asa si ? problema mea este urmatoare, eu ca dobitoc si ca pescar prost am incercat totusi sa ajut anumiti oameni de pe forumu asta. Voi ca mari maestrii ce va pretindeti si vorbiti tot timpu la misto de ce nu faceti chestia asta ? am si eu nelamurirea asta. Si atunci cand vorbesc urat sa stii ca nu o fac fara motiv, toate postarile cu naluci ori bete au un substrat de paranoiaSF scrie:De la ce vrei tuadi777 scrie: SF vine de la science fiction ? sau de la super fisherman ?![]()
Daca am vazut ca bagi si bucktail , si cam orice in zona naluca mare , mi-am zis si io parerea !

Daca vine un novice si intreaba ceva, de ce nu postati nimic ? sunteti prea buni ? sau de ce ? misto romanesc de doi lei, adevarul este ca in afara de galeria lui shoco nu am vazut de exemplu o stiuca mai de Doamne ajuta, in afara de avatzi de kkt (2-4 kile) si salai de kkt (100 grame- 3 kile), este unu de 7 kile pe acolo, (io daca pescuiam atata eram deja in cartea recordurilor) si restu povesti si stelle ori bete senzitive, daca urmaresc galeriile voastre in ultimii 2 ani pot sa afirm cu mana pe inima fix pl, pesti mici, nimic demonstrativ, pesti impinsi in fata, ani de zile de pescuit pe degeaba, nu o intrat nimic , io macar fiind muzeograf de naluci am prins una de 7 kile jumate, demult si aia in concediu de 3 zile etc, pescari de cantitate si nu de calitate, degeaba vorbiti voi de omul respectiv, invidia cred ca e mare

in afara de betzivanu de Dumitru care ii prinde la curent de 380 ori 11000 de V, ala tot timpu ii la bluji la pescuit, ii plin la magazin de somoni si pastravi, eu cred ca de acolo is toti
SF se pregateste pentru urmatoru Star Trek cu pesti extraterestrii
de Tavi nu zic nimic pentru ca suntem colegi