de la el ... si pe deasupra e chiar simpatic si bine intentionat.ciortan sa interesat de vermus(accentele le puneti voi)
S'altare și bunăstare !
avea nevasta-mea un prof de Literatura in facultate care spunea asa :poti sa "violezi" limba romana cu o singura conditie ....=> sa ii faci un copil frumos .acu nu stiu ce "copii" au iesit din gura lui Benzar ,frumosi sau urati ...nu mai conteaza .taicanoe scrie:victor fishing scrie:si acum trebuie se asteptem se intre crapu la nada...felul in care vorbeste Benzar limba romana nu-l face mai putin pescar si daca vrei chiar ai ce invata de la el ... si pe deasupra e chiar simpatic si bine intentionat.ciortan sa interesat de vermus(accentele le puneti voi)