Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 00:48

SF scrie:
adi777 scrie: SF vine de la science fiction ? sau de la super fisherman ?
De la ce vrei tu :)
Daca am vazut ca bagi si bucktail , si cam orice in zona naluca mare , mi-am zis si io parerea !
asa si ? problema mea este urmatoare, eu ca dobitoc si ca pescar prost am incercat totusi sa ajut anumiti oameni de pe forumu asta. Voi ca mari maestrii ce va pretindeti si vorbiti tot timpu la misto de ce nu faceti chestia asta ? am si eu nelamurirea asta. Si atunci cand vorbesc urat sa stii ca nu o fac fara motiv, toate postarile cu naluci ori bete au un substrat de paranoia :lol:
Daca vine un novice si intreaba ceva, de ce nu postati nimic ? sunteti prea buni ? sau de ce ? misto romanesc de doi lei, adevarul este ca in afara de galeria lui shoco nu am vazut de exemplu o stiuca mai de Doamne ajuta, in afara de avatzi de kkt (2-4 kile) si salai de kkt (100 grame- 3 kile), este unu de 7 kile pe acolo, (io daca pescuiam atata eram deja in cartea recordurilor) si restu povesti si stelle ori bete senzitive, daca urmaresc galeriile voastre in ultimii 2 ani pot sa afirm cu mana pe inima fix pl, pesti mici, nimic demonstrativ, pesti impinsi in fata, ani de zile de pescuit pe degeaba, nu o intrat nimic , io macar fiind muzeograf de naluci am prins una de 7 kile jumate, demult si aia in concediu de 3 zile etc, pescari de cantitate si nu de calitate, degeaba vorbiti voi de omul respectiv, invidia cred ca e mare :lol: . Este timpul sa veniti cu ceva concret, cu bucatzi. Aveti un PR bun dar trebuie BUCATZI ca sa sa fiu si eu convins ca ii ceva de capu vostru. Ce postati voi prin galerii ar putea sa posteze orice baboieri care sta toata ziua la pescuit. Fiti mai convingatori!
in afara de betzivanu de Dumitru care ii prinde la curent de 380 ori 11000 de V, ala tot timpu ii la bluji la pescuit, ii plin la magazin de somoni si pastravi, eu cred ca de acolo is toti
SF se pregateste pentru urmatoru Star Trek cu pesti extraterestrii
de Tavi nu zic nimic pentru ca suntem colegi
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 02:57

Nu ma, acuma pe bune, dar eu la voi nu vad absolut nimic capital. Nu vad nici avat capital, (Adeline unu de 10 kile trebuia sa prinzi pana acuma) nici salau (Razvan ala de 7 kile si ceva ii bun, da nu ai mai continuat performanta), vad numa tot felu de pestisori, de ce ?
Ok, io sunt dobitoc(muzeograf de naluci ), da voi ma care mergeti toata ziua la pescuit cu ce veniti ma ? cu mistouri ? is tare suparat
TEAM ATOM

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 20 Noi 2009, 03:13

Cit arunci maxim cu Calais DC Adi ? Iasa aproape la suta de metri?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 20 Noi 2009, 03:32

ma bag si eu in seama ca un aplaudac ce sant si vad multa frustrare si mai vad alte chesti: adelin si razvan sunt loviti de fiecare data eu cred ca si ei au joburi ca toti de pe aici mai putin eu care tai frunze la caini, daca fac misto nu-i bine ca ne iau de sus daca nu raspund la topicuri nu-i bine ca nu se coboara la nivelu lu astia care au galeria goala, pesti care ii au in galerie sunt subdimensionati,tot ce fac sau posteaza nu-i bine.....
eu zic sa facem o motiune de cenzura sa-i excludem de pe forumu asta....
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 08:07

Jedi scrie:Cit arunci maxim cu Calais DC Adi ? Iasa aproape la suta de metri?
nu chiar, depinde ce pui pe el, da iese ca din tun.
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 08:12

RYOBI scrie:ma bag si eu in seama ca un aplaudac ce sant si vad multa frustrare si mai vad alte chesti: adelin si razvan sunt loviti de fiecare data eu cred ca si ei au joburi ca toti de pe aici mai putin eu care tai frunze la caini, daca fac misto nu-i bine ca ne iau de sus daca nu raspund la topicuri nu-i bine ca nu se coboara la nivelu lu astia care au galeria goala, pesti care ii au in galerie sunt subdimensionati,tot ce fac sau posteaza nu-i bine.....
eu zic sa facem o motiune de cenzura sa-i excludem de pe forumu asta....
nu se pune problema, ii mai corectez si eu cateodata, nu e vorba de frustrare nu este pentru ce. Ei sunt oameni mari si stiu de gluma, fii sigur. In calitate de VIP-uri trebuie sa suporte anumite critici mai ales acuma in campanie electorala. Auzi tu, lovitzi :lol:
TEAM ATOM

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Noi 2009, 08:20

:lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Noi 2009, 09:34

ma adi, io recunosc:
stiuca mai mare de 20 de kile n-am prins
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2009, 09:51

Tavi scrie:ma adi, io recunosc:
stiuca mai mare de 20 de kile n-am prins
si io recunosc, mai mare ca asta de 20 de kile care i-am prinso lu Tavi, nu am prins...

bre Tavi, so dus dreq tot lobby-ul pentru Avrig, ce tot faci? te stiam mai capabil :lol: ii lasi la Sacalaia? io mi's tat satul de Sacalaia si Zalturi, numa ce aud Sacalaia, aud Zalt si apoi Adi stie ca mie-mi place Busterjerku' :twisted:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2009, 14:30

adi777 scrie: SF se pregateste pentru urmatoru Star Trek cu pesti extraterestrii
:lol:

Io pa ala care mi-a facut asta
http://picasaweb.google.es/petre234/Kp# ... 1657079730

l-am prins , deci nu am refulari :)

Stiuci la metru nu am , am pe sora din mare , scuza calitatea foto ,
http://picasaweb.google.es/petre234/Kp# ... 4640349778

Ironie a sortii , stiuca ta cea mai mare o intrat la o rotativa , sper sa-ti intre cit de repede una peste la jerk ,afurisiti pesti astia :)

Scrie răspuns