nu ma, merem sa ne distram, asta ii esentialu, prindem nu prindem nu conteaza, ne imprietenim, as vrea sa fac asta cu majoritatea de pe aici, mai descoperim una alta, restu de vorbe urate din partea mea nu ma caracterizeaza, iar despre prietenii mei vecini de judet, numa de bine si in orice caz nu pot sa ma compar cu ei ca experienta cel putin de pescuit, eu pescuiesc din ani in pasti, mai mult sunt colectionar, si am recunoscut asta si recunosc la orice ora, dar pe jerkbainting sunt un talent inascut

, eu macar am cu sa ma laud (vreo 30 de kile de naluci), chiar daca nu e bine sa se laude omu, sa fim intelesi in problema asta cu marele pescar, nu sunt, nu am fost si probabil nici nu o sa fiu. Sunt colectionar care incearca ce a cumparat, OK, aia ca sunt laudaros (ii partea mea negativa, dar nu e chiar asa de rau) ?
ps: legat de comentarii malicioase, nu pot decat sa ma bucur ca sunt altii care se cred si sunt mari pescari, in esenta e vorba de timpul pe care il petreci la pescuit, aici eu sunt in pierdere, oricum marii pescari nu au timp de pierdut pe forumuri cum am eu de exemplu
Deci in continuare va rog sa ma tratatzi ca un colectionar, nicidecum ca un mare pescar, OK ? galeria mea ii plina de mulinete si bete, pesti nu prea, am un serviciu solicitant etc

sper ca am lamurit problema asta, macar ma asteptam sa ma felicitati pt colectia mea de jerkuri, la asta ma asteptam si eu, sau macar sa fi zis ce mare parvenit si laudaros sunt