Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2009, 16:02

adi777 scrie:
Adelin scrie:Si io zic ca asta miroase a blat, ca shoco isi ascute sabia tre' sa recunosc ca suna bine, dar adi777 e prea timid in declaratii....sa fie o farama de teama acolo?! :roll: ...mie asa imi pare.Cred ca o sa ma mai gandesc pe cine sa pariez, io sincer am zis ca pariez pe adi777, dar nu pot pierde banii mizand pe un concurent timorat.
...cand unul isi ascute sabia si celalalt zambeste timid rezultatul nu poate fi decat in favoarea celui mai indraznet...asta daca adi777 nu are un As in maneca.
eu am fost agrersiv in declaratii la inceput si pe la mijloc, acuma e linistea din inaintea furtunii, nu o sa te dezamagesc colegu vecin de judet si amic de pe forum, promit cu mana pe inima asta :lol: :lol:
Bine, daca zici tu ca nu o sa ma dezamagesti io pariez pe tine! :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 19 Noi 2009, 16:52

Merci Adeline! m-am linistit, daca tu mizezi pe mine sunt mult mai linistit :lol:
TEAM ATOM

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Noi 2009, 18:15

Bun, cum a ramas ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 19 Noi 2009, 18:48

razvan m. scrie:Bun, cum a ramas ?
ca la mult asteptata confruntare dintre candidatii la presedentie :shock:

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 19 Noi 2009, 19:45

Simplu ! Ajungeti acolo, va imbatati ca porcii, bor..ti..in camera , va kkati in stuf si va minunati si aberati de truseele cu voblere ale fiecaruia !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Eventual se lasa si cu bataie ???? :roll: :roll: :roll:
Din viata scapa cine poate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2009, 19:55

ssst,....auziti cum se ascut sabiile.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 00:03

sbogdan scrie:

Simplu ! Ajungeti acolo, va imbatati ca porcii, bor..ti..in camera , va kkati in stuf si va minunati si aberati de truseele cu voblere ale fiecaruia !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Eventual se lasa si cu bataie ???? :roll: :roll: :roll:
you got the point
TEAM ATOM

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 20 Noi 2009, 00:04

bogdi tie numa la prostii :lol: iti sta capu . Da mere o aberatie pe lac

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 20 Noi 2009, 00:09

nu ma, merem sa ne distram, asta ii esentialu, prindem nu prindem nu conteaza, ne imprietenim, as vrea sa fac asta cu majoritatea de pe aici, mai descoperim una alta, restu de vorbe urate din partea mea nu ma caracterizeaza, iar despre prietenii mei vecini de judet, numa de bine si in orice caz nu pot sa ma compar cu ei ca experienta cel putin de pescuit, eu pescuiesc din ani in pasti, mai mult sunt colectionar, si am recunoscut asta si recunosc la orice ora, dar pe jerkbainting sunt un talent inascut :lol: , eu macar am cu sa ma laud (vreo 30 de kile de naluci), chiar daca nu e bine sa se laude omu, sa fim intelesi in problema asta cu marele pescar, nu sunt, nu am fost si probabil nici nu o sa fiu. Sunt colectionar care incearca ce a cumparat, OK, aia ca sunt laudaros (ii partea mea negativa, dar nu e chiar asa de rau) ?

ps: legat de comentarii malicioase, nu pot decat sa ma bucur ca sunt altii care se cred si sunt mari pescari, in esenta e vorba de timpul pe care il petreci la pescuit, aici eu sunt in pierdere, oricum marii pescari nu au timp de pierdut pe forumuri cum am eu de exemplu :lol:
Deci in continuare va rog sa ma tratatzi ca un colectionar, nicidecum ca un mare pescar, OK ? galeria mea ii plina de mulinete si bete, pesti nu prea, am un serviciu solicitant etc :lol:
sper ca am lamurit problema asta, macar ma asteptam sa ma felicitati pt colectia mea de jerkuri, la asta ma asteptam si eu, sau macar sa fi zis ce mare parvenit si laudaros sunt :cry:
TEAM ATOM

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2009, 00:46

adi777 scrie: SF vine de la science fiction ? sau de la super fisherman ?
De la ce vrei tu :)
Daca am vazut ca bagi si bucktail , si cam orice in zona naluca mare , mi-am zis si io parerea !

Scrie răspuns